Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή η απόσταση από το router μου μέχρι και το δωμάτιο μου είναι μεγάλη 10 μετρα σε ευθεία οποτε για να περάσω ethernet θέλω 15 μετρα για να πάει πάνω από κάσες τοίχους και λοιπά έχω 2 usb WiFi το ένα level one και το άλλο μπέλκιν. Ήταν όλα καλά ως σήμερα που δεν μπορώ να κάνω τίποτα σηκώνει άπειρο ping δεν στρώνει με τίποτα. Πήρα τον ΟΤΕ έκανα hard reset στο router και reset στην πόρτα μου. Mε ping στο google μέσο ορο 83 ms και με απώλεια 1/4 πακέτα ( μονο με το pc μου συνδεμένο) σε fast path δεν μπορώ να μπω λόγο οτε tv η γραμμή ίνα ως 24 με κλείδωμα στα παρακάτω στοιχεια.

post-240589-0-04934800-1380942333_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγω θα δοκιμαζα πρωτα με καλωδιο να δω τι γινεται με το ping...... αυτο για να διαπιστωσω μηπως εχω κανα θεμα με το ρουτερ μου. Ξαναελα μετα.

Δημοσ.

Και τίποτα δεν άλλαξε. και από το ethernet ( το ένα pc είναι σε ethernet και το δεύτερο σε wifi) τα ίδια. μέτρησα την πληρότητα σήματος μου με backtrack και είναι 80%-75% στο wi-fi

post-240589-0-23171500-1380995642_thumb.jpg

Δημοσ.

Κοιτα.... με ενα ρεσταρτ παιζει να σου φτιαξει αλλα πρεπει να δοκιμασεις να δεις αν εχει κανα firm πιο τελευταιο να του περασεις.

Το αλλο που θα εκανα ειναι να δοκιμασω καποιο αλλο ρουτερ για να βεβαιωθω τελικα αν φταιει η γραμμη μου.

Μπορεις να ποσταρεις στατιστικα γραμμης μεσα απο το ρουτερ σου?

Κανε και μια δοκιμη χωρις τπτ πανω στις τηλ. πριζες. Ουτε σπλιττερ ουτε τηλ., μονο το ρουτερ. Τπτ εννοω σε κανενα δωματιο. Μονο το ρουτερ πανω στο σπιτι σου για να δεις.

Δημοσ.

έχω δόση στο πρώτο μήνυμα εκτος εάν θες και αλλα να στα stile κανένα πρόβλημα. ’λλαξα router άλλαξα και κάρτα δικτύου άλλαξα και τα 2 reset hard reset. αλλα το πρόβλημα πρόβλημα...

Δημοσ.

Ναι σρυ δε τοδα,

Εχεις πολυ υψηλο margin για καποιο λογο........ κανονικα θαπρεπε ναχεις 9. ισως να σου το ανεβασανε αυτοι κιολας.

Αυτο με το χωρις τπτ πανω το εκανες? Αν ναι πρεπει να τους παρεις τηλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...