Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

870-900 το πολύ. προσωπική εκτίμηση φυσικά.

Αν επιτρέπεται, γιατί το πουλάς, είναι καλό σύστημα και ισορροπημένο. Δεν σε καλύπτει κάπου.

Αναγκαστικά για να φύγει θα χάσεις αρκετά, για αυτό το λέω.

• Like 1
Δημοσ.

ηταν στημενο για gaming μιας ομως και δεν παιζω ειναι overkill για μενα οποτε σκεφτηκα να το πουλησω ωστε να καλυψω αλλες μου αναγκες. νομιζω οτι τα 900 που προτεινεις ειναι καλη τιμη μιας και ακομα δεν εχει κλεισει χρονο το συστημα και εχω τις αποδειξεις και τα κουτια απο τα παντα 

Δημοσ.

μηπως θα ηταν καλυτερο να το δωσω σε κομματια , νομιζω οτι καποια πραγματα θα φυγουν πιο γρηγορα απο καποια αλλα 

Δημοσ.

μηπως θα ηταν καλυτερο να το δωσω σε κομματια , νομιζω οτι καποια πραγματα θα φυγουν πιο γρηγορα απο καποια αλλα 

Αν το δώσεις σε κομμάτια και έχεις κατασταλάξει σε τιμές για τη cpu,

στείλε μου pm.

Δημοσ.

Αν το δώσεις σε κομμάτια και έχεις κατασταλάξει σε τιμές για τη cpu,

στείλε μου pm.

οκ φιλε αν ομως σπασει σε κομματια μαλλον θα παει τουλαχιστον mobo ,cpu ram πακετακι  

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος απο τις τιμές που έγραψες βγαίνει γύρω στα 980-1000 (πάνω-κάτω). Θεωρώ πολύ δύσκολο κάποιος σ'αυτά τα νούμερα να πάει σε μεταχειρισμένο για 80-100 ευρώ διαφορά, όσο καλοδιατηρημένο και να είναι. Προτείνω να μην το σκοτώσεις και αν τελικά πρέπει να το δώσεις...θα το σκοτώσεις.

Όπως είπε ο Sheogorath παραπάνω, ο κόσμος δεν έχει λεφτά γενικότερα. Και όσοι έχουν να διαθέσουν 1000, θα πάνε σε καινούριο.

Ειδικότερα, επειδή έχω ενδιαφερόμενο που μέσα στο μήνα θα φτιάξει σύστημα κοντά στα 1000 ευρώ, του έδειξα την σύνθεσή σου και δεν ασχολήθηκε πάνω απο 2 λεπτά, λόγω της τιμής. Ακόμη και άδικο να έχει, στο λέω απλά για να καταλάβεις το σκεπτικό του υποψήφιου αγοραστή. 

Βάλε την αγγελία σου εσύ και δεν χάνεις τίποτα στην τελική.

• Like 6
Δημοσ.

Σωστα τα λενε και οι αλλοι,ξεκινα απο 850 και πεσε μεχρι 800 το πολυ.Διακοσια ευρω διαφορα για καινουργιο υλικο λιγων μηνων δεν ειναι καθολου αμελητεα.

• Like 1
Δημοσ.

διπλα σε καθε κομματι γραφω τη σημερινη αξια του υλικου απο σκρουτζ και κατω την συνολικη.

.

.

.

986.29

ας πουμε γυρω στα 950 ? χοντρικα ?

Πλάκα κάνεις...

• Like 2
Δημοσ.

Σωστα τα λενε και οι αλλοι,ξεκινα απο 850 και πεσε μεχρι 800 το πολυ.Διακοσια ευρω διαφορα για καινουργιο υλικο λιγων μηνων δεν ειναι καθολου αμελητεα.

Μην βάλεις 800. Είναι ζεστό το μετρητό και αν σου πεί ο άλλος 760 υπάρχει κίνδυνος να σε ψήσει. :)

Βάλε 830-840 και έχε κατα νου ότι θα πάρεις 800.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος απο τις τιμές που έγραψες βγαίνει γύρω στα 980-1000 (πάνω-κάτω). Θεωρώ πολύ δύσκολο κάποιος σ'αυτά τα νούμερα να πάει σε μεταχειρισμένο για 80-100 ευρώ διαφορά, όσο καλοδιατηρημένο και να είναι. Προτείνω να μην το σκοτώσεις και αν τελικά πρέπει να το δώσεις...θα το σκοτώσεις.

Όπως είπε ο Sheogorath παραπάνω, ο κόσμος δεν έχει λεφτά γενικότερα. Και όσοι έχουν να διαθέσουν 1000, θα πάνε σε καινούριο.

Ειδικότερα, επειδή έχω ενδιαφερόμενο που μέσα στο μήνα θα φτιάξει σύστημα κοντά στα 1000 ευρώ, του έδειξα την σύνθεσή σου και δεν ασχολήθηκε πάνω απο 2 λεπτά, λόγω της τιμής. Ακόμη και άδικο να έχει, στο λέω απλά για να καταλάβεις το σκεπτικό του υποψήφιου αγοραστή. 

Βάλε την αγγελία σου εσύ και δεν χάνεις τίποτα στην τελική.

ευχαριστω παιδια για τις συμβολες παντως δεν ειχα σκοπο να το πουλησω στη τιμη που γραφω απο κατω το εχω σημειωσει οτι αυτη ηταν η τιμη σε περιπτωση που καποιος τα επερνε ολα τωρα καινουργια απο τα σκρουτζομαγαζα. εκατσα λοιπον εψαξα την αξια  για καθε κομματι ξεχωριστα για να διευκολυνω τους φιλους στη τιμη που θα μου προτειναν οποτε αν πχ ο φιλος σου ειδε τα ποσα ειναι για καινουργια πραγματα και ΟΧΙ Η ΤΙΜΗ που σκεφτομαι να το δωσω :)

Πλάκα κάνεις...

φιλε εχεις να προτεινεις κατι σε αυτα που μου  λενε κ οι υπολοιποι η ειπες να γραψεις την εξυπναδα σου ? προφανως το 950 το εγραψα γιατι ο Sheogorath μου ειπε περιπου 15% και απαντησα αναλογικα τεσπα

Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας στη πωληση μου, απ οτι καταλαβα απο τους περισσοτερους η τιμη που βλεπετε ρεαλιστικη ειναι γυρω στα 800 οποτε εχει δικιο ο συμφορουμιτης λιγο πιο πανω που αναφερει οτι ισως να μην αξιζει να δωσω το μηχανημα

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για τις συμβολες παντως δεν ειχα σκοπο να το πουλησω στη τιμη που γραφω απο κατω το εχω σημειωσει οτι αυτη ηταν η τιμη σε περιπτωση που καποιος τα επερνε ολα τωρα καινουργια απο τα σκρουτζομαγαζα. εκατσα λοιπον εψαξα την αξια  για καθε κομματι ξεχωριστα για να διευκολυνω τους φιλους στη τιμη που θα μου προτειναν οποτε αν πχ ο φιλος σου ειδε τα ποσα ειναι για καινουργια πραγματα και ΟΧΙ Η ΤΙΜΗ που σκεφτομαι να το δωσω :)

φιλε εχεις να προτεινεις κατι σε αυτα που μου  λενε κ οι υπολοιποι η ειπες να γραψεις την εξυπναδα σου ? προφανως το 950 το εγραψα γιατι ο Sheogorath μου ειπε περιπου 15% και απαντησα αναλογικα τεσπα

Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας στη πωληση μου, απ οτι καταλαβα απο τους περισσοτερους η τιμη που βλεπετε ρεαλιστικη ειναι γυρω στα 800 οποτε εχει δικιο ο συμφορουμιτης λιγο πιο πανω που αναφερει οτι ισως να μην αξιζει να δωσω το μηχανημα

Προφανως αν δεν εχεις σοβαρη αναγκη τα χρηματα,δεν αξιζει με τιποτε να το δωσεις. Και να περιμενεις να πεσουν οι τιμες και να αγορασεις μια καλη καρτουλα.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα συμφορουμιτες εχω το παρακατω συστημα χωρις GPU και σκεφτομαι να το δωσω

διπλα σε καθε κομματι γραφω τη σημερινη αξια του υλικου απο σκρουτζ και κατω την συνολικη. θα ηθελα απλα τη γνωμη σας για μια σωστη τιμη πωλησης....

Μην το δώσεις θα το σκοτώσεις τσάμπα....εκτός και αν έχεις ανάγκη τα χρήματα...Είναι σύστημα που με μία gpu θα βγάλει μάτια στα games για καιρό και γενικά σαν parts είναι ένα overall πολύ καλό setup!

• Like 2
Δημοσ.

Προφανως αν δεν εχεις σοβαρη αναγκη τα χρηματα,δεν αξιζει με τιποτε να το δωσεις. Και να περιμενεις να πεσουν οι τιμες και να αγορασεις μια καλη καρτουλα.

Θα βγω λιγο off topic αλλα νομιζω χρειαζεται. ετσι το σκεφτηκα και εγω  ( αν και ειχα μια σχετικα καλη καρτουλα αλλα την εδωσα) απο την αλλη ομως νιωθω λιγο μαιντανος να ξοδευω 300 αρια (συνολο πχ 1300) για να παιζω καπως καλυτερα πορτσ απο κονσολες που φορανε apu r7 250!!!!! μας χτυπανε στη καψουρα μας φιλε αλλα τελειωσα με την κοροιδια (κλεινω το  off topic  :)   ) ευχαριστω παντως για την συμβουλη σου

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...