Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια. εχω ενα pc με τα εξης χαρακτηριστικα:

μητρικη: asrock 775Twins-HDTV

επεξεργαστης: intel celeron 346 socket 775 στα 3.06Ghz

ραμ:ddr2 512

καρτα γραφικων:ari radeon xpress 200 series

δισκος:sata 2 80 gb

οθονη:nec lcd 15αρα

μαζι δινονται και τα καλωδια και ενα ζευγαρι ηχεια οχι ομως και ποντικι/πληκτρολογιο

ποσο μπορω να τον δωσω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα παιδια. εχω ενα pc με τα εξης χαρακτηριστικα:

μητρικη: asrock 775Twins-HDTV

επεξεργαστης: intel celeron 346 socket 775 στα 3.06Ghz

ραμ:ddr2 512

καρτα γραφικων:ari radeon xpress 200 series

δισκος:sata 2 80 gb

οθονη:nec lcd 15αρα

μαζι δινονται και τα καλωδια και ενα ζευγαρι ηχεια οχι ομως και ποντικι/πληκτρολογιο

ποσο μπορω να τον δωσω?

Με τέτοια ραμ και cpu, καλύτερα να το κρατήσεις.

Αλλιώς να θεωρείσαι τυχερός αν φύγει πακέτο στα 40-50 ευρώ. Λυπάμαι που στο λέω.

• Like 2

Καλησπέρα φίλοι,

έχω ένα λαπτοπ Asus N53SV 4ετίας και σκέφτομαι να το πουλήσω.

Συγκεκριμένα έχει:

i7-2670QM 2.2GHz

8GB RAM

Nvidia GT540M 2GB

640GB HDD

είναι λειτουργικός απλά έχει θεματάκια με την μπαταρία και με την παροχή ρεύματος, οπότε σκέφτομαι για ανταλλακτικά. Πόσο λέτε να πιάνει;

Καλησπέρα φίλοι,

έχω ένα λαπτοπ Asus N53SV 4ετίας και σκέφτομαι να το πουλήσω.

Συγκεκριμένα έχει:

i7-2670QM 2.2GHz

8GB RAM

Nvidia GT540M 2GB

640GB HDD

είναι λειτουργικός απλά έχει θεματάκια με την μπαταρία και με την παροχή ρεύματος, οπότε σκέφτομαι για ανταλλακτικά. Πόσο λέτε να πιάνει;

Αν φτιάχνει με κανα μάστορα, κρίμα να τον σκοτώσεις. Αν δεν φτιάχνει, σε κομμάτια πέρα απο τον επεξεργαστή και μνήμες, δεν αξίζει και πολλά (αφού η μητρική έχει θέμα).

Αν φτιάχνει με κανα μάστορα, κρίμα να τον σκοτώσεις. Αν δεν φτιάχνει, σε κομμάτια πέρα απο τον επεξεργαστή και μνήμες, δεν αξίζει και πολλά (αφού η μητρική έχει θέμα).

Καλά μπορεί να έχει θέμα με το powerjack που φτιάχνεται οικονομικά.

Το πρόβλημα το εχει το powerjack το είχα παει στο iRepair να μου το φτιαξουν για 50 ευρω και θεωρητικα μου το αλλαξαν αλλα το προβλημα επανηλθε

Το πρόβλημα το εχει το powerjack το είχα παει στο iRepair να μου το φτιαξουν για 50 ευρω και θεωρητικα μου το αλλαξαν αλλα το προβλημα επανηλθε

Off-topic μέτρα με πολυμετρο powerjack και φορτιστή και βλέπεις τι φταίει. Αν χρειάζεσαι powerjack στείλε μου pm.

Καλησπερα σε ολους. Βρηκα αυτο το λαπτοπ http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-hp-15-ac108nv-156-i5-6200u4gb500gbr5-m330/prod7820177pp/  5 μηνες αγορασμενο με αποδειξη κανονικα και υπολοιπο εγγυησης,ελαχιστα μεταχειρισμενο στα 230 ευρω. Αξιζει η αγορα πιστευετε?

Καλησπερα σε ολους. Βρηκα αυτο το λαπτοπ http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-hp-15-ac108nv-156-i5-6200u4gb500gbr5-m330/prod7820177pp/  5 μηνες αγορασμενο με αποδειξη κανονικα και υπολοιπο εγγυησης,ελαχιστα μεταχειρισμενο στα 230 ευρω. Αξιζει η αγορα πιστευετε?

http://www.insomnia.gr/topic/522438-βοηθεια-για-αγορα-φορητου-υπολογιστη/?p=55332164

Μπορει να σου ειπαν οτι το αλλαξαν αλλα να μην το κανανε και στην ουσια απλα να ηθελε καμια κολληση την οποια δεν κανανε καλα και ξανα χαλασε

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...