Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα βγω λιγο off topic αλλα νομιζω χρειαζεται. ετσι το σκεφτηκα και εγω  ( αν και ειχα μια σχετικα καλη καρτουλα αλλα την εδωσα) απο την αλλη ομως νιωθω λιγο μαιντανος να ξοδευω 300 αρια (συνολο πχ 1300) για να παιζω καπως καλυτερα πορτσ απο κονσολες που φορανε apu r7 250!!!!! μας χτυπανε στη καψουρα μας φιλε αλλα τελειωσα με την κοροιδια (κλεινω το  off topic  :)   )

Παρα πολυ σωστα σκεφτεσαι αλλα αν ενημερωνεσαι και προβλεπεις τις εξελιξεις στην αγορα ,τοτε μπορεις να ψωνιζεις ειτε καινουργια και καλα ,αλλα οχι ακριβα,ειτε μεταχειρισμενα σε πολυ καλες τιμες απο ατομα με πολλες θετικες αξιολογησεις.Παραδειγμα προσφατα πουληθηκε μεταχειρισμενη αλλα εντος εγγυησης,η καλυτερη υλοποιηση της R9 290X me 4 gb απο την  Sapphire,190 ευρω που την θεωρω πολυ καλη τιμη για αυτην την καρταρα. :)

• Like 4
Δημοσ.

Παρα πολυ σωστα σκεφτεσαι αλλα αν ενημερωνεσαι και προβλεπεις τις εξελιξεις στην αγορα ,τοτε μπορεις να ψωνιζεις ειτε καινουργια και καλα ,αλλα οχι ακριβα,ειτε μεταχειρισμενα σε πολυ καλες τιμες απο ατομα με πολλες θετικες αξιολογησεις.Παραδειγμα προσφατα πουληθηκε μεταχειρισμενη αλλα εντος εγγυησης,η καλυτερη υλοποιηση της R9 290X me 4 gb απο την  Sapphire,190 ευρω που την θεωρω πολυ καλη τιμη για αυτην την καρταρα. :)

αν και ξεφευγουμε λιγο... κατα τη γνωμη μου η καλυτερη αγορα θα ειναι μια 980τι σε 2 μηνες μπας και ξεκολησουν μερικοι απο τα αστρονομικα ποσα που ζητανε για τις μεταχειρισμενες καρτες ( μαλλον δεν εχουν παρει η δεν θελουν να παρουν μυρωδια) τι γινεται εξωτερικο . δεν εχω προτιμησεις με τις εταιριες gpu απλα θεωρω οτι η συγκεκριμενη καρτα εχει μικρες αποκλησεις στα fps που αποδιδει και για να σε προλαβω ξερω οτι ισως να ηταν λιγο too much για την οθονη που εχω αλλα ερχονται καινουργιες μηχανες γραφικων και πιο απαιτητικα παιχνιδια... αυτα!!! αν θες συνεχιζουμε το οff topic σε προσωπικα μηνυματα γιατι δεν ειναι σωστο να χαλαμε το θρεντ :)

Δημοσ.

φιλε εχεις να προτεινεις κατι σε αυτα που μου  λενε κ οι υπολοιποι η ειπες να γραψεις την εξυπναδα σου ? προφανως το 950 το εγραψα γιατι ο Sheogorath μου ειπε περιπου 15% και απαντησα αναλογικα τεσπα

Επειδή προφανώς το 15% κάτω του 986.29 είναι περίπου 950 ε? Εγώ που το βγάζω ~838 πρέπει να ξαναπάω δημοτικό?

Επίσης το σύνολο πάντως που έβγαλες από τα σκρουτζομάγαζα είναι λάθος, κάπου 20€ παραπάνω τα έβγαλες, 966 είναι το σωστό.

Κατά τη γνώμη μου σαν πακέτο γύρω στα 750 θα μπορέσεις να το δώσεις, 800 λίγο δύσκολα.

Δημοσ.

Δεν αντεχω θα το πω, το 15% του 986 δεν ειναι 36 αλλα 147. Οποτε κοιτας γυρω στα 850.

Ενταξει ικανοποιησα το OCD μου, καλο βραδυ. :-)

• Like 3
Δημοσ.

Δεν αντεχω θα το πω, το 15% του 986 δεν ειναι 36 αλλα 147. Οποτε κοιτας γυρω στα 850.

Ενταξει ικανοποιησα το OSD μου, καλο βραδυ. :-)

Ναι, μόνο που εμείς λέμε για 15% κάτω, όχι για το 15%

Καλό ξημέρωμα ;)

Δημοσ.

Ναι βρε, το πως προεκυψε το 950 (λαθος υπολογισμος του ts) θεωρητικα απο μενα λεω. Τις διαφορες ;)

Ποσο να δωσει φιλος xbox one λιγων μηνων?

Δημοσ.

Μην το δώσεις θα το σκοτώσεις τσάμπα....εκτός και αν έχεις ανάγκη τα χρήματα...Είναι σύστημα που με μία gpu θα βγάλει μάτια στα games για καιρό και γενικά σαν parts είναι ένα overall πολύ καλό setup!

Ακριβώς.

Αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη (και εύχομαι όντως να μην είναι) κράτησέ το. Είναι πολύ άξιο μηχανάκι και με μια gpu αν κάποια στιγμή έχεις την δυνατότητα, θα το χαρείς πολύ σε βάθος χρόνου.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι βρε, το πως προεκυψε το 950 (λαθος υπολογισμος του ts) θεωρητικα απο μενα λεω. Τις διαφορες ;)

Άλλο νόμιζα πως είχες γράψει, πρέπει να νύσταζα πολύ χτες  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Set :

• i5 4440 1150 
  • Asrock Fatal1ty H87 Performance Gaming
  • 8GB (2X4GB) 2133Mhz G.Skill 4GXL-F3
  • R9 270X Gigabyte 3X O/C Edition 2GB 
  • Samsung 840EVO 120GB (latest update) + 500GB Scorpio 2.5"

και οθόνη 23EA63 Με το tight bezzel της LG.

Όλο μαζί αυτό πόσο θα το κοστολογούσατε ;

Δημοσ.

Το Xbox One 500GB σκέτο με έναν μοχλό, λίγων μηνών (ούτε 4) πιάνει 220?

210 θα ελεγα.. Οχι με αρκετη σιγουρια παντως

Μια ερωτηση, σκληρό ata αξιζει να παρω για παλιο λαπτοπ ή καλυτερα να αγορασω εναν φθηνο εξωτερικο (που θα ειναι γρηγοροτερος λογικα)?

Δημοσ.

αν  θες οικονομική λύση αλλά όσο το δυνατόν καλύτερες επιδόσεις πάρε αντάπτορα ata για Compact flash κάρτα και αγόρασε μια κάρτα Compact Flash θα είναι σχεδόν σαν SSD σε ταχύτητες (σίγουρα καλύτερα απο ata HDD) και θα σου βγει φθηνά...

Μου αρέσει σαν ιδέα. Αλλά, σε αυτήν την περίπτωση τί γίνεται με τα write cycles; Θα υπάρχει θέμα;

Δημοσ.

Ε δεν νομίζω (πόσο πια θα γράφεις και θα σβήνεις σε παλιό λαπτοπ τεχνολογίας ata?? )  κρατάς και ενα backup στον κύριο δίσκο του desktop σου και τελείωσες 100% ήσυχος. 

Τώρα η εγκατάσταση του OS παίζει να σε ταλαιπωρήσει εξαρτάται βέβαια και απο το πιο θα επιλέξεις αλλά ότι γίνεται γίνεται 

Έχουμε κάποιες συνθέσεις που κάνουν καταγραφές και γενικά γράφουν αρχεία όλη μέρα (και είναι γενικά παλιά μηχανήματα) γι'αυτό ρώτησα. Για εγκατάσταση έχω ήδη βρεί: http://www.instructables.com/id/How-to-make-any-Compact-Flash-card-or-Microdrive-b. Το θέμα είναι ότι δεν είναι laptop ακριβώς και δε μπορώ να βάλω δεύτερο σκληρό (στη θέση του CDROM drive κτλ, μιας και δεν έχει CD/DVD drive). Το κακό είναι ότι είναι σε αυτοκίνητο και δε βολεύουν οι HDD. Μάλλον στην επόμενη αλλαγή θα τεστάρουμε IDE to SATA με SSD.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...