Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Τι μου θυμήσατε.. Είχα και εγώ κάποτε έναν athlon xp 1600+, βούιζε σαν σκουπάκι χειρός αλλά πάνω απο 60 βαθμούς δύσκολα πήγαινε. Μήπως έχει κανένας το thread που έλεγε ο καθένας τι συστηματάκια είχε απο τον καιρό του Νόε? 1
NtinosShm Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Λιγο offtopic Οι τυπαδες με λαπτοπ πανε καλα? Χωρις παρεξηγηση αλλα ετυχε να κοιταξω για λαπτοπ μεχρι 100 ευρω, και σε συγκριση με τις περσινες τιμες, η μερα με την νυχτα.. 70 ευρω για 512mb ραμ και περυσι τα επαιρνες με ενα 50αρικο...
thodoris1985 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Καμιά ιδέα; Laptop Lenovo G550 πόσο μπορεί να πιάσει αν το δώσω; Από speccy: http://pasteboard.co/25tvyYdp.png Ευχαριστώ
Imperia Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Για σας. Έχω ένα Intel CPU i7 980 extreme Επίσης μια τιμονιέρα Logitech G 25 σε αριστη κατάσταση. Ποσο να τα ζητήσω ξεχωριστά ?
benign Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ούτε παραμύθια της χαλιμάς, ούτε του Αλλαντίν, ούτε ελαττωματικά κομμάτια, ούτε τίποτα. Όπως τα λέει είναι. Κάποιοι Athlon XP είχαν θέμα με την υπερθέρμανση με τις stock ψύκτρες. Αν η ενασχόλησή σου με την AMD ξεκίνησε με τους Athlon 64, δε μπορείς να γνωρίζεις από πρώτο χέρι τι γινόταν πριν. Απο το 1997 ασχολουμαι με amd,απο τους amd k6-2/3 και ποτε δεν ειχα προβλημα,οπως ειπε και ο Bspus που καταθεσε την εμπειρια του, ουτε και αυτος ειχε. Αλλα και αν θελει κανεις μπορει να διαβασει reviews στο internet καθως και εμπειριες χρηστων σε διαφορα φορα απο την τοτε εποχη. Εγω ειμουν μια χαρα,αλλα παντα αγοραζα καλες,οχι πολυ ακριβες,ψυκτρες.Στοκ ψυκτρες ποτε δεν ειχα χρησιμοποιησει με εξαιρεση τα τελευταια 3 χρονια που πλεον οι θερμοκρασιες ειναι αρκετα χαμηλες . Θερμοκρασιες 90 ουτε για αστειο δεν ειχα ποτε,οποτε ο καθενας με τις εμπειριες του. Οι δικες μου 35 βαθμους idle και max 60 σε games και σε απαιτητικα προγραμματα οπως το chessbase,επειδη ασχολουμαι με αναλυση θεσεων στο σκακι,που αν το βαλεις σε default ρυθμισεις να σου αναλυσει μια θεση, ειναι απο τα πιο απαιτητικα προγραμματα για ενα επεξεργαστη ακομη και σημερα.
Dr_73 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αυτός πιθανόν να ζούσε στον Καναδά (και είχε 91,5 C) ... http://www.dslreports.com/forum/r4786507-Athlon-XP-2000-temperature-problem εγώ στην αττική του έριχνα.
phanispal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Στα 16 μου είχα στήσει σύστημα με Athlon XP για μία φίλη και πάγωνε από την αρχή. Δε σκάμπαζα και πολλά τότε, ούτε και γνώριζα αν υπήρχαν προγράμματα παρακολούθησης θερμοκρασίας. Το πήγα εκεί που το πήρα, και μου είπαν ότι ανεβάζει 90°C+ και ότι πρέπει να βάλω καλύτερη ψύκτρα. Το θεωρώ απαράδεκτο να βγάζουν επεξεργαστή με ψύκτρα που δεν επαρκεί και να μου λένε πρέπει να πάρεις καλύτερη. Μετά από χρόνια την πέτυχα πάλι τη φίλη, και για να μην τα πολυλογώ, είχε στήσει σύστημα με Intel και δεν εμπιστευόταν την AMD για κανένα λόγο. Άντε πείσε την μετά. Σίγουρα, δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο και σίγουρα και η Intel έχει κάνει πατατιές. Ο εξωραϊσμός της AMD όμως σε αυτό το φόρουμ, είναι απαράδεκτος. Λίγη περισσότερη αντικειμενικότητα παιδιά, δεν είναι κακό. Όχι μόνο ατάκες του στυλ "ο ανταγωνισμός είναι καλός".
benign Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αυτός πιθανόν να ζούσε στον Καναδά (και είχε 91,5 C) ... http://www.dslreports.com/forum/r4786507-Athlon-XP-2000-temperature-problem εγώ στην αττική του έριχνα. Αυτο στο αποκλειω γιατι τα Αγγλικα του ειναι κακιστα,ο ανθρωπος δεν ξερει να γραψει και ζηταει συγνωμη ο ιδιος για τα Αγγλικα του απο το πρωτο post.Επισης παιζει να ειναι και ασχετος,μιλαμε για εναν χρηστη που απλα ποσταρε ενα μυνημα και απο αυτα που γραφει δεν φαινεται να ξερει και πολλα. Το θεμα δεν ειναι να αρχισουμε να ποσταρουμε random posts απο το ιντερνετ και ουτε αυτο ειναι το θεμα του νηματος. Εγω με ενα προχειρο ψαξιμο βρηκα 5 νηματα απο ξενα φορουμ που ποσταρε καποιος που ειχε προβλημα και του λενε οι υπολοιποι οτι κατι εχει κανει λαθος γιατι αυτοι εχουν πολυ χαμηλοτερες θερμοκρασιες. Οπως σου ειπα,εγω ποτε δεν εβαζα στοκ coolerς γιατι ηταν θορυβωδεις και δεν εκαναν καλη δουλεια. Επισης εχει σημασια τι κουτι ειχες,ποσο καλο airflow ειχε,αν ειχες το τροφοδοτικο στο πανω μερος του κουτιου,αυτο θα επαιζε πολυ αρνητικο ρολο γιατι θα εσπρωχνε καυτο αερα προς το μερος του επεξεργαστη.Αλλα ουτε γω ,ουτε ο Bspus εχουμε διαθεση να σου πουμε ψεμματα,ουτε λεω οτι λες εσυ φυσικα,αλλα οπως ειπαμε και οι δυο δεν ειχαμε προβλημα. Βεβαια σιγουρα δεν εχουν οι τοτε επεξεργαστες καμμια σχεση με τους τωρινους,τοτε ηταν πολυ πιο ζεστα chip. Ο εξωραϊσμός της AMD όμως σε αυτό το φόρουμ, είναι απαράδεκτος. Υπηρξαν απαντησεις στην δηλωση ''οταν ακουω AMD βγαζω σπυρακια'',αυτο δεν ειναι τοσο αστοχο οσο ενας παραλογος εξωραισμος? Εδω μιλαμε με εμπειριες και οχι με ακροτητες,και οπως εσυ και ο φιλος καταθεσατε την δικη σας εμπειρια ,ετσι εγω και ο Bspus καταθεσαμε την δικη μας. Τωρα θυμηθηκα,εσυ δεν μου πουλησες ενα amd 64bit set πριν 7 περιπου χρονια με ram μαζι? Αν δεν σου αρεσε η AMD γιατι ξαναπηρες?
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ρε παλικάρια, φτάνει, το ξεχειλώσαμε και θα πέσουν καμπάνες. Τουλάχιστον σε spoiler. Δεν το λέω για μένα, δεν με ενοχλεί, αλλά μερικά μηνύματα χάνονται έτσι, με τα off topic.
DigitalElf Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Παιδιά γεια σας, πόσο να μπορώ να πουλήσω τον Epson Stylus Office BX635WFD Fast Double Sided 4 in 1 with Wi-Fi and Ethernet εκτυπωτή μου? Δεν έχει μελάνια... https://www.epson.co.uk/products/printers/inkjet-printers/business-inkjet/epson-stylus-office-bx635fwd κανείς δεν γνωρίζει παιδιά?
phanispal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Οπως σου ειπα,εγω ποτε δεν εβαζα στοκ coolerς γιατι ηταν θορυβωδεις και δεν εκαναν καλη δουλεια. Επισης εχει σημασια τι κουτι ειχες,ποσο καλο airflow ειχε,αν ειχες το τροφοδοτικο στο πανω μερος του κουτιου,αυτο θα επαιζε πολυ αρνητικο ρολο γιατι θα εσπρωχνε καυτο αερα προς το μερος του επεξεργαστη.Αλλα ουτε γω ,ουτε ο Bspus εχουμε διαθεση να σου πουμε ψεμματα,ουτε λεω οτι λες εσυ φυσικα,αλλα οπως ειπαμε και οι δυο δεν ειχαμε προβλημα. Βεβαια σιγουρα δεν εχουν οι τοτε επεξεργαστες καμμια σχεση με τους τωρινους,τοτε ηταν πολυ πιο ζεστα chip. Υπηρξαν απαντησεις στην δηλωση ''οταν ακουω AMD βγαζω σπυρακια'',αυτο δεν ειναι τοσο αστοχο οσο ενας παραλογος εξωραισμος? Εδω μιλαμε με εμπειριες και οχι με ακροτητες,και οπως εσυ και ο φιλος καταθεσατε την δικη σας εμπειρια ,ετσι εγω και ο Bspus καταθεσαμε την δικη μας. Τωρα θυμηθηκα,εσυ δεν μου πουλησες ενα amd 64bit set πριν 7 περιπου χρονια με ram μαζι? Αν δεν σου αρεσε η AMD γιατι ξαναπηρες? Το ότι εσύ, εγώ ή αρκετοί εδώ μέσα και γενικά στον κόσμο χρησιμοποιούν after market ψύκτρες, δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι απαράδεκτο η stock ψύκτρα να μην επαρκεί. Δε λέμε να τρέχεις IntelBurnTest και να σου ανεβάζει θερμοκρασία, λέμε να είσαι στο desktop σε idle κατάσταση και να παγώνει το σύστημα. Ναι, και αυτό είναι άστοχο. Τέτοιες γενικεύσεις είναι γενικώς άστοχες και άκυρες. Ναι, εγώ σου είχα πουλήσει ένα setάκι, με Athlon 64 X2 4200+ αν θυμάμαι καλά. Ο οποίος έσπερνε στην εποχή του. Και πριν από αυτόν είχα Athlon 64 3200+, που κι αυτός ήταν πολύ καλός, και κρύος όπως σωστά επεσήμανες. Μετά όμως κάτι συνέβη. Ήρθαν οι C2D και ξαφνικά όποιος gamer και enthusiast γενικότερα έπαιρνε AMD, ήταν βλήμα, pardon my french. Κι από τότε η AMD ακόμα δεν έχει πάρει το πάνω χέρι στα CPU's. Στο vfm κάτι κάνει. Επίσης σε GPU's είχα Χ1600 Pro, X1950 Pro, X1950XT, X1950XTX. Τις ευχαριστήθηκα όλες, την ώρα που στο αντίπαλο στρατόπεδο ως επί το πλείστον γελούσε ο κόσμος. Μετά όμως πάλι έγινε κάτι. Βγήκε η 8800GT. Και ξαφνικά όποιος είχε ή έπαιρνε HD 2900 ήταν αστείος. Μετά, με την 7950 μου έσπαγα πλάκα με τον saiz και κάποιους άλλους εδώ μέσα με τις 680 του διπλάσιου κόστους. Οπότε δεν μπορείς να πεις ότι έχω θέμα με την AMD. Με τους παρωπιδοφόρους έχω. 2
benign Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Το ότι εσύ, εγώ ή αρκετοί εδώ μέσα και γενικά στον κόσμο χρησιμοποιούν after market ψύκτρες, δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι απαράδεκτο η stock ψύκτρα να μην επαρκεί. Δε λέμε να τρέχεις IntelBurnTest και να σου ανεβάζει θερμοκρασία, λέμε να είσαι στο desktop σε idle κατάσταση και να παγώνει το σύστημα. Ναι, και αυτό είναι άστοχο. Τέτοιες γενικεύσεις είναι γενικώς άστοχες και άκυρες. Ναι, εγώ σου είχα πουλήσει ένα setάκι, με Athlon 64 X2 4200+ αν θυμάμαι καλά. Ο οποίος έσπερνε στην εποχή του. Και πριν από αυτόν είχα Athlon 64 3200+, που κι αυτός ήταν πολύ καλός, και κρύος όπως σωστά επεσήμανες. Μετά όμως κάτι συνέβη. Ήρθαν οι C2D και ξαφνικά όποιος gamer και enthusiast γενικότερα έπαιρνε AMD, ήταν βλήμα, pardon my french. Κι από τότε η AMD ακόμα δεν έχει πάρει το πάνω χέρι στα CPU's. Στο vfm κάτι κάνει. Επίσης σε GPU's είχα Χ1600 Pro, X1950 Pro, X1950XT, X1950XTX. Τις ευχαριστήθηκα όλες, την ώρα που στο αντίπαλο στρατόπεδο ως επί το πλείστον γελούσε ο κόσμος. Μετά όμως πάλι έγινε κάτι. Βγήκε η 8800GT. Και ξαφνικά όποιος είχε ή έπαιρνε HD 2900 ήταν αστείος. Μετά, με την 7950 μου έσπαγα πλάκα με τον saiz και κάποιους άλλους εδώ μέσα με τις 680 του διπλάσιου κόστους. Οπότε δεν μπορείς να πεις ότι έχω θέμα με την AMD. Με τους παρωπιδοφόρους έχω. Παρωπιδοφοροι υπαρχουν και στα 2 στρατοπεδα συμφωνουμε.Παντως την πρωτη παρωπιδοκροτιδα δεν την πεταξα εγω.Οποτε πρωτα επρεπε να την πεις σε εκεινον που το εκανε. Και επειδη μας διαβαζουν και νεα ασχετα ατομα με την τεχνολογια καναμε μια ιστορικη αναδρομη.
NtinosShm Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Ποσο ενα πουλησω ενα κουτί Thermaltake Xaser III (αυτο που δεν εχει παράθυρο στο πλάι)? Είναι moddαρισμενο και εχει 7 fans 80mm σε καλή κατάσταση.. Μου ειναι μεγαλο και σκέφτομαι να παω σε Micro ATX κουτια.. Ενα 20αρικο λετε να ειναι οκ σαν τιμη?
Sheogorath Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Ποσο ενα πουλησω ενα κουτί Thermaltake Xaser III (αυτο που δεν εχει παράθυρο στο πλάι)? Είναι moddαρισμενο και εχει 7 fans 80mm σε καλή κατάσταση.. Μου ειναι μεγαλο και σκέφτομαι να παω σε Micro ATX κουτια.. Ενα 20αρικο λετε να ειναι οκ σαν τιμη? Nαι μια χαρά είναι. Ίσως και 25 αν δεν έχει σημάδια κτλ. 1
killertomato Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 καλησπέρα έχω βάλει αγγελία ένα netbook acer aspire one , n280 , 2gb ram , 160hdd και ζητάω 85, είναι υπερβολική τιμή; κανείς δεν ενδιαφέρεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις