Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε έναν επεξεργαστή amd για παιχνίδια περισσότερο μέχρι 60 ευρώ εχω την κάρτα ati 5850. Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε μια οικονομική μητρηκη κΑι μνήμες ραμ. Τώρα εχω τον επεξεργαστή intel core 2 duo e7500 θα δώσει διάφορα;

Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

με 60 ευρω παντως δεν πας πουθενα σε καινουριο παρα μονο μεταχειρισμενο(εκτος κ αν παρεις καμια apu αλλα θα ειναι αρκετα αδυναμος για την 5850)

απο μενα θα σου ελεγα μαζεψε μερικα χρηματα και παρε

fx6300

μητρικη asus m5a97 R2.0

μνημες τις φτηνοτερες 1600αρες.

• Like 1
Δημοσ.

Μα δεν χρειαζεται να δει συγκεκριμενο προιον,αυτο ειναι το θεμα τις φτηνοτερες ram στα 1600 αγοραζει με προτιμηση σε αυτες στα 63,9 λογω 1.5V. Δες πχ ποσο εχουν απο Skroutz αυτη την στιγμη παρομοιες http://www.skroutz.gr/s/327655/Corsair-Vengeance-8GB-Dual-Channel-DDR3-Kit-CMZ8GX3M2A1600C9B.html 72ευρο και αυτες λογω προσφορας απο το καταστημα.

Δημοσ.

Βασικα εγω θα επαιρνα μια καλη καρτα για αρχη και θα εβλεπα τεραστια διαφορα στα games. Αν μετα δεις οτι τρως botlleneck απο cpu, πηγαινε και σε αναβαθμιση συτηματος.

Αυτο στο λεω επειδη μπορει να τακτοποιηθεις μονο με καρτα για αρχη, αναλογως τι παιχνιδια παιζεις κιολας βεβαια.

Δημοσ.

Βασικα εγω θα επαιρνα μια καλη καρτα για αρχη και θα εβλεπα τεραστια διαφορα στα games. Αν μετα δεις οτι τρως botlleneck απο cpu, πηγαινε και σε αναβαθμιση συτηματος.

Αυτο στο λεω επειδη μπορει να τακτοποιηθεις μονο με καρτα για αρχη, αναλογως τι παιχνιδια παιζεις κιολας βεβαια.

Με το Budget που βλεπεις οτι διαθετει για cpu,λιγο δυσκολο το βρισκω να του προτεινουμε μια αξιολογη καρτα γραφικων ακομα και μεταχειρισμενη.

Δημοσ.

Ναι δε διαφωνω, απλα του ειπα τι ειναι για μενα πιο σωστο.

Το οτι εχει μικρο budget δε σημαινει οτι ειναι και το "σωστο" και οτι εμεις θα πρεπει αναγκαστικα να του προτεινουμε κατι απο τη στιγμη που θεωρω λαθος το τροπο σκεψης του..... αρα θα πρεπει να περιμενει να αλλαξει budget και να το ξανασκεφτει το θεμα.

Δημοσ.

Ακομα και η Cpu προτεινει ο Christaras παραπανω και η μητρικη ειναι εκτως Budget αρα ναι το καλυτερο ειναι να ανεβει σε budget.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...