alfas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα. Μετά το τελευταίο φορμάτ που εκανα στον υπολογιστή μου παρατηρώ το εξής πρόβλημα το οποίοδεν μπορω να το εξηγήσω και για αυτό το μοιράζομαι μαζί σας...Μετά το φορμάτ το πισι αρνείται να "συνεργαστεί" με τους drivers απο την nvidia. Είμαι κάτοχος μιας GTX 460.Όταν κατεβάζω drivers απο το site της nvidia ή μέσω των windows update τους drivers τότε εχω ΠΑΝΤΑ το εξής θέμα.Κολλάει ο υπολογιστής σε άκυρα σημεία (είτε κάνει εργασίες είτε οχι) κάποιες φορές μετά απο δευτερόλεπτα ξεκολάει μόνο τουκαι τις περισσότερες φορές θέλει επανεκκίνηση ο υπολογιστής! Επίσης, όταν σβήσει η οθόνη δεν επανέρχεται με το κουνημα του ποντικιού αλλαθέλει reset. Tι άλλο.. .κάνει και κάτι άλλο! Α ναι.. δεν μπορείς να παίξεις κανένα παιχνίδι απαίτήσεων η μη!! Δεν εχω εντοπίσει κάτι αλλο...Αντίθετα αν βαλω τους drivers που προτείνει το msi update τότε παίζει ολα κομπλέ... Το θέμα είναι πως έπαιζε παλιότερα καιτώρα εχει αυτά τα θέματα;;;Aναγκαστικά παίζω με τους παλιότερους που προτείνει και το update της μητρικής... Καμοιά ιδέα...?
kourt71724 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 H Nvidia εχει κάποια θεματάκια με τα drivers της. κατεβασε τους 314,22 και θα είσαι οκ. Και εγώ αυτα είχα. υπομονή... θα μας φτίξουν και εμας. 1
alfas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ναι ξέρεις κάτι όμως... Το φορμάτ το έκανα πριν πες ενα μηνα... Απο οτι ειδα οι τελευταίοι βγήκαν (το είχα βρει δεν το βρίσκω τωρα) πριν ενα μήνα. ΟΚ ασπούμε πως έχουν θέματα με τους τελευταίους.. Αλλά και με τους πρωτελευταίους γιατι μου κάνει τα ίδια(λογικά πριν το φορμάτ είχα σίγουρα τους πρωτελευταίους - αφου έκανα update...)
kourt71724 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Αν δεις το forum της θα δεις απο αρκετους εκει οτι οι πιο stable ηταν αυτοι που παραθεσα, Τωρα αν οπως λες ειχες κανει update πιθανον ''σου εκατσε'' καλα. Ακομα δεν ξερουμε ποιο ειναι το προβλημα (6 μηνες τα ιδια ) οπως ειπωθηκε απο πολους μπορει να ειναι και καποιο σφαλμα με windows updates η ακομα και με builds.
panos0100 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 οχι κι εγω τα ειδια βαλε τους 314 ειναι οι μονοι που λειτουργουν, εγω μεχρι και μητρικη αλλαξα γιατι νομιζα καηκε, τελος παντων βαλε αυτους και θα δουμε τι θα γινει, εγω απο το καλοκαιρι πεδευομαι να βρω τι φταιει, κριμα παντος για την nvidia πρεπει να στρωσει το προβλημα γιατι αν συνεχισει ετσι θα παμε στους κοκκινους μερια και νομιζω ειναι χειροτεροι αν δεν κανω λαθος παντα σε σχεση με τους οδηγους
alfas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Κατάλαβα.. Σας ευχαριστώ... θα τους δοκιμάσω - βασικά θα δω ποια μου εγκαθιστά το liveupdate της μητρικής και θα ενημερώσω!!
alfas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Eίχατε δικιο με αυτή παίζει σωστά... τι να πω!!! Δε μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί έπεζε παλιότερα με ποιο νέους...Ισως αυτό που αναφέρθηκε πιο πανω - ετυχε- να κάτσει καλά!! Όπως και να εχει σας ευχαριστώ!!!
panos0100 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 οι οδηγοι της nvidia τελευταια δεν ειναι καλοι, και εμενα τωρα με 314 δουλευει μονο αν βαλω πιο πανω σειρα αρχιζει και κολαει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα