Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενα P4 3.2 775 με κουτι μαυρο Multirama μνημη 768 DDR1 με δισκο sata 80GB με ide LG DVDRW μητρικη δεν ξερω καν τι ειναι και εχει μια καρτα AGP πιανει κανα 30αρι η να το παω εξοχικο;

IMG_20170330_211645.jpg

IMG_20170330_211707.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα P4 3.2 775 με κουτι μαυρο Multirama μνημη 768 DDR1 με δισκο sata 80GB με ide LG DVDRW μητρικη δεν ξερω καν τι ειναι και εχει μια καρτα AGP πιανει κανα 30αρι η να το παω εξοχικο;

Δοκίμασε 30-40 και βλέπεις. 30 ίσως πιάσει.

• Like 1

καλημέρα πιστεύετε είναι "δίκαιη" η ανταλλαγή αυτού του σταθερού 

GPU: Gtx 560Ti
CPU: intel pentium g2120 3.1
RAM: 4 gb
MOBO: ga-h61m s2pv
CASE: GMC H-80
PSU : cougar cmx 700
hdd: wd 2 tb
ssd: samsung evo 120 gb
screen: lg-W2486L

με αυτό το λαπτοπ? 

HP G7-1015EV - Laptop - Core i5-480M 2.66 GHz - 17.3" LED 4 GB (installed) / 4 GB (max) - DDR3 SDRAM

500 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm

AMD Radeon HD 6470M - 1GB

το θέμα ειναι οτι θέλω λαπτοπ (και κατα προτίμηση 17αρι) τον υπολογιστη αντε να τον πουλήσω 250 μαξ. θα βρω καλύτερο λαπτοπ σε αυτά τα λεφτά ?

• Like 1

το θέμα ειναι οτι θέλω λαπτοπ (και κατα προτίμηση 17αρι) τον υπολογιστη αντε να τον πουλήσω 250 μαξ. θα βρω καλύτερο λαπτοπ σε αυτά τα λεφτά ?

Αν όντως θέλεις λαπτοπ είναι καλό deal(Και να μην θέλεις πάλι λογικό deal μοιάζει).Δύσκολα θα δώσει ο άλλος νεότερο ή δυνατότερο λαπτοπ για να πάρει ένα μέτριο κατα την γνώμη μου pc σχεδόν 5ετίας.Αν ειδικά κρατήσεις και τον ssd σου ακόμη καλύτερα.Βέβαια και η αγορά λάπτοπ τόσων χρονων είναι ρίσκο.(φθορά,άγνωστη κατάσταση)

• Like 1

καλημερα που μπορω  να βρω αυτο το καπακι π μπαίνει μεσα στο σοκετ του επεξεργαστη ειναι γ μητρικη 775 

Αν όντως θέλεις λαπτοπ είναι καλό deal(Και να μην θέλεις πάλι λογικό deal μοιάζει).Δύσκολα θα δώσει ο άλλος νεότερο ή δυνατότερο λαπτοπ για να πάρει ένα μέτριο κατα την γνώμη μου pc σχεδόν 5ετίας.Αν ειδικά κρατήσεις και τον ssd σου ακόμη καλύτερα.Βέβαια και η αγορά λάπτοπ τόσων χρονων είναι ρίσκο.(φθορά,άγνωστη κατάσταση)

καλημερα που μπορω  να βρω αυτο το καπακι π μπαίνει μεσα στο σοκετ του επεξεργαστη ειναι γ μητρικη 775 ?

καλημερα που μπορω  να βρω αυτο το καπακι π μπαίνει μεσα στο σοκετ του επεξεργαστη ειναι γ μητρικη 775 

καλημερα που μπορω  να βρω αυτο το καπακι π μπαίνει μεσα στο σοκετ του επεξεργαστη ειναι γ μητρικη 775 ?

ebay ή αγοράζοντας χαλασμένη μητρική. Τι ακριβώς θες όμως? Φωτογραφία έχεις?

ebay ή αγοράζοντας χαλασμένη μητρική. Τι ακριβώς θες όμως? Φωτογραφία έχεις?

θελω αυτο το μαυρο καπακι π προστατευει τα πινακια του σοκετ !!

IMG_20170330_211645.jpg

IMG_20170330_211707.jpg

Edit ο δισκος ειχε πεσμενη υγεια και εβαλα εναν 80αρη ide με 100% υγεια και η καρτα ηχου δεν δουλευει και εβαλα μια soundblaster 5.1

Λεω να το βαλω 35 ευρω του εβαλα και τα αρχαια XP

Σίγουρα έχεις Η80? Εγώ 240άρα βλέπω.

Μια χαρά είναι, ο 4770Κ ίσως λίγο σκότωμα.

Ε οχι μια χαρα ειναι πιστευω, αν σκεφτεις οτι πριν 10 μερες πηρα σετ i7 4770 z97 16gb ram στα 250 ολο μαζι  :-D

PS: Ναναι  καλα η AMD!

• Like 1

Ε οχι μια χαρα ειναι πιστευω, αν σκεφτεις οτι πριν 10 μερες πηρα σετ i7 4770 z97 16gb ram στα 250 ολο μαζι  :-D

PS: Ναναι  καλα η AMD!

Ε και?επειδή εσύ τσίμπησες μια ευκαιρία θα σκοτώσουν όλοι το υλικό τους?Όλοι έχουμε αγοράσει ή πουλήσει φθηνά ή ακριβά ανάλογα με το πόσο βιαζόμαστε ή όχι.Σίγουρα με τους ryzen στα "ψηλά επίπεδα" υπάρχει μια σύγχυση και δύσκολα κάποιος θα δώσει τόσα χρήματα αλλά αν το δώσει τόσο αξίζει να δώσει ή λίγο πιο κάτω. Ειδάλλως :-D  ας το κρατήσει.250 πάντως δεν είναι λογική τιμή για τέτοιο σετ.

PS:Black εσκεμμένα δεν σου απαντάει κανείς.Δεν συμφέρει να το δώσεις από που και αν το δεις

• Like 1

Έχω κι εγώ ένα pc με 4670. Θεωρώ ότι δεν συμφέρει να το πουλήσει κανείς αυτή την εποχή . 

Αλλά από την άλλη και οι τιμές που πωλείται σήμερα, είναι απαράδεκτες.

Όταν αγοράζεις σήμερα mobo H110+ i5 7400 στα 260 καινούργια, είναι απαράδεκτο να δώσεις τα ίδια λεφτά για haswell,

ακόμη κι αν περιλαμβάνεται η μνήμη.

Αν ενδιαφέρεται πάντως κανείς, για να μη λέει ότι λέω λόγια του αέρα, ανταλλάζω τον 4670+μητρική+16 gb

με σκέτο i5-7400 (ή 7500) και μητρική !! 

Έχω κι εγώ ένα pc με 4670. Θεωρώ ότι δεν συμφέρει να το πουλήσει κανείς αυτή την εποχή . 

Αλλά από την άλλη και οι τιμές που πωλείται σήμερα, είναι απαράδεκτες.

Όταν αγοράζεις σήμερα mobo H110+ i5 7400 στα 260 καινούργια, είναι απαράδεκτο να δώσεις τα ίδια λεφτά για haswell,

ακόμη κι αν περιλαμβάνεται η μνήμη.

Αν ενδιαφέρεται πάντως κανείς, για να μη λέει ότι λέω λόγια του αέρα, ανταλλάζω τον 4670+μητρική+16 gb

με σκέτο i5-7400 (ή 7500) και μητρική !! 

τον cpu μονο του ποσο τον δινεις ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...