TrankLL Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ε τότε κάνε μια "αναβαθμισούλα" πχ +4gb ram και μια καλύτερη καρτα γραφικών και είσαι κομπλέ.Έχεις καλό "σκελετό"(κουτί,τροφοδοτικό,ssd) και αν τα δώσεις(η άποψή μου σε τιμές είναι πιο κοντά στου benign αλλά λίγο χαμηλότερα σε psu και κουτί) για να πάρεις παρόμοια ποιότητα και καλύτερες επιδόσεις θα ξοδέψεις περισσότερα Έχω σκεφτεί αυτό που λες, δηλαδή να πάρω μια καλή κάρτα γραφικών(250-280 ευρώ) + 4GB ram. Είχα κάνει και ποστ να φανταστείς για αναβάθμιση, αλλά μου πρότειναν τα παιδιά εδώ να περιμένω τους καινούριους amd επεξεργαστές και τότε να κάνω μια ολική αλλαγή σε κάτι καινούριο (του 2017 δλδ.) Πιστεύεται αξίζει τον κόπο-χρόνο-χρήμα αυτό; ή να παραμείνω στον βασικό κορμό μου και να πάω σε αναβάθμιση κάρτα γραφικών+ram όπως είπα και είχα σκεφτεί αρχικά; Και παραμείνω σε αυτό που έχω τώρα και βάλω μια καινούρια κάρτα γραφικών θα έχω πιστεύεται προβλήματα τύπου: bottleneck λόγο επεξεργαστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy94 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Όλα είναι σχετικά και εξαρτάται κατά βάση πόσο θα πουλήσεις τα δικά σου πράγματα.Δεν μας έχεις πει όμως και την χρήση.Απλά αφού έχεις το pc και επειδή γνώμη μου είναι ότι θα δυσκολευτείς να το πουλήσεις,ειδικά ολόκληρο και από την στιγμή που κάνει λίγο πολύ αυτά που θέλεις απλά όχι στο βαθμό που θέλεις ρίξε μια 1050ti πάνω και ραμ και θα είναι σαν να πήρες καινούργιο.Από τα λόγια σου συμπεραίνω ότι δεν χρειάζεσαι ακριβότερη κάρτα,αλλά αν έχεις το budget πάνε και για 1060/480.Καλό cpu φαίνεται δεν ξέρω αν έχεις κάνει oc αλλά γενικά και bottleneck να έχεις δεν θα είναι σε φοβερά επίπεδα νομίζω.Με την 1050ti δεν υπάχρει θέμα.Εξάλλου αν αποφασίσεις να αλλάξεις και κορμό στο μέλλον βάζεις την κάρτα εκεί δεν θα πάει τζάμπα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ποσο να τα δωσω ολα μαζι και ποσο ξεχωριστα η μοναδα κια η οθονη; Κουτι μαυρο midi towerΜητρικη Foxconn h61mxv v2.0Επεξεργαστης i3-2100 3.1GhzΜνημη 1Χ4GB DDR3 1333 με ακομα μια θεση κενηκαρτα γραφικων Nvidia GT520 1GB HDMIΣκληρος Seagate sata 3 750GB 32mb ST3750525AS 100% υγειαΟπτικο μεσο Samsung SH-222AB sataΟθονη Philips 221V2AB 22 ιντσων 1920Χ1080 DVI VGA με ηχειαΠληκτρολογιο Microsoft KC-0405Ποντικι Microsoft Basic optical Mouse 1.0AΑσυρματη καρτα D-Link DWA-140 Wireless NΛειτουργικο Windows 10 Pro X64 Ελληνικα ενεργοποιημενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TrankLL Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Όλα είναι σχετικά και εξαρτάται κατά βάση πόσο θα πουλήσεις τα δικά σου πράγματα.Δεν μας έχεις πει όμως και την χρήση.Απλά αφού έχεις το pc και επειδή γνώμη μου είναι ότι θα δυσκολευτείς να το πουλήσεις,ειδικά ολόκληρο και από την στιγμή που κάνει λίγο πολύ αυτά που θέλεις απλά όχι στο βαθμό που θέλεις ρίξε μια 1050ti πάνω και ραμ και θα είναι σαν να πήρες καινούργιο.Από τα λόγια σου συμπεραίνω ότι δεν χρειάζεσαι ακριβότερη κάρτα,αλλά αν έχεις το budget πάνε και για 1060/480.Καλό cpu φαίνεται δεν ξέρω αν έχεις κάνει oc αλλά γενικά και bottleneck να έχεις δεν θα είναι σε φοβερά επίπεδα νομίζω.Με την 1050ti δεν υπάχρει θέμα.Εξάλλου αν αποφασίσεις να αλλάξεις και κορμό στο μέλλον βάζεις την κάρτα εκεί δεν θα πάει τζάμπα. Η χρήση είναι δουλείες γραφείου, ταινίες, netflix, twitch, από games: L2, Lol, overwatch, CS go, GTA V, rainbow six siege μέχρι εκεί, άλλα πιο απαιτητικά games τα παίζω στο ps4. Γενικότερα all-around pc είναι και κάποια games συνήθως online. Όσο για το oc που με ρώτησες, δεν έχω κάνει ποτέ στον επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Πόσο να πουλήσω ένα μεταχειρισμένο macbook 2.1; Κανένας;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Στο amazon 130$, εδώ βάλτο κανα 150άρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 10€ (λεφτά καλύτερα επενδυμένα σε τυχερά παιχνίδια βέβαια). Εφυγε 15 ευρω με το που το εβαλα αγγελια Το κατεβαστηρι της υπογραφης μου ποσο να το δωσω; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpatron Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, μια λογική εκτίμηση τιμή για το pc της υπογραφής χωρίς την 290 ποιά θα ήτανε? Όλα με κουτιά ,μητρική τροφοδοτικό με λίγη εγγύηση ακόμα νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 μια εκτίμηση για cpu/cooler/mobo/ram/gpu της υπογραφής; δισκο,τροφοδοτικό θα τα κρατήσω(το ψάχνω για αναβάθμιση με την έλευση των zen) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 έχω ένα κινητό παλιό της sony συγκεκριμένα το w200 είναι μια καλή αντίκα η οποία κάτι αξίζει, άλλα χάλασε η μπαταρία πόσο πιάνει χωρίς μπαταρια; βασικά κρατάει 3 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Eλλάδα ούτε 10 ευρώ, ebay, κανα 40άρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ενα corsair rm 750 plus gold,χωρις αποδειξη αλλα με εγγυηση serial number εως 2020 ποσο το κοστολογειτε? Φουλ παρελκομενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Eλλάδα ούτε 10 ευρώ, ebay, κανα 40άρι. Σοβαρά τώρα τόσα πολλά για ένα κινητό αντίκα; για Ελλάδα εγώ ήθελα να μάθω αν γίνεται να πουληθεί αλλιώς να το πετάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 γεια χαρα, αγορασα μια 1070 απο γερμανια και μου χαριζανε δωρο-επιταγη κωδικο για το for honor και ghost reckon για uplay... παιχνιδια που εμενα δεν με ενδιαφερουν...ποσο να τα πουλησω? δυστυχως ο κωδικος ειναι κ για τα 2 μαζι δεν πανε χωριστα! στο uplay παει το καθενα 60 ευρω!sorry αν ειμαι σε λαθος ενοτητα ή ειναι πολυ χαζη η ερωτηση μου! xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 γεια χαρα, αγορασα μια 1070 απο γερμανια και μου χαριζανε δωρο-επιταγη κωδικο για το for honor και ghost reckon για uplay... παιχνιδια που εμενα δεν με ενδιαφερουν...ποσο να τα πουλησω? δυστυχως ο κωδικος ειναι κ για τα 2 μαζι δεν πανε χωριστα! στο uplay παει το καθενα 60 ευρω! sorry αν ειμαι σε λαθος ενοτητα ή ειναι πολυ χαζη η ερωτηση μου! xD Για δες αν σε πιάνει αυτό πρώτα πρώτα: https://arstechnica.com/gaming/2017/02/nvidia-game-codes-gfe-hardware/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις