Arkoudelos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Έχω δυο ADSL modem router της Belkin. To Ν+ Wireless modem router και το Ν300 modem router. Χωρίς κουτί και χωρίς απόδειξη και τα δυο δυστυχώς αλλά λειτουργικότατα και σε άριστη κατάσταση εμφανισιακά.. Πόσο λέτε να τα σκοτώσω; http://www.belkin.com/in/p/P-F5D8635-4A/ http://www.belkin.com/in/p/P-F9J1002/
aleilo03 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Παιδες ποσο φευγει αυτη την περιοδο μια ASUS HD5870 Voltage Tweak?
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Παιδες ποσο φευγει αυτη την περιοδο μια ASUS HD5870 Voltage Tweak?Κανα 60αρι θα ελεγα.
AccountSaver Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δεν αξιζει αυτο το υλικο,για παραδειγμα το τροφοδοτικο ειναι για τα σκουπιδια.Καρτα γραφικων? Θελει να παιζει και παιχνιδια. Το σωστο ειναι να μαζεψει πολυ περισσοτερα και να παρει κατι καλουτσικο. Δυστυχως θαυματα δεν γινονται,καλυτερα να περιμενει και να αγορασει κατι της προκοπης. Πως φαίνεται κάποιος που δεν έχει παίξει DayZ εγώ έδωσα απάντηση με βάση αυτά που θέλει να κάνει. Δηλαδή, να παίξει παιχνίδια και γνωρίζοντας ότι θα πάρει κάτι καινούργιο. Το ότι fallen4ngel Με λες πως φαίνεται κάποιος που δεν έχει παίξει DayZ ,ήταν εξυπνάδα; Γιατί αν το σκεφτείς,και τα PC που θέλει μια φορά καλά ΔΕΝ θα το παίζουν πιστεύω... Χωρίς add-on Κτλ. ή Mods. Εγώ του πρότεινα για να κάνει κάτι καινούργιο ,και όταν θελήσει να βάλει έστω μια κάρτα γραφικών ,εξτρά. Αλλά το σύστημα θα είναι νέο με εγγύησεις! Όσο για το τροφοδοτικό ,μη το γελάς καθόλου "στα λεφτά του" κάνει την δουλειά του με το παραπάνω. και φυσικά να τονίσω ΟΤΙ δεν διαθέτει παραπάνω ΧΡΗΜΑΤΑ! Γιατί σωστό gaming Κτλ. στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν κάνεις με 200€ CPU: Intel Dual-Core 2.4 GHz or AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz CPU Speed: Info RAM: 2 GB OS: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 Video Card: NVIDIA GeForce 8800GT or AMD Radeon HD 3830 or Intel HD Graphics 4000 with 512 MB VRAM Sound Card: Yes Free Disk Space: 10 GB
Gianniz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Χαίρετε και από εμένα Θα ήθελα μια τιμή για το παρακάτω Έχω το laptop HP Pavilion dv7-6010ev Dark Umber (δίνω μαζί μια απλή βάση και βεβαίως τη μπαταρία του και τον φορτιστή του) i) 17-άρα οθόνη ii) αγορασμένο στις 07/01/2013 αντί 600 ευρώ iii) φοράει τα εξής: Παιδια σορρυ δε θελω να ακουρασω. Στα 200 ευρω το θεωρειτε normal τιμη;
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Σου ειπα παραπανω, και 250-280 θεωρω φευγει. ^^ 1
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Aυτό που λένε ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ σε πράγματα 10 ετών στις αγγελίες πέρα απο ανήθικο δεν είναι και παράνομο?
thodoris1985 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Aυτό που λένε ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ σε πράγματα 10 ετών στις αγγελίες πέρα απο ανήθικο δεν είναι και παράνομο? Αρχικά, πόσο νόμιμο είναι και το θέμα αγοραπωλησιών από/προς ιδιώτες (πάντα το είχα απορία, δεν το έχω ψάξει)
benign Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Αρχικά, πόσο νόμιμο είναι και το θέμα αγοραπωλησιών από/προς ιδιώτες (πάντα το είχα απορία, δεν το έχω ψάξει) Απολυτα νομιμο,αλλα δεν πρεπει να ξεπερναει εναν αριθμο ανα χρονο,νομιζω 10. Aυτό που λένε ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ σε πράγματα 10 ετών στις αγγελίες πέρα απο ανήθικο δεν είναι και παράνομο? Μπορεις να στειλεις ενα p.m. για αυτη την περιπτωση,για να γελασω λιγο γιατι ειμαι καπως πεσμενος σημερα? 2
fallen4ngel Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 εγώ έδωσα απάντηση με βάση αυτά που θέλει να κάνει. Δηλαδή, να παίξει παιχνίδια και γνωρίζοντας ότι θα πάρει κάτι καινούργιο. Το ότι fallen4ngel Με λες πως φαίνεται κάποιος που δεν έχει παίξει DayZ ,ήταν εξυπνάδα; Γιατί αν το σκεφτείς,και τα PC που θέλει μια φορά καλά ΔΕΝ θα το παίζουν πιστεύω... Χωρίς add-on Κτλ. ή Mods. Εγώ του πρότεινα για να κάνει κάτι καινούργιο ,και όταν θελήσει να βάλει έστω μια κάρτα γραφικών ,εξτρά. Αλλά το σύστημα θα είναι νέο με εγγύησεις! Όσο για το τροφοδοτικό ,μη το γελάς καθόλου "στα λεφτά του" κάνει την δουλειά του με το παραπάνω. και φυσικά να τονίσω ΟΤΙ δεν διαθέτει παραπάνω ΧΡΗΜΑΤΑ! Γιατί σωστό gaming Κτλ. στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν κάνεις με 200€ CPU: Intel Dual-Core 2.4 GHz or AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz CPU Speed: Info RAM: 2 GB OS: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 Video Card: NVIDIA GeForce 8800GT or AMD Radeon HD 3830 or Intel HD Graphics 4000 with 512 MB VRAM Sound Card: Yes Free Disk Space: 10 GB Αυτό το πράγμα να μπερδεύειο καθένας τις βούρτσες.... Έχω 4 χρόνια πάνω στο Arma2/3, ο φίλος αναφέρεται σε συγκεκριμένα πράγματαμαι εσύ μου λες παίζει με την HD4000. Οκ!!! Παίζει.... Στα υπόλοιπα περί νέου κτλπ συμφωνώ αλλά όταν θέλει ο άλλος κάτι που δεν μπορεί να γίνει με το συγκεκριμένο budget κάνεις παραχώρηση σε αρκετά πράγματα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έκανε στην εγγύηση, βέβαια με σιγουριά μπορώ να πω ότι ακόμη και έτσι ή εμπειρία του συγκεκριμένου παιχνιδιού δεν θα είναι ικανοποιητική ειδικά μέσα σε πόλεις κλτπ θα έχει 10-15fps. Με το σύστημα που προτείνεις θα έχει τα ίδια σε 720p στην καλύτερη τώρα εάν αυτό πάει στην κατηγορία ΠΑΙΖΕΙ εγώ πάω πάσο
AccountSaver Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Αυτό το πράγμα να μπερδεύειο καθένας τις βούρτσες.... Έχω 4 χρόνια πάνω στο Arma2/3, ο φίλος αναφέρεται σε συγκεκριμένα πράγματαμαι εσύ μου λες παίζει με την HD4000. Οκ!!! Παίζει.... Στα υπόλοιπα περί νέου κτλπ συμφωνώ αλλά όταν θέλει ο άλλος κάτι που δεν μπορεί να γίνει με το συγκεκριμένο budget κάνεις παραχώρηση σε αρκετά πράγματα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έκανε στην εγγύηση, βέβαια με σιγουριά μπορώ να πω ότι ακόμη και έτσι ή εμπειρία του συγκεκριμένου παιχνιδιού δεν θα είναι ικανοποιητική ειδικά μέσα σε πόλεις κλτπ θα έχει 10-15fps. Με το σύστημα που προτείνεις θα έχει τα ίδια σε 720p στην καλύτερη τώρα εάν αυτό πάει στην κατηγορία ΠΑΙΖΕΙ εγώ πάω πάσο η προϋπόθεση είναι να κάνει ότι καλύτερο γίνεται σε αυτά τα λεφτά, εγώ πρότεινα το καινούργιο ώστε να υπάρχει εγγύηση έστω και με αυτήν την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ,και έπειτα απλά βάζει εξτρά άλλη μία ώστε να μπορεί να παίξει ικανοποιητικά. Γιατί το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει gaming pc έστω (καλύτερο εννοώ) και όχι αυτό . Αλλά σε αυτά τα λεφτά,τι να κάνει κανείς; 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Πόσο πιανει μια ASUS GTX-670 DCUII 2GB με 83asics quality?
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Πόσο πιανει μια ASUS GTX-670 DCUII 2GB με 83asics quality? Original 110. Άλλες κανα 50άρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις