Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Κανα 60άρι μαζί.

Κομμάτια 35 και 30-35 αντίστοιχα.

Ναι;

Mητρικη ASUS P5K με το λαμακι 4Χ1 Transcend axeram 1066 DDR2 μαζι με τα παραπανω (CPU + ψυκτρα) ποσο να τα δωσω;

DSC01071.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θελω να κανω μια μικρη αναβαθμιση στο HTPC και σκεφτομαι για εναν απο αυτους A8-3870K , A6-3670K και Athlon II X4 651K σε τι τιμη θα ηταν καλη αγορα;

Καλησπέρα παιδιά.Λέω να το δώσω το pc.Μερικοί θα με ξέρετε απο το φόρουμ,παρόλο που το έφτιαξα δεν πολυασχολούμε και πλέον ούτε ο χρόνος βοηθάει.

Το σύστημα της υπογραφής μόνο η κεντρική μονάδα,Όλα με εγγύηση.Πόσο πάνω κάτω.

Το σύστημα είναι αυτό https://pcpartpicker.com/b/8GsJ7P

Μπραβο ,εισαι πολυ μερακλης μικρε. Για μενα μην το δωσεις,ειναι κριμα γιατι ακομη δεν το εχεις χαρει αρκετα.

• Like 1

Ναι;

Mητρικη ASUS P5K με το λαμακι 4Χ1 Transcend axeram 1066 DDR2 μαζι με τα παραπανω (CPU + ψυκτρα) ποσο να τα δωσω;

Μητρική ~40

Ραμ ~25-30

Επεξεργαστής ~30-35

Ψύκτρα ~30

Οποτε καλα ειπα σε εναν 100 ευρω ολα;

Κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολλά, με τα ίδια λεφτά σχεδόν μπορεί να πάρει καινούργια εξαρτήματα με παρόμοιες επιδόσεις σε 1150 socket.

Κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολλά, με τα ίδια λεφτά σχεδόν μπορεί να πάρει καινούργια εξαρτήματα με παρόμοιες επιδόσεις σε 1150 socket.

Για γραψε μου ενα σετακι με ιδιες επιδοσεις αλλα η μητρικη να παιρνει δυο καρτες οπως αυτη που εχω γιατι ο ανθρωπος εχει δυο καρτες γραφικων.

Για γραψε μου ενα σετακι με ιδιες επιδοσεις αλλα η μητρικη να παιρνει δυο καρτες οπως αυτη που εχω γιατι ο ανθρωπος εχει δυο καρτες γραφικων.

Καλα μην τα λες και τα πιστεψεις μονο https://www.asus.com/Motherboards/P5K/specifications/  δεν λεω οτι ειναι πολλα βεβαια τα 100€ αλλα δεν ειναι και λιγα.

Το σχολιο το κανω μονο και μονο για να μην δινεις την εντυπωση οτι προκειται για την σουπερ ντουπερ μητρικη.

Καλα μην τα λες και τα πιστεψεις μονο https://www.asus.com/Motherboards/P5K/specifications/  δεν λεω οτι ειναι πολλα βεβαια τα 100€ αλλα δεν ειναι και λιγα.

Το σχολιο το κανω μονο και μονο για να μην δινεις την εντυπωση οτι προκειται για την σουπερ ντουπερ μητρικη.

Δεν ειπα οτι ειναι σουπερ ντουπερ αλλα παιρνει δυο καρτες σε σχεδον ιδια τις ειχε και κλαταρε η μητρικη.

Ρωτησα τι μπορει να παρει σε καινουριο 1150 μηπως του πω να παει σε καινουρια πραγματα ετσι και αλλιως εγω θα βγαλω μεροκαματο απο το στησιμο και το φορματ.

Απλα εχει δυο καρτες.

Α δεν είχες αναφέρει ότι πρόκειται για άνθρωπο με τόσο συγκεκριμένες ανάγκες, τώρα το λες. Το σετάκι που σκεφτόμουν ήταν με απλή μητρική κάπου στα 110€, με μητρική που να διαθέτει 2 pci express x16 πάει στα 160. Και πάλι προτιμότερο βρίσκω το 160 για καινούργια πράγματα με εγγύηση, παρά 100 για υλικό δεκαετίας.

Α δεν είχες αναφέρει ότι πρόκειται για άνθρωπο με τόσο συγκεκριμένες ανάγκες, τώρα το λες. Το σετάκι που σκεφτόμουν ήταν με απλή μητρική κάπου στα 110€, με μητρική που να διαθέτει 2 pci express x16 πάει στα 160. Και πάλι προτιμότερο βρίσκω το 160 για καινούργια πράγματα με εγγύηση, παρά 100 για υλικό δεκαετίας.

Αν μπορεις γραψε το σετακι που λες με τα 160 ισως να τον ενδιαφερει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...