Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο section εδώ για να το ποστάρω, αλλά ακούστε πώς έχει:

Άνοιξα το PC σήμερα να το ξεσκονίσω, καθότι μόνο αρκούδες δεν υπήρχαν μέσα.

Αφού το ξεσκόνισα, ξεβίδωσα και ένα front panel που έχει με 2 USB, ένα e-SATA και δύο εξόδους,

μία για ακουστικά και μία για μικρόφωνο. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βρω καινούργια πλακέτα

σε αυτό, καθώς το πράσινο των ακουστικών δεν δουλεύει.

Ρώτησα, αλλά εφόσον ήταν εξάρτημα του κουτιού, δεν βρήκα καινούργιο, οπότε το ξανάβαλα πίσω.

Στο καθάρισμα, έβγαλα τους δύο δίσκους που έχω, έναν Windows και έναν Linux.

Καθαρίστηκαν και κουμπώθηκαν πάλι στη θέση τους.

Είπα να ανανεώσω και το θερμοαγώγιμο στον επεξεργαστή, οπότε πήρα την πάστα, ξεκούμπωσα

τον AMD που έχω, άπλωσα την πάστα, και τον κούμπωσα πάλι πίσω.

Να πω ότι ξεβίδωσα την NVidia και μια κάρτα USB 3.0 που έχω, και αφού ξεσκονίστηκαν, μπήκαν πίσω.

Πάω να βάλω μπρός, τίποτα...Η οθόνη μού λέει "Δεν υπάρχει σήμα".

Λέω μήπως φταίει το HDMI, οπότε βάζω το παλιό καλώδιο VGA, αλλά τίποτα πάλι.

Παρατηρώ όταν μπουτάρει, και δεν βλέπω να ανάβει κανένα φωτάκι όπως συνήθως, όταν φορτώνει

λειτουργικό. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Βάζω ένα live DVD Linux και προσπαθώ να μπω στο BIOS

να μπουτάρω από το DVD, αλλά τίποτα...

Υπέθεσα μήπως κάτι έκατσε στραβά στον επεξεργαστή, τον ανοίγω πάλι, τον ξαναβάζω στη θέση του

αφού βεβαιώνομαι ότι μπήκε σωστά, πάω να μπουτάρω, αλλά πάλι τίποτα.

Τι γίνεται, ρε παιδιά; Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, και δεν μπορώ να δώσω εξήγηση.

Τροφοδοτικό, ανεμιστήρες, και φωτάκια μες στη μητρική, ανάβουν κανονικά.

Όποιος ξέρει κάτι, θα ήμουν ευγνώμων.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Βασικά ξεκίνα με ενα bios reset απο την μπαταρία της μητρικής, βγάλε ολους τους δίσκους και το cdrom και δεν αν κανει boot αν εχει σήμα δηλαδή, αν δεν εχει και με βγαλμένα cdrom και δίσκιυς δοκίμασε την κάρτα  βγάλε και ξανα βάλε την και σιγουρέψου αν παίρνει ρεύμα οτι το εχεις βάλει επάνω, επισης βγάλε και βάλε τις ram επάνω η άφησε 1 dimm να δεις

Δημοσ.

Απλα βγάζεις την μπαταρία για λιγο και την βάζεις παλι , και επειδη στην συγκεκριμένη περίπτωση ενα video ειναι χίλιες λέξεις :

Δημοσ.

Λοιπόν, παίδες, κάποιος με συμβούλεψε να βγάλω τη 2η RAM, και όντως δούλεψε.

Έχει πρόβλημα η μητρική στη 2η slot, οπότε έβαλα τη 2η RAM στην 3η slot, και δούλεψε κανονικά.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και την προθυμία, παιδιά.

• Like 1
Δημοσ.

Απλα βγάζεις την μπαταρία για λιγο και την βάζεις παλι , και επειδη στην συγκεκριμένη περίπτωση ενα video ειναι χίλιες λέξεις :

lol μόνο που το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει πως γίνεται με τον εύκολο τρόπο παρά με τη μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, παίδες, κάποιος με συμβούλεψε να βγάλω τη 2η RAM, και όντως δούλεψε.

Έχει πρόβλημα η μητρική στη 2η slot, οπότε έβαλα τη 2η RAM στην 3η slot, και δούλεψε κανονικά.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και την προθυμία, παιδιά.

Παλι καλα που δούλεψε και ετσι οποτε πρέπει καποια στιγμή να την αλλάξεις την μητρική

Δημοσ.

Δεν είναι δεδομένο ότι χάλασε το slot. Ίσως να μην καθόταν καλά η μνήμη και να ήθελε επανατοποθέτηση, είναι συχνό φαινόμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...