spy94 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Τόσο λίγο? Κάποιοι στο ebay το πουλάνε 30 και 90 ευρώ Όταν 1tb sata 3 δίσκος καινούργιος κάνει 45€ και 500gb μεταχειρισμένοι 20€ δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω απο το δεκάρικο που σου προτάθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ενα τετοιο http://www.ebay.com/itm/HP-8000-SFF-Desktop-Computer-PC-Core-2-Duo-3-0GHz-8-GB-Windows-7-Pro-WiFi-/170925692735 Ποσο λετε? Λετε να βρεθει βασικα και κανενας να το παρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ενα τετοιο http://www.ebay.com/itm/HP-8000-SFF-Desktop-Computer-PC-Core-2-Duo-3-0GHz-8-GB-Windows-7-Pro-WiFi-/170925692735 Ποσο λετε? Λετε να βρεθει βασικα και κανενας να το παρει? Αν είναι λογική η τιμή, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να το πάρει. Δώσε λεπτομέρειες αν θες, έχει ακριβώς τα ίδια specs το δικό σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Τόσο λίγο? Κάποιοι στο ebay το πουλάνε 30 και 90 ευρώ Δώσε το στο ebay τότε να βγαλεις παραπάνω 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Αν είναι λογική η τιμή, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να το πάρει. Δώσε λεπτομέρειες αν θες, έχει ακριβώς τα ίδια specs το δικό σου? Ναι ακριβως ιδιο.Αλλα με 4gb μνημη. Αρα υποθετω κανα 100αρι το πιανει και ειναι καλη τιμη κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Άμα θέλω να το πουλήσω εδώ μέσα εγώ πως θα πάρω τα λεφτά μου? Πρέπει να μιλήσω με την courier?ποιους τρόπους πληρωμης να προτιμήσω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ακριβως ιδιο.Αλλα με 4gb μνημη. Αρα υποθετω κανα 100αρι το πιανει και ειναι καλη τιμη κιολας. Δηλαδή με άδεια windows 7, ποντίκι και πληκτρολόγιο κούτα, ασύρματη κάρτα δικτύου κτλ? Και πάλι πολλά μου φαίνονται τα 100, περίμενε όμως να γράψουν κιάλλες γνώμες. Άμα θέλω να το πουλήσω εδώ μέσα εγώ πως θα πάρω τα λεφτά μου? Πρέπει να μιλήσω με την courier?ποιους τρόπους πληρωμης να προτιμήσω? Θα έλεγα να προτιμήσεις συνάντηση για πληρωμή χέρι με χέρι. Η κούριερ θα χρεώσει παραπάνω από την αξία του δίσκου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Άμα θέλω να το πουλήσω εδώ μέσα εγώ πως θα πάρω τα λεφτά μου? Πρέπει να μιλήσω με την courier?ποιους τρόπους πληρωμης να προτιμήσω? Ή το στέλνεις και κάποτε θα σου κάνει κατάθεση τα χρήματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ή το στέλνεις και κάποτε θα σου κάνει κατάθεση τα χρήματα. Δεν θα πρέπει να του δώσω και των αριθμό λογαριασμού αυτό δεν είναι κάπως επικίνδυνο? Και άμα είναι από μακριά τ χέρι με χέρι μου λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Και άμα είναι από μακριά τ χέρι με χέρι μου λες Αν δεν σ΄ αρέσει η συμβουλή μου, απλά αγνόησε την. Αν δεν σε ενοχλεί να πληρώσεις πάνω από 15€ μεταφορικά+αντικαταβολή στην κούριερ για ένα δίσκο των 10€, δεν μου πέφτει λόγος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το στέλνεις και με ελτα αμα είναι Αλλά και και για αλλα πράγματα όχι μόνο για το σκληρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το στέλνεις και με ελτα αμα είναι Αλλά και και για αλλα πράγματα όχι μόνο για το σκληρό Εγώ το ξέρω, όμως εσύ ήσουν αυτός που ανέφερε την κούριερ. Τέλος το off topic από μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Κάτι χρυσές ακίδες που έχουν οι σκληροί που χρησιμεύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Κάτι χρυσές ακίδες που έχουν οι σκληροί που χρησιμεύει?Βγαλε φωτο γιατι δεν βγαινει νοημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Κάτι χρυσές ακίδες που έχουν οι σκληροί που χρησιμεύει? https://www.google.gr/search?q=hdd+jumpers&client=ms-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJjvKcrNPQAhXCfhoKHciNARAQ_AUIBygB&biw=360&bih=559#tbm=isch&q=hdd+jumpers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις