Sheogorath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Καλή μητρική και δυνατός σχετικά επεξεργαστής, ναι, αξίζει. Αν δεν μπορεί να δώσει 200+ σε άλλη περίπτωση δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Καλή μητρική και δυνατός σχετικά επεξεργαστής, ναι, αξίζει. Αν δεν μπορεί να δώσει 200+ σε άλλη περίπτωση δηλαδή. η συγκεκριμενη μιτρικη ποιες μνημες περνει απο ddr3 ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Εχουμε πει μην τσιμπατε με τις τιμες των Public σε ειδη που δεν ειναι διαθεσιμα. http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/?view=findpost&p=54718379 Την Panasonic 50GT30 που εχει πιστοποιηση THX ειναι FHD με δορυφορικο δεκτη και δυο ζευγαρια γυαλια και ακομα 2 χρονια εγγυηση λογω επεκτασης ποσο να την δωσω; Ωρες εχει πολυ λιγες γιατι αντε να δουλευει για 3 ταινιες την βδομαδα. Ποτε εβγαλε η Sony Plasma? Αν καταφερεις να παρεις 200 να πεις και ΖΗΤΩ γιατι υπαρχει αγγελια με Panasonic 50G30 που ειναι σαν την δικια μου αλλα χωρις δορυφορικο δεκτη χωρις 3D και πιστοποιηση THX και την δινει 300 εδω και καιρο και ακομα την πουλαει. Τι εννοεις "ποτε εβγαλε η sony plasma"? Οταν βγαλανε και οι αλλες! Οπως τα λες ειναι παρα κατω φιλτατε οσον αφορα στην τιμη της tv. Ρε παιδια ειναι απλο το πραγμα. Οτιδηποτε πουλιεται μετα απο καποιο χρονικο διαστημα, δεν παιζει κανεναν ρολο η τιμη που αγοραστηκε ως καινουργιο αλλα το τι αντιστοιχο υπαρχει στην αγορα εκεινη την συγκεκριμενη στιγμη που το πουλας.. Οταν λοιπον βρισκεις ας πουμε lg καινουργια 42"'-43" στα 290 περιπου, ε τοτε για να εχεις ελπιδα πωλησης της δικιας σου δεν πρεπει να την βαλεις πανω απο 180 με τιποτα οσο προσεγμενη κι αν την εχεις γιατι πολυ απλα ο αλλος δεν το ξερει αυτο!Αν το τροφοδοτικο της για παραδειγμα ειναι ταλαιπωρημενο, ειναι και 5-6 ετων... Ο αλλος αυτα σκεφτεται! Ουτε και το οτι επαιζε μονο 2 ταινιες την εβδομαδα πειθει γιατι πολυ απλα ειμαστε αγνωστοι και πλεον δυστυχως δεν εχουμε ουτε στο βρακι που φοραμε εμπιστοσυνη...Δυστυχως επαναλαμβανω... Και δεν μιλαω για πιο φτηνες μαρκες γιατι εγω για παραδειγμα πηρα arielli 42" 220 ευρω αρα συμφωνα με αυτο για να παρω την δικια σου θα επρεπε να την δινεις το πολυ 150! Το οτι την εχεις προσεγμενη μετραει μονο αν ειναι να την δωσεις σε καποιον γνωστο σου που σε ζει και σε ξερει λοιπον... Αυτα..... ΥΓ. Ο 386 dx-40 μου ειχε στοιχησει με κατι αναβαθμισεις κοντα 1.200.000 συνολικα το 92'-93' αρα τωρα να το δωσω καμια 300αρια χιλιαδες(δρχ) καλα ειναι??? Κοντα 900 ευρω δηλαδη....χεχεχε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy94 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 πηρα arielli 42" 220 ευρω Αν εννοούμε την ίδια πριν περίπου ένα μήνα, ήταν και fhd και smart,βέβαια arielli 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αν εννοούμε την ίδια πριν περίπου ένα μήνα, ήταν και fhd και smart,βέβαια arielli Κοιτα, πριν κανα μηνα την πηρα οντως αλλα δεν ηταν smart και ουτε με ενδιεφερε να σου πω την αληθεια γιατι κατευθειαν αρπαξε το hdmi του υπολογιστη μου αρα εγινε καραsmart! Βασικα πηρα αυτην με την βαση στην μεση επιτηδες γιατι μου την σπανε αυτες οι κωλοβασεις που βγαζουν τωρα στις ακρες ωστε αν παρεις 50αρα να θες και 1.5 μετρο επιπλο για να σταθει!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Τι εννοεις "ποτε εβγαλε η sony plasma"? Οταν βγαλανε και οι αλλες! Οπως τα λες ειναι παρα κατω φιλτατε οσον αφορα στην τιμη της tv. Ρε παιδια ειναι απλο το πραγμα. Οτιδηποτε πουλιεται μετα απο καποιο χρονικο διαστημα, δεν παιζει κανεναν ρολο η τιμη που αγοραστηκε ως καινουργιο αλλα το τι αντιστοιχο υπαρχει στην αγορα εκεινη την συγκεκριμενη στιγμη που το πουλας.. Οταν λοιπον βρισκεις ας πουμε lg καινουργια 42"'-43" στα 290 περιπου, ε τοτε για να εχεις ελπιδα πωλησης της δικιας σου δεν πρεπει να την βαλεις πανω απο 180 με τιποτα οσο προσεγμενη κι αν την εχεις γιατι πολυ απλα ο αλλος δεν το ξερει αυτο!Αν το τροφοδοτικο της για παραδειγμα ειναι ταλαιπωρημενο, ειναι και 5-6 ετων... Ο αλλος αυτα σκεφτεται! Ουτε και το οτι επαιζε μονο 2 ταινιες την εβδομαδα πειθει γιατι πολυ απλα ειμαστε αγνωστοι και πλεον δυστυχως δεν εχουμε ουτε στο βρακι που φοραμε εμπιστοσυνη...Δυστυχως επαναλαμβανω... Και δεν μιλαω για πιο φτηνες μαρκες γιατι εγω για παραδειγμα πηρα arielli 42" 220 ευρω αρα συμφωνα με αυτο για να παρω την δικια σου θα επρεπε να την δινεις το πολυ 150! Το οτι την εχεις προσεγμενη μετραει μονο αν ειναι να την δωσεις σε καποιον γνωστο σου που σε ζει και σε ξερει λοιπον... Αυτα..... ΥΓ. Ο 386 dx-40 μου ειχε στοιχησει με κατι αναβαθμισεις κοντα 1.200.000 συνολικα το 92'-93' αρα τωρα να το δωσω καμια 300αρια χιλιαδες(δρχ) καλα ειναι??? Κοντα 900 ευρω δηλαδη....χεχεχε Τα 150 ευρω τα γραφεις για την δικια μου την Panasonic Viera 50GT30 η για το παλικαρι που εχει βαλει την 42αρα; Και κατι αλλο τις ωρες σε μια τηλεοραση μπορεις να τις δεις και με το κρυφο μενου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Έγινε παιδιά ευχαριστώ. Θα την κρατήσω αν δεν φύγει στα 250. Δεν πειναμε κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Τα 150 ευρω τα γραφεις για την δικια μου την Panasonic Viera 50GT30 η για το παλικαρι που εχει βαλει την 42αρα; Και κατι αλλο τις ωρες σε μια τηλεοραση μπορεις να τις δεις και με το κρυφο μενου. Σ εσενα φιλτατε εγραψα μονο για το αν εβγαλε και η σονυ πλασμα!Δικιο εχεις δεν τα ξεχωρισα και τα εγραψα ολα μαζι χυμα στο κυμα! Μετα ολο ειναι για τον κυριουλη που θελει να δωσει την tv. Σωστος, το κρυφο μενου το ειχα ξεχασει!!!Υπαρχει και στις led η΄ μονο στις πλασμα φιλτατε? Θυμησε μου (βαριεμαι τωρα να googlαρω..!!! Απλα απο κει και περα νομιζω οτι ισχυουν αυτα που ειπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Έγινε παιδιά ευχαριστώ. Θα την κρατήσω. Fixed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Έγινε παιδιά ευχαριστώ. Θα την κρατήσω αν δεν φύγει στα 250. Δεν πειναμε κιόλας. Μακαρι να μην πεινανε οσοι περισσοτεροι γινεται!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Σ εσενα φιλτατε εγραψα μονο για το αν εβγαλε και η σονυ πλασμα!Δικιο εχεις δεν τα ξεχωρισα και τα εγραψα ολα μαζι χυμα στο κυμα! Μετα ολο ειναι για τον κυριουλη που θελει να δωσει την tv. Σωστος, το κρυφο μενου το ειχα ξεχασει!!!Υπαρχει και στις led η΄ μονο στις πλασμα φιλτατε? Θυμησε μου (βαριεμαι τωρα να googlαρω..!!! Απλα απο κει και περα νομιζω οτι ισχυουν αυτα που ειπα.. Λογικα ολες οι σοβαρες τηλεορασεις το εχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Desktop που αποτελειται απο Case : Coolermaster elite Mobo : Asus P5Q CPU : Intel core 2 duo E6750 VGA : Nvidia 450 GTS Ram : Gskill DDR2 2x2 Gb 1066 PSU : Thermaltake 500W HDD : Western Digital 250 Gb ποσο μπορω να το δωσω παιδια? Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2016 από Noreak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Ποσό μπορω να δωσω ενα Galaxy S6 edge υπέρ αριστη κατάσταση 1,5 μηνα με θήκη χωρις γρατζουνιές χωρις Τπτ υπέρ άριστο χρωμα μαυρο με την εγγύηση του και τα παρελκόμενα του? 40 ευρω και τα εξοδα αποστολης δικα μου! Και στα καταθετω πρωτα!!! (Και θα φταις εσυ μετα αν μου στειλεις το 3310!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Desktop που αποτελειται απο Case : Coolermaster elite Mobo : Asus P5Q CPU : Intel core 2 duo E6750 VGA : Nvidia 450 GTS Ram : Gskill DDR2 2x2 Gb 1066 PSU : Thermaltake 500W HDD : Western Digital 250 Gb ποσο μπορω να το δωσω παιδια? Κανα 140άρι θα έλεγα, ή και 130 επειδή είναι αδύναμη η cpu. Κάπου εκεί το κόβω. η συγκεκριμενη μιτρικη ποιες μνημες περνει απο ddr3 ?? Tις κλασσικές για 775. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Συγκεκριμενα πηρα για φιλο Ε8400 στα 8 ευρω πριν λιγες ημερες...τα δινουν με το κιλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις