Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια 150 για την dell u2311h ειναι καλα ή θα φαω κραξιμο;ειναι σε αριστη κατασταση,με αποδειξη,εγγυηση γι αλλα δυο χρονια,χωρις ομως το κουτι της...

Δημοσ.

ρε παιδια 150 για την dell u2311h ειναι καλα ή θα φαω κραξιμο;ειναι σε αριστη κατασταση,με αποδειξη,εγγυηση γι αλλα δυο χρονια,χωρις ομως το κουτι της...

Καλη τιμη μου φαινεται αφου ειναι σε αριστη κατασταση και με 2 χρονια εγγυηση.

Δημοσ.

@dinosaur Ναι man, απλά για να πιάσει 210 € θα πρέπει να περιμένει πολύ, με κανένα 170 € + απόδειξη αγοράς έχει φύγει αέρα.

Εντάξει σχετικές είναι οι τιμές. Τις λέμε για να ξέρουμε που περίπου είμαστε. Με τους ivy bridge που υπάρχουνε στην αγορά θα φύγει πάρα πολύ δύσκολα ο 2600. Ακόμα και αν έχει επιδόσεις ελικόπτερου.

Αν ήτανε να έδινα 220 ευρώ για να επιλέξω ανάμεσα σε 2600 και αυτόν http://www.amazon.co...=A3P5ROKL5A1OLE

θα έβαζα 70 ευρώ παραπάνω και θα προτιμούσα τον ivy bridge και θα είχα σύστημα που πετάει με τελευταίας λέξης τεχνολογίας επεξεργαστή :wub:

Και μη φανταστείς ότι δεν υπάρχουνε μητρικές φθηνές με όλα τα καλούδια και με chipset z77 στα 100 - 150 ευρώ.

Εξαρτάται και πως θα το γράψει στην αγγελία, αν βάλει πωλείται ο 2600 λίγο χρησιμοποιημένος με απόδειξη αγοράς σαν καινούριος, αγρατζούνιστος... εγώ μπορεί και να έδινα 180 € maximum.

Εννοείται ότι αν είσαι εντελώς ανυποψίαστος δίνεις και 230 ευρώ. Μιλάμε για άτομα ψαγμένα που ξέρουνε λίγα πράγματα παραπάνω. Κανονικά εγώ πάντως πάνω από 180 € με την καμία.

Πολλοί εξακολουθούν να προτιμούν και να αγοράζουν καινούργιους τους sandy από τους ivy για διάφορους λόγους :)

Δημοσ.

ΧΩΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑ:1. 5 tb. πρωτόκολλο επικοινωνίας: sata 3 gb/s. sata 2. ταχύτητα περιστροφής: 7200 rpm. , τιμή 60€

τα αξιζει τα 60 γιουργια?

Δημοσ.

Turbo-X Maestro Pro

Nvidia G105M 300HDD Core Duo T4200 2Ghz 4GB DDR3 17αρα οθονη- η μπαταρια κραταει 80 λεπτα-χωρις εγγυηση..

Δημοσ.

Πόσο μπορεί να φύγει το παρακάτω;

CPU: Intel Pentium E6300

Motherboard: Gigabyte P31-ES3G

RAM: DDR2 (2GB) 400MHz Kingston

GPU: ATI Radeon HD 4650

Case: ASUS VENTO TA-D Series

PSU: Chieftec 450W

HDD: 1TB - SATA 2 WD

Δημοσ.

Πόσο μπορεί να φύγει το παρακάτω;

CPU: Intel Pentium E6300

Motherboard: Gigabyte P31-ES3G

RAM: DDR2 (2GB) 400MHz Kingston

GPU: ATI Radeon HD 4650

Case: ASUS VENTO TA-D Series

PSU: Chieftec 450W

HDD: 1TB - SATA 2 WD

~220 λογικά, θα βρει νέο ιδιοκτήτη :)

220? 230 ειχατε βγαλει το δικο μου (υπογραφη) :o

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...