mikemart Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 ποσο να αγορασω εναν intel pentium G3240? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy94 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 ποσο να αγορασω εναν intel pentium G3240? ευχαριστω Έχοντας αγοράσει g3258 στα 60 καινούργιο και στα 40 μεταχειρισμένο όταν ακόμη ήταν σχετικά επίκαιροι,δεν θα μπορούσα να δώσω πάνω από 35 για τον συγκεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Καλημέρα παίδες, φίλος θέλει να πουλήσει το λαπτοπ του Asus K750LN. Λεπτομέριες εδώ. http://www.laptopspirit.fr/146455/asus-k750ln-ty079h-a-699e-17-3-polyvalent-avec-core-i5-haswell-8-go-840m-1000-go.html .Το έχει περίπου ένα χρόνο και δεν έχει πλέον εγγύηση. Επίσης έχει προσθέσει κ έναν 850 evo 256gb. Πόσο μπορεί να το δώσει? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μερικές περιγραφές τα σπάνε. Κάρτα 2 μηνών ολοκαίνουρια, με 2 χρόνια εγγύηση, έχει δουλέψει μόνο 5 μήνες και έχει εγγύηση 1 χρόνο. Τίποτα δεν βγάζει νόημα... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavrik Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) ΚΑλησπερα, θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με την τιμη πωλησης ενος σχεδον καινουργιου λαπτοπ αλλα με γερμανικο πληκτρολογιο QWERTZ. SATELLITE PRO A30-C-10R (http://www.toshiba.co.uk/discontinued-products/satellite-pro-a30-c-10r/) Τιμη αγορας καπου στα 600 γιουρος. Edit: Σκεφτομαι για 300 - 350e Ευχαριστω Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2017 από mavrik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Σύνθεση Η/Υ Socket 775LGA Μητρικη Κάρτα: Gigabyte G31M-ES2L-Επεξεργαστής: Intel Core Duo E7500 2.93 GHz- Μνήμες Ram DDR2 2048 Mbytes (2τμχ) της Kingston. - Τροφοδοτικο ΕΖcool 450Watt Όλα μαζί πιστευω καλά είναι 50-60 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy94 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μερικές περιγραφές τα σπάνε. Κάρτα 2 μηνών ολοκαίνουρια, με 2 χρόνια εγγύηση, έχει δουλέψει μόνο 5 μήνες και έχει εγγύηση 1 χρόνο. Τίποτα δεν βγάζει νόημα... Κάρτα γραφικών (δεν ξέρω τί μοντέλο είναι γι'αυτό και έβγαλα φωτογραφία μπροστά και πίσω) 25 ευρώ Όχι παζάρια παρακαλώ Και έχουν και αξιολογησεις,ήθελα να ξερω ποιος αγοράζει από αυτούς.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Σε όλες μα όλες τις κάρτες γραφικών: «δεν έχει δουλευτεί πολύ» γιατί .... reasons. Είναι όπως όλες οι αγγελίες για αυτοκίνητα γράφουν «ατρακάριστο». Ήθελα να 'ξερα ποιος τρακάρει πλέον (και ποιος χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών του αντί να την έχει πάνω στο γραφείο του και να χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη). On-topic: HP DV7-4150ev HP Pavillion DV9710ev Πουλιούνται καν ή να τα κάνω μπρελόκ; (αν και φαντάζομαι την απάντηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crapatzi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Σε όλες μα όλες τις κάρτες γραφικών: «δεν έχει δουλευτεί πολύ» γιατί .... reasons. Είναι όπως όλες οι αγγελίες για αυτοκίνητα γράφουν «ατρακάριστο». Ήθελα να 'ξερα ποιος τρακάρει πλέον (και ποιος χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών του αντί να την έχει πάνω στο γραφείο του και να χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη). Αγοραζουμε μαζι σημερα την ιδια VGA. Εσυ επειδη εισαι μαθητης/φοιτητης/ανεργος η για οποιδηποτε αλλο λογο εχεις πολυ ελευθερο χρονο, την κανεις overclock και παιζεις games 6 ωρες/ημερα. Εγω επειδη δουλευω και δεν εχω πολυ free time παιζω 2 ωρες καθε ΣΚ χωρις overclock. Μετα απο 1 χρονο την πουλαμε και οι δυο. Την ιδια τιμη αξιζουν? ΟΚ, η διαφορα τιμης δεν θα ειναι μεγαλη. Επισης το πως μπορεις να αποδειξεις οτι δεν την εχεις κανει overclock και οτι δεν την εχεις χρησημοποισει πολλες ωρες σε games ειναι αλλο καπελο. Απλα δεν μπορεις. Απλα αν εσυ γραψεις οτι την εχεις σκισει και εγω οτι την ειχα idle ο αγορασης θα προτιμησει την δικη μου, αυτο ειναι ολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αγοραζουμε μαζι σημερα την ιδια VGA. Εσυ επειδη εισαι μαθητης/φοιτητης/ανεργος η για οποιδηποτε αλλο λογο εχεις πολυ ελευθερο χρονο, την κανεις overclock και παιζεις games 6 ωρες/ημερα. Εγω επειδη δουλευω και δεν εχω πολυ free time παιζω 2 ωρες καθε ΣΚ χωρις overclock. Μετα απο 1 χρονο την πουλαμε και οι δυο. Την ιδια τιμη αξιζουν? Για μένα, ναι. Hardware που δεν έχει αστοχία επηρεάζεται πολύ λίγο από τέτοια χρήση. Οι κάρτες γι'αυτό φτιάχνονται, για να τις λιώνεις 8ωρα και 12ωρα. Το αν η πρώτη αντέξει 8 χρόνια ενώ η δεύτερη 15 είναι από αδιάφορο εως αστείο. Απλα αν εσυ γραψεις οτι την εχεις σκισει και εγω οτι την ειχα idle ο αγορασης θα προτιμησει την δικη μου, αυτο ειναι ολο. Αυτό ακριβώς το πράγμα σχολίασα κι εγώ λοιπόν. Πήξαμε στους τύπους που τις έχουν idle όλη την ώρα (και μιλάμε για 980ti, 1080, 1070 strix, δηλαδή γελάνε και οι πέτρες). Το ίδιο πράγμα λέμε. Ας μη συνεχίσουμε άλλο το off-topic καλύτερα όμως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crapatzi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αυτό ακριβώς το πράγμα σχολίασα κι εγώ λοιπόν. Πήξαμε στους τύπους που τις έχουν idle όλη την ώρα (και μιλάμε για 980ti, 1080, 1070 strix, δηλαδή γελάνε και οι πέτρες). Το ίδιο πράγμα λέμε. Χαχαχα, η ειρωνια ειναι οτι σε μερικες μερες θα βαλω αγγελια την R9 290 που εχω η οποια πραγματικα δεν εχει γινει overclock και πραγματικα εχει παιξει περιπου 2ωρες/ΣΚ για 2 χρονια. Αντε μετα να με πιστεψει κανεις...!!!!!! Χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killertomato Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 καλησπέρα πόσο μπορώ να πουλήσω λάπτοπ sony vaio SVE14A35CXH που όμως μου έσπασε ο ένας μεντεσές...χαρακτηριστικά οθόνη αφής 14", intel i5 3230M, 6GB ram, 750GB HDD, WIN 10. αν εξαιρεσεις το σπάσιμο ειναι σε άψογη κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, το PC μου έχει την παρακατω συνθεση. Ποσο πιστευετε οτι αξιζει το καθε πραγμα; Corsair Obsidian 750D Airflow Edition Intel i7 3770 Asus Sabertooth Z77 Corsair Vengeance 2x8GB και 2x4GB 1600mhz Corsair H100i Asus Strix 980Ti Samsung 850 EVO 120GB WD Caviar Green 2TB Thermaltake Toughpower XT 850W 80 Plus Bronze Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Καλησπερα,ποσο παει περιπου να πουληθει αυτο το λαπτοπ? http://www.toshiba.de/discontinued-products/satellite-l350-16x/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 καλησπέρα πόσο μπορώ να πουλήσω λάπτοπ sony vaio SVE14A35CXH που όμως μου έσπασε ο ένας μεντεσές...χαρακτηριστικά οθόνη αφής 14", intel i5 3230M, 6GB ram, 750GB HDD, WIN 10. αν εξαιρεσεις το σπάσιμο ειναι σε άψογη κατάσταση 200-230€ , η μπαταρία ειναι σε καλή κατάσταση? Καλησπερα,ποσο παει περιπου να πουληθει αυτο το λαπτοπ? http://www.toshiba.de/discontinued-products/satellite-l350-16x/ Καλύτερα να το κρατήσεις και να βάλεις μια διανομή Linux. Ειναι παλιό μοντέλο , 70 ευρω, έχει μπαταρία? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις