Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βοήθα και εμάς ρε φιλαράκι και ας μην μας αγαπάς :D

Απο λάπτοπ δεν γνωρίζω καλά μωρέ. :ph34r:

Υπολόγισε περίπου -30% απο την τιμή αγοράς υποθέτω, αφού είναι σχεδόν καινούριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Lumia 635 σε άριστη κατάσταση, πόσο θα το δίνατε, μιας και θέλει συγγενής μου να το δώσει και να πάει σε android;;

50-60 ή πιο χαμηλά;

Εμένα προσωπικά και τα 50-60 για κινητό με 512 ram πολλά μου φαίνονται.Πάντως πριν λίγο καιρό που έψαχνα κινητό τόσο τα έδιναν παρόμοια,αν τα πούλησαν όμως δεν ξέρω.Νομίζω είσαι στα 40 άντε στα 50 με το ζόρι. 

• Like 1

Μια gigabyte r9 280 3gb ποσο μπορω να τη πουλησω;

90 με 100€.

Πρέπει κάποιος να πει στα παλικάρια που πουλάνε r9 270/x στα 200€ να ξυπνήσουν! Έλεος!

• Like 3

Σαν απλός υποψήφιος αγοραστής και όχι σαν γνώστης μου φαίνονται πολλά 

Οι plasma ήταν ακριβές λόγο καλύτερου μαύρου κτλ. Αν θες φυσικά πρότεινε τιμή. Και εγώ δεν γνωρίζω πολλά.

• Like 2

Ούτε εγώ γνωρίζω γι'αυτό και δεν πρότεινα.Απλά βλέποντας lg 43άρες fhd στα 290 μοιάζουν πολλά τα 250.Βέβαια αν όντως τα αξίζει πάω πάσο

Πολλά είναι παιδιά.

Ή plasma όπως πολύ σωστά είπε ο Sheo έχουν καλύτερο μαύρο, αλλά

1. Εξαρτάται πόσο χρονών είναι.

2. Εξαρτάται τις ώρες λειτουργίας

3. Να μην έχει burn in, εάν την είχε και έβλεπε Mega πχ θα έχει πιθανόν σημάδια. Επίσης ακόμη και σε 16:9 αφήνουν σημάδια αλλά εκεί εάν είναι προσεκτικός ο ιδιοκτήτης και την βάζει να παίζει full screen ανά τακτά διαστήματα εξαφανίζονται.

4. Το απόλυτο μαύρο δεν τα πάει καλά με το φως οπότε θέλει σχετικά χώρο χωρίς ιδιαίτερο φως.

5. Ή LG δεν ήταν ποτέ και κάνα όνομα στις plasma ;) Δεν μπορεί να συγκριθεί με τα θηρία...

Μία λογική τιμή θα ήταν πιστεύω τα 180€ αν και δεν γνωρίζω πότε αγοράστηκε, χρήση κτλπ.

Νομίζω μέχρι πριν 8-10 μήνες είχαν βγει 50αρες με 300€, Ουγγαρία που είναι ακριβότερες πήρα στον γαμπρό μου 50αρα 270€ τότε περίπου σε προσφορά.

Συγνώμη ξέχασα να αναφέρω είναι HD Ready, 1366χ768 δηλαδή. Οπότε πρέπει να είναι παλιά

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...