Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Καλησπέρα, σε τι τιμή μπορώ να πουλήσω τέτοιον δίσκο

http://www.visionstu...?id=22551&cat=6

μεταχειρισμένο με εγγύηση;

Νομιζω 130-140 ευρω και ενας λογος ειναι οτι λιγοι χρηστες χρειαζονται εναν τοσο μεγαλο δισκο.Επισης ολοι περιμενουν να πεσουν οι τιμες και ενω ειναι αξιολογο προιον,ενας μεσος χρηστης δεν τον χρειαζεται μαλλον θα εδινε χρηματα για να παρει εναν σχετικα μεγαλο ssd τωρα που εχουν πεσει οι τιμες.Αν δεν σας πειραζει γιατι τον πουλατε ενω πρεπει να ειναι μολις ενος ετους?

Δημοσ.

Αν δεν σας πειραζει γιατι τον πουλατε ?

Γιατί είχα green, πήγα σε black αλλά η ησυχία των green δεν παίζεται

(προσωπική πάντα άποψη B) )

Δημοσ.

πόσο να πουλήσω AMD Phenom II X6 1055T και Asrock 870 Extreme3 R2.0 ως σετ? ο Phenom έχει ακόμα 1 χρόνο εγγύηση, απείραχτη ψήκτρα [με την πάστα πάνω] και η μητρική 3 βδομάδες ανοιγμένη από το κουτί της και όλα τα παρελκόμενα όπως και ο Phenom επίσης....

Σκεφτόμουν στα 170 ευρώ

Δημοσ.

100 ευρώ πωλούνταν στο visionstudio ο 1055 και η μητρική έχει 70 καινούρια. Πώς θα πάρει πάνω από 120?

Πάντα υπάρχει η περίπτωση να τα δώσεις υπερτιμημένα. Το θέμα είναι ποσο έχουν.

Δεν αντιλέγω ότι υπάρχει και κόσμος που πάει και παίρνει μεταχειρισμένα για να γλυτώσει ένα δεκάρικο. Αλλά πόσοι είναι αυτοι?

Δημοσ.

Δε νομίζω να τα έδωσα υπερτιμημένα. Δε τα έδωσα και σε κάναν άσχετο...

Δεν το θυμόμουν οτι είχε 100 καινούριος. Μου κάνει εντύπωση να είχε μόνο τόσο...

Πάντως, ο αντίστοιχος σημερινός πόσο έχει;

Δημοσ.

Στο max τα έδωσες κατά τη γνώμη μου. Νομίζω το είχαμε συζητήσει και τότε. Τεσπα, εκτιμήσεις κάνουμε, το τι λέει η αγορά μετράει. Άλλωστε δεν είναι κανένας διαπιστευμένος εκτιμητής. :P

Εγώ έχω μια Α φιλοσοφία για τα μεταχειρισμένα που την ακολουθώ: Απόφυγέ τα εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη ή απίστευτη προσφορά. Δεν λέω ότι έχω δίκιο, έτσι πράττω.

Ποιόν θεωρείς αντίστοιχο σημερινό?

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα!

Πιστεύω πως είναι καλύτερος ο 1055 απ τον 965 για κάποιον που χρειάζεται το 6core. Αλλιώς είναι το ίδιο πράγμα.

Μάλλον ληστεία έκανα με τα δικά μου τελικά!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...