shini.gami Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ αυτα τα δημητριακά εντός ελλάδος και σε τι τιμή? Ευχαριστώ
frenzy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Πρώτα απ' όλα δεν θα τα βρεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα είναι απαγορευμένα λόγω των επικίνδυνων χρωστικών. Επίσης γενικά τα Kellog's είναι τίγκα GMO. 3
shini.gami Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Πρώτα απ' όλα δεν θα τα βρεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα είναι απαγορευμένα λόγω των επικίνδυνων χρωστικών. Επίσης γενικά τα Kellog's είναι τίγκα GMΌ Όλα τα ίδια σκατά έχουν.. ας μην το αναλύσουμε καλύτερα. Άπλα τα είχα φάει παλια και έχω σκαλώσει να θυμηθώ τιν γεύση τους btw Εύχαριστω για την πληροφορία
mouxaxa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Πρώτα απ' όλα δεν θα τα βρεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα είναι απαγορευμένα λόγω των επικίνδυνων χρωστικών. Επίσης γενικά τα Kellog's είναι τίγκα GMO. Πόση παραπληροφόρηση, νεοέλληνα που τα ξέρει όλα, χώρεσες μέσα στην πρόταση ρε φίλε; Τα σπας.
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 γεμίσαμε θρύψαλα ρε παιδιά μην τα σπάτε τόσο πολύ. Φίλε πρώτη φορά τα βλέπω αυτά πλάκα πλάκα. Γιατί δεν ρωτάς στην kellogs αν κυκλοφορούν ακόμα και μπορεί να μπορούν να σου πουν και στην περιοχή σου που θα τα βρεις.
Dark_son20 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 είναι ένα τύπου "μπακάλικο" στη νέα σμύρνη που φέρνει προϊόντα απέξω. από ότι θυμάμαι έχει. αλλά τιμές δαγκώνουν μην περιμένεις πχ 3 ευρώ που έχουν τα kelloggs στο super market ίσως και διπλάσια http://www.ploigos.gr/?sessionid=e50d22ec5721f03860242707829e99a2 είναι στην ομήρου ανάμεσα Παλαιολόγου και Κοραή αριστερά καθώς πηγαινεις προς τη βενιζελου
Prospector8 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ειναι γυρω στα 13 χρονια που τρωω για πρωινο kellogs,δεν νομιζεις οτι θα επρεπε να ειχα παθει κατι ?? XD Λες να την παθω στο μελλον ?? Ο_Ο Δλδ τι ειναι το GMO?
*nenya* Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Genetically Modified Octopus νομίζω. Μην ανησυχείς, συνέχισε να τρως! 4
παπι Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Πόση παραπληροφόρηση, νεοέλληνα που τα ξέρει όλα, χώρεσες μέσα στην πρόταση ρε φίλε; Τα σπας. Ειναι pure logic. Αυτο δεν το εχω δει με χρωματα αρα ειναι κακο. ενω ας πουμε οτι ο τσ ζηταγε καποια φωσφοριζουσα καραμελα Οι καραμελες βγαινουν σε πολλα χρωματα, αρα μια φωσφοριζουσα καραμελα ειναι καλη.
Salonikios933 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Τελικά να τα τρώμε η όχι ; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Το αν τα kellogs ειναι καλά σας απασχολεί; Όλα τα άλλα που τρώτε τα μεγαλώνετε στον κήπο σας και στον στάβλο σας και ειναι ολα ΟΚ; 1
skar1983 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Κοιτα καποτε τα εφερνε και ο μασουτης μαρινοπουλος. Μετα με την κριση τα σταματησαν. Ειχα βρει μετα κατι αντιστοιχα στα lidl και φθηνα και ιδια γευση. Ψαξε και δες να παιζουν ακομη. Φαε fruit loops να γουσταρεις γιατι απλα τα σπανε. Θυμαμαι παλια εφερνα σε κολλητο απο εξωτερικο οταν πηγαινα με τις κουτες.... Τιμη ειχαν κλασσικα 2,5-3,5€
frenzy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ειναι pure logic. Αυτο δεν το εχω δει με χρωματα αρα ειναι κακο. ενω ας πουμε οτι ο τσ ζηταγε καποια φωσφοριζουσα καραμελα Οι καραμελες βγαινουν σε πολλα χρωματα, αρα μια φωσφοριζουσα καραμελα ειναι καλη. Για καραμέλες δεν έχω διαβάσει κάτι. Για τα φρουτ λουπς όμως υπάρχουν πηγές. Κι αν δεν φτάσει αυτό, εδώ είσαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα