Προς το περιεχόμενο

Kellogg's Froot Loops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα δεν θα τα βρεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα είναι απαγορευμένα λόγω των επικίνδυνων χρωστικών. Επίσης γενικά τα Kellog's είναι τίγκα GMO.

• Like 3
Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα δεν θα τα βρεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα είναι απαγορευμένα λόγω των επικίνδυνων χρωστικών. Επίσης γενικά τα Kellog's είναι τίγκα GMΌ

Όλα τα ίδια σκατά έχουν.. ας μην το αναλύσουμε καλύτερα. Άπλα τα είχα φάει παλια και έχω σκαλώσει να θυμηθώ τιν γεύση τους  :-D  

btw Εύχαριστω για την πληροφορία :-)

Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα δεν θα τα βρεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα είναι απαγορευμένα λόγω των επικίνδυνων χρωστικών. Επίσης γενικά τα Kellog's είναι τίγκα GMO.

Πόση παραπληροφόρηση, νεοέλληνα που τα ξέρει όλα, χώρεσες μέσα στην πρόταση ρε φίλε; Τα σπας.

Δημοσ.

γεμίσαμε θρύψαλα ρε παιδιά μην τα σπάτε τόσο πολύ. :P

Φίλε πρώτη φορά τα βλέπω αυτά πλάκα πλάκα. Γιατί δεν ρωτάς στην kellogs αν κυκλοφορούν ακόμα και μπορεί να μπορούν να σου πουν και στην περιοχή σου που θα τα βρεις.

Δημοσ.

είναι ένα τύπου "μπακάλικο" στη νέα σμύρνη που φέρνει προϊόντα απέξω.

από ότι θυμάμαι έχει. αλλά τιμές δαγκώνουν μην περιμένεις πχ 3 ευρώ που έχουν τα kelloggs στο super market ίσως και διπλάσια 

http://www.ploigos.gr/?sessionid=e50d22ec5721f03860242707829e99a2

είναι στην ομήρου ανάμεσα Παλαιολόγου και Κοραή αριστερά καθώς πηγαινεις προς τη βενιζελου

Δημοσ.

Ειναι γυρω στα 13 χρονια που τρωω για πρωινο kellogs,δεν νομιζεις οτι θα επρεπε να ειχα παθει κατι ?? XD Λες να την παθω στο μελλον ?? Ο_Ο Δλδ τι ειναι το GMO?

Δημοσ.

Πόση παραπληροφόρηση, νεοέλληνα που τα ξέρει όλα, χώρεσες μέσα στην πρόταση ρε φίλε; Τα σπας.

Ειναι pure logic. 

Αυτο δεν το εχω δει με χρωματα αρα ειναι κακο.

ενω ας πουμε οτι ο τσ ζηταγε καποια φωσφοριζουσα καραμελα

Οι καραμελες βγαινουν σε πολλα χρωματα, αρα μια φωσφοριζουσα καραμελα ειναι καλη.

Δημοσ.

Το αν τα kellogs ειναι καλά σας απασχολεί; Όλα τα άλλα που τρώτε τα μεγαλώνετε στον κήπο σας και στον στάβλο σας και ειναι ολα ΟΚ; :P

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα καποτε τα εφερνε και ο μασουτης μαρινοπουλος.

Μετα με την κριση τα σταματησαν.

Ειχα βρει μετα κατι αντιστοιχα στα lidl και φθηνα και ιδια γευση. Ψαξε και δες να παιζουν ακομη.

Φαε fruit loops να γουσταρεις γιατι απλα τα σπανε.

Θυμαμαι παλια εφερνα σε κολλητο απο εξωτερικο οταν πηγαινα με τις κουτες....

Τιμη ειχαν κλασσικα 2,5-3,5€

Δημοσ.

Ειναι pure logic. 

Αυτο δεν το εχω δει με χρωματα αρα ειναι κακο.

ενω ας πουμε οτι ο τσ ζηταγε καποια φωσφοριζουσα καραμελα

Οι καραμελες βγαινουν σε πολλα χρωματα, αρα μια φωσφοριζουσα καραμελα ειναι καλη.

Για καραμέλες δεν έχω διαβάσει κάτι. Για τα φρουτ λουπς όμως υπάρχουν πηγές. Κι αν δεν φτάσει αυτό, εδώ είσαι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...