Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Xbox One 500GB σκέτο με έναν μοχλό, λίγων μηνών (ούτε 4) πιάνει 220?

δεν θελω να απογοητευτει ο φιλος σου αλλα σημερα ανακοινωσαν μειωση τιμης για ολα τα bundle με τη κονσολα μονη της(500gb) να πωλειται καινουργια  199!!!

Δημοσ.

δεν θελω να απογοητευτει ο φιλος σου αλλα σημερα ανακοινωσαν μειωση τιμης για ολα τα bundle με τη κονσολα μονη της(500gb) να πωλειται καινουργια  199!!!

Damn!

Ευχαριστώ πάντως! :)

Δημοσ.

Επειδή προφανώς το 15% κάτω του 986.29 είναι περίπου 950 ε? Εγώ που το βγάζω ~838 πρέπει να ξαναπάω δημοτικό?

Επίσης το σύνολο πάντως που έβγαλες από τα σκρουτζομάγαζα είναι λάθος, κάπου 20€ παραπάνω τα έβγαλες, 966 είναι το σωστό.

Κατά τη γνώμη μου σαν πακέτο γύρω στα 750 θα μπορέσεις να το δώσεις, 800 λίγο δύσκολα.

μπορουσες να πεις εξ αρχης   αυτο που εκανα bold ολα τα αλλα  τα δημοτικα και τα πλακα κανεις ειναι απλα σαλακια χαχαχαχα εκτος και αν σου εχω κανει κατι και δεν το ξερω

τελικα οπως καταλαβατε μαζευω λεφτα για gpu εχετε δικιο δεν αξιζει να το σκοτωσω μιας και στερηθηκα αρκετα για να φτιαξω αυτο το συστημα

και να απαντησω και στο φιλο για τα 60 fps 

το θεμα με τo pc gaming δεν ειναι κατα τη γνωμη μου το ποσα fps βγαζει μια καρτα με καλα σεττινγκσ  αλλα το ποσο σμουθ τρεχει το παιχνιδι , οι καρτες που βγαζεις 30 fps μαχ σεττινγσ εχουν θεματα μιας και αν δεν εχουν προλαβει να βγουν ντραιβερς κανουν βουτιες βεβαια ποτε δεν καταλαβα γιατι δεν λυνουν το θεμα των πορτς τουλαχιστον με μια επιλογη λοκ frames που μεχρι σημερα εχουν ελαχιστα καινουργια παιχνιδια ,ομως ολο αυτο ειναι ενα αλλο μεγαλο θεμα

οποτε ευχαριστω ολους για τις εκτιμησεις σας και ελπιζω να μαζεψω παλι λεφτα να του βαλω μια καρτουλα μπας και δουμε καμια ασπρη μερα καλησπεριζω τη παρεα  

Δημοσ.

Απ οτι φαίνεται καποιος αποχαιρέτησε το φόρουμ.. Τουλάχιστον μεχρι να φτιαξει 2ο λογαριασμό

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, μολις παρελαβα ενα laptop αλλαξα το σκληρο δισκο με ssd και θελω να πουλησω τον hdd, γιατι δεν σκοπευω να τον χρησιμοποιησω. Το λαπτοπ ειναι το hp probook 440 g3. Τα specs του hdd φαινονται στη φωτογραφια απο το speccy που επισυναπτω. Μονο που δεν φαινεται η cache, αν εχει σημασια πειτε μου να το ψαξω να σας πω. Τι τιμη λετε να βαλω στη αγγελια?

post-291084-0-69154400-1468542116_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, μολις παρελαβα ενα laptop αλλαξα το σκληρο δισκο με ssd και θελω να πουλησω τον hdd, γιατι δεν σκοπευω να τον χρησιμοποιησω. Το λαπτοπ ειναι το hp probook 440 g3. Τα specs του hdd φαινονται στη φωτογραφια απο το speccy που επισυναπτω. Μονο που δεν φαινεται η cache, αν εχει σημασια πειτε μου να το ψαξω να σας πω. Τι τιμη λετε να βαλω στη αγγελια?

46 πες απο ebay http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&LH_BIN=1&_nkw=WD5000LPLX&_sop=15

56 απο Ελλάδα https://www.skroutz.gr/s/6257172/Western-Digital-Scorpio-Black-500GB.html?keyphrase=WD5000LPLX

ο δικός σου, ναι μεν καινούργιος αλλά χωρίς εγγύηση!

Προτείνω τα 35 ευρώ σαν μια δίκαια τιμή!

• Like 1
Δημοσ.

Set :

• i5 4440 1150 
  • Asrock Fatal1ty H87 Performance Gaming
  • 8GB (2X4GB) 2133Mhz G.Skill 4GXL-F3
  • R9 270X Gigabyte 3X O/C Edition 2GB 
  • Samsung 840EVO 120GB (latest update) + 500GB Scorpio 2.5"

και οθόνη 23EA63 Με το tight bezzel της LG.

Όλο μαζί αυτό πόσο θα το κοστολογούσατε ;

Δημοσ.

Έχω ένα laptop Lenovo Z60t (Intel Pentium M 750, IBM 2513W13,) σε πάρα πολύ κατάσταση αναβαθμισμένο με 1,5GB RAM.Συνοδεύεται από την original μπαταρία και τον original φορτιστή του, τα recovery / drivers CD και τον original USB to SERIAL AND PARALLEL ADAPTOR.

Πόσο να το δώσω;;;

τι λέτε για το παραπάνω; το έχω αγγελία στα 85 ευρώ...ειναι καλα;

Δημοσ.

τι λέτε για το παραπάνω; το έχω αγγελία στα 85 ευρώ...ειναι καλα;

Πιστεύω ότι 70€ θα φύγει.Δύσκολα πιο πάνω,είναι πολύ παλιό και μικρό σχετικά laptop είσαι ακριβώς στην μέση περί 13.3 και 15.6.

Δημοσ.
Έχω ένα laptop Lenovo G550 (Intel Celeron T3000 @ 1.8Ghz) με 2GB RAM και 250GB σκληρό. Εννοείτε μαζί με τη μπαταρία του και το φορτιστή του.

Πόσο θα μπορούσα να το δώσω;

Χαρακτηριστικά από speccy:

image.png

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γεια σας

Έχω στην κατοχή ένα μηχάνημα απο εκδοτική εταιρία με

Mobo: Aopen ak86-L socket 754 AMD

CPU: AMD Athlon 64 3.2GHZ με στοκ ψύκτρα

GPU:ATI RADEON 7000

HDD: Seagate Baracuda 7200.7 SATA

RAM: 512MB

PSU: 400W

Κουτί χωρίς πλαινα καπάκια αλλά με αισθητήρα θερμοκρασίας και οθόνη LED μπροστά +audio jacks + 2 usb σε καλή κατάσταση

Φυσικα CD/ Floppy

Το συστήμα δουλεύει κομπλέ και έχει XP αυτή τη στιγμή. Kαθαρίστηκε και μπήκε φρέσκια MX4 πάστα παντού. Πόσο πιστεύετε ότι αξίζει να πωληθεί;

post-340599-0-32944900-1468668298_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...