phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Από πού κι ως πού στέκει βασικά; Για τι είδους προϊόν μιλάμε, και από πού, ώστε να αναφέρεται κάτι τέτοιο στους όρους χρήσης; Επιστρέφεις ένα ελαττωματικό προϊόν εντός εγγύησης που έχεις αγοράσει μεταχειρισμένο από άλλον με την απόδειξη αγοράς στο κατάστημα και σου ζητάνε ταυτότητα, και αν δεν γίνει ταυτοποίηση στοιχείων, σου λένε ότι δε μπορεί να γίνει επιστροφή του; Δεν το έχω ακούσει ποτέ να γίνεται κάτι τέτοιο. Πρώτον, σε πολλές περιπτώσεις κόβεται ανώνυμη απλή απόδειξη σε ιδιώτη. Δεύτερον, αν ίσχυε κάτι τέτοιο, δε θα είχε νόημα να αγοράζεις οτιδήποτε μεταχειρισμένο εντός εγγύησης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polycast Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας, πόσο να πουλήσω ένα LG G Pad 8.3'' V500 Tablet? ( 2 ετών και 4 μηνών, αγορασμένο από e-shop, άριστη κατάσταση, θήκη, ούτε γρατζουνιά ) http://www.gsmarena.com/lg_g_pad_8_3-5673.php Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis295 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Από πού κι ως πού στέκει βασικά; Για τι είδους προϊόν μιλάμε, και από πού, ώστε να αναφέρεται κάτι τέτοιο στους όρους χρήσης; Επιστρέφεις ένα ελαττωματικό προϊόν εντός εγγύησης που έχεις αγοράσει μεταχειρισμένο από άλλον με την απόδειξη αγοράς στο κατάστημα και σου ζητάνε ταυτότητα, και αν δεν γίνει ταυτοποίηση στοιχείων, σου λένε ότι δε μπορεί να γίνει επιστροφή του; Δεν το έχω ακούσει ποτέ να γίνεται κάτι τέτοιο. Πρώτον, σε πολλές περιπτώσεις κόβεται ανώνυμη απλή απόδειξη σε ιδιώτη. Δεύτερον, αν ίσχυε κάτι τέτοιο, δε θα είχε νόημα να αγοράζεις οτιδήποτε μεταχειρισμένο εντός εγγύησης. απο μαγαζι που πουλαει υπολογιστες και hardware.σε αλλα τα μαγαζια που αγορασα hardware γραφουν το ονομα το επωνυμο και το τηλεφωνο καποιους που ρωτησα αν το δωσω σε καποιον μετα απο καιρο υσχιει η εγγυηση μου ειπαν ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχω ακούσει ποτέ για κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι στον τομέα του hardware και της τεχνολογίας γενικότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά καλημέρα κι καλή εβδομάδα !! Ποσό μπορώ να δώσω Mac mini 2014 ( με 4gb ram) 15 ημερών με απόδειξη εγγύηση με 250 ssd μαζί με τον μαμά δίσκο ;;; Κι ο δίσκος έχει απόδειξη εγγύηση! Κανείς ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να πουλήσω ένα Vodafone Smart 4 turbo (890n) + 8GB κάρτα μνήμης + θήκη σιλικόνης. Πόσο θα λέγατε; Έχει περίπου 1μιση χρόνο χρήσης αλλά είναι σε άριστη κατάσταση. Επίσης αν έχω χάσει την αυθεντική συσκευασία πού μπορώ να βρω κουτιά κατάλληλα για κινητά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, Γνωστή μου κέρδισε σε διαγωνισμό το iPhone 7 (128gb ροζ χρυσό) Μία δίκαιη τιμή για να φύγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 -15% απο το φθηνότερο σκρουτζ εφόσον είναι και σφραγισμένο. ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πες στην φίλη σου ότι είναι φουλ τυχερή!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dusty Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μία gtx 660 blower. Με αυτήν ηρθε το dell alienware 51 r1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μία gtx 660 blower. Με αυτήν ηρθε το dell alienware 51 r1. ~90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Enermax PRO82+ 525 W. Πόσο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Enermax PRO82+ 525 W. Πόσο ? Toυ '08-'09 είναι σωστά? Κανα 30άρι μαξ ή κάπου στα 25. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Toυ '08-'09 είναι σωστά? Κανα 30άρι μαξ ή κάπου στα 25. Ναι τέλος 2010. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosThe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πόσο λέτε να πουλήσω ενα OnePlus X από Ιανουάριο του 2016 και σε κατάσταση καινούριου με όλα τα παρελκόμενα στο κουτί του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις