fixxxer29 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Twintech 560 ti , 3 μηνών μεταχειρισμένη , κάνει 225 ευρώ καινούργια. Πόσο λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 180-190 λογικα θα την δωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 NZXT κουτι Alpha Link αγορασμενο απο πλαισιο 2 χρονων.Με μια μεγαλη γρατζουνια αλλα κατα τα αλλα σε αριστη κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 35-40€ maximum; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 acer 5920g με την 8600gt και προβλημα στην οθονη (δεν αναβει αλλα το λαπτοπ λειτουργει κανονικα κ μπουταρει μια χαρα στα windows). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας φίλοι insomniaks. Θα ήθελα την βοήθεια σας στην κοστολόγηση των παρακάτω. Το συγκεκριμένο hardware είναι μεταχειρισμένο (σκοπεύω να κάνω ολική αναβάθμιση) mobo: Asus p5n-d χαρακτηριστικά cpu: Intel core2duo e8200 χαρακτηριστικά gpu: Asus en8600gt Silent χαρακτηριστικά ram: Kingston HyperX 1gb (x4 + cooling system) χαρακτηριστικά psu: Chieftec 750w χαρακτηριστικά hd1: Western Digital 120gb 7200rpm χαρακτηριστικά hd2: Western Digital 320gb 7200rpm χαρακτηριστικά tv: Asus χαρακτηριστικά όλα λειτουργούν κανονικά και σε εγγύηση είναι οι ram και το tv tuner με αποδείξεις αγοράς. θα έδινα και το κουτί αλλά έχει σπάσει το παράθυρο του σε μία μετακόμιση . Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 mobo: Asus p5n-d χαρακτηριστικά 20-25€ cpu: Intel core2duo e8200 χαρακτηριστικά ~65-70€ gpu: Asus en8600gt Silent χαρακτηριστικά ~30-35€ ram: Kingston HyperX 1gb (x4 + cooling system) χαρακτηριστικά ~50€ όλα μαζί psu: Chieftec 750w χαρακτηριστικά ~50-60€ hd1: Western Digital 120gb 7200rpm χαρακτηριστικά 20-25€ hd2: Western Digital 320gb 7200rpm χαρακτηριστικά 25-30€ tv: Asus χαρακτηριστικά ~25€ Δύσκολα για παραπάνω, παρακάτω μπορεί. Ας ακούσουμε και άλλες απόψεις όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή μιλάμε για ένα 280αρι με 330αρι. (αν και πιο καλά ακούγεται το 330αρι)Καλά μου ακούγεται αν σκεφτείς ότι εγώ όταν το σκεφτόμουν έλεγα για ένα 350αρι, άντε ίσως ελάχιστα παραπάνω για αρχική μαζί με το κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Κοίτα, αν φύγει πακέτο πέφτει η τιμή, αλλιώς ίσως πιάσεις αυτές τις τιμές για μεμονωμένα parts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemathios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα εχω ενα Αsus F5r αυτο συγκεκριμενα http://www.xprice.ca/computing/notebooks/NB-AS-F5R-B1.html .Λειτουργικα ειναι αριστο αλλαχτηκε προ 3μηνου η μητρικη, ο σκληρος 320GB στις 7200rpm αναβαθμιστηκε η ραμ στα 3gb και αλλαχτηκε και το πληκτρολογιο. Εμφανισιακα ειναι ταλαιπωριμενο εχει ξεβαψει κοντα στο touchpad απο την χρηση και εχει αρκετες γρατσουνιες. Ποσο περιπου μπορω να το δωσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα εχω ενα Αsus F5r αυτο συγκεκριμενα http://www.xprice.ca...-AS-F5R-B1.html .Λειτουργικα ειναι αριστο αλλαχτηκε προ 3μηνου η μητρικη, ο σκληρος 320GB στις 7200rpm αναβαθμιστηκε η ραμ στα 3gb και αλλαχτηκε και το πληκτρολογιο. Εμφανισιακα ειναι ταλαιπωριμενο εχει ξεβαψει κοντα στο touchpad απο την χρηση και εχει αρκετες γρατσουνιες. Ποσο περιπου μπορω να το δωσω? Καλησπέρα φίλε μου. Καταρχήν με λίγο ψάξιμο που έκανα παρατήρησα ότι το συγκεκριμένο λάπτοπ υποστηρίζει μέχρι 2gb ram. Οπότε ή έκανες λάθος όταν έγραφες ή απλά έβαλες παραπάνω μνήμη την οποία δεν διαβάζει. Εγώ προσωπικά μία εκτιμώμενη τιμή που σου προτείνω είναι στα 150. Ας ακούσουμε όμως και άλλες απόψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemathios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα φίλε μου. Καταρχήν με λίγο ψάξιμο που έκανα παρατήρησα ότι το συγκεκριμένο λάπτοπ υποστηρίζει μέχρι 2gb ram. Οπότε ή έκανες λάθος όταν έγραφες ή απλά έβαλες παραπάνω μνήμη την οποία δεν διαβάζει. Εγώ προσωπικά μία εκτιμώμενη τιμή που σου προτείνω είναι στα 150. Ας ακούσουμε όμως και άλλες απόψεις Το ξερω φιλε μου και εγω αυτο ξερω οτι παιρνει μεχρι 2GB αλλα εβαλα απο περιεργεια 3GB και διαβαζει μεχρι 2.6GB κανονικα. Την τεσταρα να δω μηπως την δειχνει εικονικα και οντως την βλεπει πραγματικα. Σαν τιμη παντως και εγω εκει καπου το υπολόγιζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220231 Αυτό πόσο φεύγει; Και εμένα ξεβαμμένο κοντά στο trackpad, έχω βάλει κάτι stickers πάνω αλλά θα τα βγάλω. Με 4GB ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Το ξερω φιλε μου και εγω αυτο ξερω οτι παιρνει μεχρι 2GB αλλα εβαλα απο περιεργεια 3GB και διαβαζει μεχρι 2.6GB κανονικα. Την τεσταρα να δω μηπως την δειχνει εικονικα και οντως την βλεπει πραγματικα. Σαν τιμη παντως και εγω εκει καπου το υπολόγιζα αυτό με βάζει σε ιδέες να ξεπεράσω και εγώ το όριο... //spam off http://www.newegg.co...N82E16834220231 Αυτό πόσο φεύγει; Και εμένα ξεβαμμένο κοντά στο trackpad, έχω βάλει κάτι stickers πάνω αλλά θα τα βγάλω. Με 4GB ram. Και εσένα κοντά στου φίλου από πάνω αλλά με κάποια χρήματα παραπάνω (βλπ 20-25) Ας μην μείνουμε όμως μόνο στην δική μου "πρόταση". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις