spy94 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Κοιτα, πριν κανα μηνα την πηρα οντως αλλα δεν ηταν smart και ουτε με ενδιεφερε να σου πω την αληθεια γιατι κατευθειαν αρπαξε το hdmi του υπολογιστη μου αρα εγινε καραsmart! Βασικα πηρα αυτην με την βαση στην μεση επιτηδες γιατι μου την σπανε αυτες οι κωλοβασεις που βγαζουν τωρα στις ακρες ωστε αν παρεις 50αρα να θες και 1.5 μετρο επιπλο για να σταθει!!! Τελικά για την ιστορία αυτή που πήραμε εμείς ήταν 40άρα smart,fhd λίγο κάτω από 220.Τις βάσεις δεν τις θυμάμαι για δώρο την πήραμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepless_102 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας παιδιά , πόσο να δώσω το παρακάτω για ανταλλακτικά ? Λογικά έχει θέμα το motherboard. Παίρνει ρεύμα αλλά δεν... Όχι σε κομμάτια μιας και δεν εχω το χρόνο να πακεταρω και να τρέχω στα ταχυδρομεία CASE: Casetek V.Orpheus MOTHERBOARD: Asus Striker II Formula CPU : Intel Ε8400 Intel Ε8400 (3,00GHz , 6ΜΒ CACHE) RAM : 4GB (2X2GB) ADATA Vitesta extreme edition 1066 PSU: SilverStone Element (SST-ST75EF)82%-85% Efficiency VGA: Sparkle 250GTS 1024MB GDDR3 CPU FAN: Thermalright Ultra 120 Extreme DVD-RW παιδιά κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiawrc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Προσοχή στον andygrx πουλάει 1060gtx 250€ έχει γραφτεί από τον αυγουστο,δεν έχει καμία αξιολόγηση και ζητάει μόνο κατάθεση γιατί λέει ότι δουλεύει πολύ.οταν τον ρώτησα να πάω στην δουλειά του ώστε να γίνει ή συναλλαγή σωστά αρνήθηκε.προσοχη λοιπόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Τα 150 ευρω τα γραφεις για την δικια μου την Panasonic Viera 50GT30 η για το παλικαρι που εχει βαλει την 42αρα; Και κατι αλλο τις ωρες σε μια τηλεοραση μπορεις να τις δεις και με το κρυφο μενου. Όχι δεν λέω για την δική σου. Δεν είμαι σίγουρος αν αναφέρει τις ώρες σε όλες, σε αρκετές ναι Έγινε παιδιά ευχαριστώ. Θα την κρατήσω αν δεν φύγει στα 250. Δεν πειναμε κιόλας. Ελα ντε..... "Από εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό με τις ώρες λειτουργίας πως το βλέπω στην τηλεόραση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι κρυφο μενου πρεπει να ψαξεις στο Google για να δεις πως θα μπεις μεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ανάλογα την τηλεόραση ψάξε το μοντέλο της στο google Πας στο κρυφό μενού της και βλέπεις. (Μόνο προσοχή γιατί μερικοί λένε ότι μπορεί να γίνει καμία μ@λ@κια και μετά να κολλήσει κτλπ,βεβαια δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 (Μόνο προσοχή γιατί μερικοί λένε ότι μπορεί να γίνει καμία μ@λ@κια και μετά να κολλήσει κτλπ,βεβαια δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά.)Αν αλλάξεις κάτι, ή απλά αν μπεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ανάλογα την τηλεόραση ψάξε το μοντέλο της στο google Πας στο κρυφό μενού της και βλέπεις. (Μόνο προσοχή γιατί μερικοί λένε ότι μπορεί να γίνει καμία μ@λ@κια και μετά να κολλήσει κτλπ,βεβαια δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά.) Να κολλήσει η τηλεόραση εννοείς εκεί στο μενού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αν αλλάξεις κάτι, ή απλά αν μπεις;Αν πειράξεις κατι,δεν ξέρω ξαναλεω αν ισχύει απλά το είχα διαβάσει πριν λιγες μέρες σε ένα παλιό ποστ ενός φορουμΝα κολλήσει η τηλεόραση εννοείς εκεί στο μενού;Όχι γενικά να κολλήσει ή να βγάλει κανένα θέμα και μετά να πρέπει να πάει στο service. Το είχα διαβάσει όπως είπα και στο άλλο μέλος σε ενα φόρουμ σχετικό με τηλεοράσεις κτλπ Να πω την αλήθεια και εγώ έχω μία sony τηλεόραση και θέλω να μπω επειδή βρήκα το μοντέλο και πώς να μπεις αλλά μετά από αυτά που διάβασα δεν θελω,μην πάει και την χαλασω τελικά. Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ή το έχει κάνει κτλπ ας μας δώσει καμια πληροφορία παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αν πειράξεις κατι,δεν ξέρω ξαναλεω αν ισχύει απλά το είχα διαβάσει πριν λιγες μέρες σε ένα παλιό ποστ ενός φορουμ Όχι γενικά να κολλήσει ή να βγάλει κανένα θέμα και μετά να πρέπει να πάει στο service. Το είχα διαβάσει όπως είπα και στο άλλο μέλος σε ενα φόρουμ σχετικό με τηλεοράσεις κτλπ Να πω την αλήθεια και εγώ έχω μία sony τηλεόραση και θέλω να μπω επειδή βρήκα το μοντέλο και πώς να μπεις αλλά μετά από αυτά που διάβασα δεν θελω,μην πάει και την χαλασω τελικά. Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ή το έχει κάνει κτλπ ας μας δώσει καμια πληροφορία παραπάνω. Δεν την πειράζω τότε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αν αλλάξεις κάτι, ή απλά αν μπεις; Ε δεν νομιζω να γινει μαλακια απλα και μονο αν μπεις γιατι τοτε θα ηταν στην ουσια αχρηστο αφου και τεχνικος της nasa να εμπαινε παλι θα χαλαγε!Λογικα ρε παιδια ενα απλο μενου θα ειναι και αν δεν ξερεις δεν πατας τιποτα που να ενεργοποιησει η΄ απενεργοποιησει κατι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αυτός εδώ http://www.skroutz.gr/s/3187352/Seagate-Laptop-Thin-SSHD-1TB.html με εγγύηση και χρήση μόλις 34 ημερών, πόσο να το δώσω? Είναι SSHD (SSD+HDD) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ένα 60αρι καλά είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ένα 60αρι καλά είναι; 65 τον έβαλα, ίσως τον ρίξω 60. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις