Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

780ti στα 350 ευρω κελεπουρι οποιος προλαβει /s

180-200 θα ελεγα, οχι παραπανω

180-200 δεν είναι πολλά;  257ε εχει καποια κομμάτια στο σκρουτζ με μια γρήγορη ματιά.

Δίνω 7970 στα 120 και δυσκολεύομαι να βρω αγοραστή. Δεν είναι δίκαιη τιμή;

Νομίζω πως με 100ε θα φύγει πανεύκολα. Κι εγω για την 7950 της υπογραφής, είχα βρεί για 100ε αρκετούς αγοραστές.

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

α. 100 ευρώ βρήκα αγοραστές, δε νομίζω ότι αξίζει πάντως, εδώ έδωσα την 660 στα 80 ευρώ και πιστεύω είναι μια τίμια τιμή.

β. Πωλούνται σήμερα 750 και 660 στα 100 ευρώ και δεν μπορεί να δώσει κάποιος 120 για την 7970 που αυτές τις κάρτες τις κάνει μια χαψιά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θα διαφωνήσω μαζί σου.

Ενω οι περισσότεροι γνωρίζουν πως η κάρτα "αντέχει" μέχρι και σήμερα, κάνουν τη παλαβή, όντας κατι "παλιο" για να το πάρουν οσο φθηνότερα γίνεται.

Γώ θα την κράταγα. Θυμάμαι, τη 5870 την ειχα δώσει 100-120, πόσο καιρό μετά, που πατούσε πόσες μοντέρνες καρτες.

Και η 7950 που χω τωρα, ειδικα κλοκαρισμένη αν θελήσω, φαντάζομαι πως ακόμη αντέχει απ'το να τη σκοτώσω για 80-100ε.

Επεξ/σία από kanesaxo
  • Like 1
Δημοσ.

7970=280Χ

αυτό νομίζω είναι γνωστό σε όλους. Ότι είναι ακριβώς το ίδιο chipset.

ε, πιστεψε με, πολλοι δεν δινουν βαση σε αυτο λογω ονοματος. 1-2 χρονια μετα μετονομαστηκε 280Χ

180-200 δεν είναι πολλά;  257ε εχει καποια κομμάτια στο σκρουτζ με μια γρήγορη ματιά.

Νομίζω πως με 100ε θα φύγει πανεύκολα. Κι εγω για την 7950 της υπογραφής, είχα βρεί για 100ε αρκετούς αγοραστές.

180 με καποια εγγυση ισως ειναι οκ.

α. 100 ευρώ βρήκα αγοραστές, δε νομίζω ότι αξίζει πάντως, εδώ έδωσα την 660 στα 80 ευρώ και πιστεύω είναι μια τίμια τιμή.

β. Πωλούνται σήμερα 750 και 660 στα 100 ευρώ και δεν μπορεί να δώσει κάποιος 120 για την 7970 που αυτές τις κάρτες τις κάνει μια χαψιά;

Και εγω τσιμπησα 750τι στα 80, και τωρα βλεπω 760/7850/7870/7950 σε αυτα τα λεφτα. απο την μια κριμα θα επαιρνα κατι καλυτερο, απο την αλλη ειναι καλο που ο κοσμος αρχισε να λογικευεται και να δινει το 2-3+ χρονων hardware στο 1/3 της τιμης.

Δημοσ.

καλησπερα, ποσο πουλιεται ελαχιστα χρησιμοποιημενος i5 4670K με την ψυκτρα του και με εγγυηση ακομα ως το καλοκαιρι;;
ρωταω γιατι μου στελνουν κατι τρελα παζαρια στα p.m να βαλω μια τιμη αν ειναι να τελειωνω. τι λετε?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά!

Πόσο μπορώ να πουλήσω την παρακάτω κάρτα γραφικών;

GIGABYTE RADEON R9 290 WINDFORCE X3

4GB GDDR5 512BIT DIRECT X11 28NM

Την έχω βάλει 200€ και 190€ και δεν κουνιεται. Μέχρι πόσο να κατέβω;

Δημοσ.

Την έχω βάλει 200€ και 190€ και δεν κουνιεται. Μέχρι πόσο να κατέβω;

Θα κανεις υπομονη γιατι δεν υπαρχουν λεφτα στον κοσμο ενω οι εχοντες προφανως πανε στα καινουργια.Αν βιαζεσαι, ριξτο ενα δεκαρικο ακομη,αλλα εχε υποψη σου οτι υπαρχουν ''κορακια'' και αν σε δουνε να ενδιδεις ευκολα θα στην ζητανε για ακομη λιγοτερο.Εγω ποτε δεν βαζω πολυ φτηνα οτι πουλαω,σε λογικες τιμες για μεταχειρισμενο,αλλα ποτε δεν σκοτωνω και παντα το δινω στην τιμη που θελω,εστω και αν περασει ενας μηνας. Πρεπει να εχεις γαιδουρινη υπομονη. Και να εισαι προετοιμασμενος να την κρατησεις αν δεν γινει η σωστη προσφορα.Εξαλλου τι προβλημα εχεις?Εξαιρετικη καρτα ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα, ποσο πουλιεται ελαχιστα χρησιμοποιημενος i5 4670K με την ψυκτρα του και με εγγυηση ακομα ως το καλοκαιρι;;

ρωταω γιατι μου στελνουν κατι τρελα παζαρια στα p.m να βαλω μια τιμη αν ειναι

τι λετε?
Δημοσ.

Καπου στα 170-180 θα ελεγα.

κατω απο 190 δεν τον δινω προτιμω να τον κρατησω...αλλα αντε 180 ειναι λογικο παζαρι...ο αλλος μου στειλε το πρωι 120 λεει αμα θες...σιγα μην δωσω καινουριο cpu τοσο καλο κιολας 120 ευρω...προτιμω να κανω και δευτερο συστημα με αυτον! δεν θα παιζω με τον καθε τζαμπαντζη και αργοσχολω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...