Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα laptop Lenovo Z60t (Intel Pentium M 750, IBM 2513W13,) σε πάρα πολύ κατάσταση αναβαθμισμένο με 1,5GB RAM.Συνοδεύεται από την original μπαταρία και τον original φορτιστή του, τα recovery / drivers CD και τον original USB to SERIAL AND PARALLEL ADAPTOR.

Πόσο να το δώσω;;;

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Τι λετε να το βαλω προσφορα ή οχι; http://www.skroutz.gr/s/5700237/Zotac-GeForce-GTX970-4GB-ZT-90101-10P.html

Καλή τιμή για Ελλάδα. http://geizhals.eu/zotac-geforce-gtx-970-zt-90101-10p-a1167955.html

Αν και δεν πιστεύω ότι αξίζει η αγορά καινούριας 970 με την έλευση της rx480

Δημοσ.

Καλα ναι συμφωνω αλλα αυτο ειναι στην κριση του καθενος...Αν ειχαν διαθεσιμο θα το ειχα βαλει αλλα τωρα δεν ξερω

Δημοσ.

Καλα ναι συμφωνω αλλα αυτο ειναι στην κριση του καθενος...Αν ειχαν διαθεσιμο θα το ειχα βαλει αλλα τωρα δεν ξερω

Καλά σίγουρα. Κάποιοι ακούνε AMD και βγάζουν σπυριά. Γούστα είναι αυτά.

Και 980ti Gaming σε καλή τιμή

Δημοσ.

Και 980ti Gaming σε καλή τιμή

Το ειδα και εγω εχθες και σκεφτηκα να το βγαλω στις προσφορες αλλα ποιος ασχολειται τωρα με αγορα καρτας γραφικων;

Δημοσ.

Αν ακουνε οποιαδηποτε εταιρια και εχουν τετοια αντιδραση χρειαζονται ψυχολογο. Το κακο ειναι οτι μας εχουν ερθει τετοια φρουτα τωρα τελευταια και στο ινσομνια.Αρρωστοι και ασχετοι. :devil:

• Like 6
Δημοσ.

Ένα στικακι google chromecast πόσο περίπου να το αγοράσω; Ποια είναι μία καλή τιμή αγοράς περίπου; Κ γενικά αξίζει γ μία tv με hdmi που το θέλω για κανένα youtube?

Δημοσ.

Παιδια θελω να ρωτησω αν το συγκεκριμενο μαγαζει ειναι αξιοπιστο και αν αυτον τον σταθεροποιητη που δινει ειναι καλη η μαρκα του γιατι ειναι αρκετα φτηνος γι αυτο  https://stokostos.gr/1000va-relay-vmark-re-02.html

Το μαγαζι πρωτη φορα το βλεπω αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αξιοπιστο αυτο το συγκεκριμενο ups. Αν δεν εχεις προβληματα στο ρευμα στην περιοχη που μενεις δεν το χρειαζεσαι ,αν εχεις και θελεις να προστατευσεις το pc σου,θα πρεπει να πληρωσεις κοντα στα 100 ευρω για κατι πιο σοβαρο. Ειδικος σε αυτα ειναι ο mod Poulinos, οποτε στειλτου ενα pm να σε καθοδηγησει,ειναι πολυ ευγενικο ατομο και του αρεσει να βoηθαει τον κοσμο. :)

• Like 2
Δημοσ.

Αν ακουνε οποιαδηποτε εταιρια και εχουν τετοια αντιδραση χρειαζονται ψυχολογο. Το κακο ειναι οτι μας εχουν ερθει τετοια φρουτα τωρα τελευταια και στο ινσομνια.Αρρωστοι και ασχετοι. :devil:

Εγώ βγάζω σπυριά ακούγοντας amd , γιατί θυμάμαι σετάκι επεξεργαστή-μητρική-μνήμες με Athlon XP 2000+

που είχα σκάσει 400€ καινούργια και άλλα 100€ ψύκτρες, για να τα πουλήσω σε λίγες μέρες 50€ ,

αφού η στάνταρ θερμοκρασία σε desktop ήταν 97 C και μόλις ξεκίναγα game

ξεπέρναγε τους 100 και κόλλαγε στο 3λεπτο. Το σύστημα είχε στηθεί 3 φορές, στο σέρβις του πλαισίου, του κοσμοντάτα και από ένα φίλο.

Δεν νομίζω ότι θέλω ψυχολόγο. Με καμιά 70αριά συστήματα intel από το 1995 , δεν είχα ούτε μία φορά πρόβλημα.

Ακόμη και με prescot που δούλευε σταθερά στους 85 βαθμούς, αλλά δούλευε συνέχεια.

Ενώ ο XP 2000+ ήταν το δεύτερο amd και τελευταίο μου.

με τα ίδια αποτελέσματα κάθε φορά.

Δημοσ.

Εγώ βγάζω σπυριά ακούγοντας amd , γιατί θυμάμαι σετάκι επεξεργαστή-μητρική-μνήμες με Athlon XP 2000+

που είχα σκάσει 400€ καινούργια και άλλα 100€ ψύκτρες, για να τα πουλήσω σε λίγες μέρες 50€ ,

αφού η στάνταρ θερμοκρασία σε desktop ήταν 97 C και μόλις ξεκίναγα game

ξεπέρναγε τους 100 και κόλλαγε στο 3λεπτο. Το σύστημα είχε στηθεί 3 φορές, στο σέρβις του πλαισίου, του κοσμοντάτα και από ένα φίλο.

Δεν νομίζω ότι θέλω ψυχολόγο. Με καμιά 70αριά συστήματα intel από το 1995 , δεν είχα ούτε μία φορά πρόβλημα.

Ακόμη και με prescot που δούλευε σταθερά στους 85 βαθμούς, αλλά δούλευε συνέχεια.

Δεν θυμαμαι ποσο εκαναν οι Athlon XP αλλα εγω ειχα τον 3200+ σταθερο στους 35 βαθμους idle και με overclock.H ψυκτρα που ειχα,μια Arctic Freezer 64 Alpine ηταν καπου στα 35-40 ευρω(δεν υπαρχει τωρα πια σαν μοντελο) και ειχα ενα Asus motherboard. Αυτες οι θερμοκρασιες που αναφερεις δεν υπαρχουν ουτε στα παραμυθια της Χαλιμας,και αν δεν πιστευεις εμενα,ενα απλο google search θα σε πεισει.

Τωρα το πηρες 400,το πουλησες 50 πολυ ενδιαφερον,αν σε ξαναπιασει τετοια ταση ενημερωσε με σε παρακαλω, χαχαχα! :-D

Η ελλατωματικο κομματι σου ετυχε η επεσες σε ασχετους που εκαναν και ελεγαν μακακιες. Αλλα τοσο ασχετοι ανθρωποι δεν ξερω αν υπαρχουν στην ζωη, ακομη και στα Πλαισιο η Cosmodata εκεινης της εποχης γιατι θελω να πιστευω οτι απο τοτε εχουν βελτιωθει οι τεχνικοι τους.

Εγω εχω φτιαξει για μενα και για φιλους και intel και amd χωρις θεματα, εκτος απο τους γελοιους preschot οπως τους ειχαν βγαλει παρατσουκλι στο internet που ηταν πληρης αποτυχια.

Επισης ειχα στησει πανω απο 10 τετοια συστηματα τοτε σε φιλους και ποτε δεν ειχαμε το παραμικρο προβλημα. Και ηταν ανωτεροι απο τους τοτε intel pentium σε επιδοσεις επισης αν ψαξεις στο internet. Ευτυχως που υπαρχουν αρχειοθετημενα review απο α καλυτερα sites για να θυμομαστε την πραγματικοτητα.

Καλο θα ηταν να μhν βγαινουμε off topic.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για μια τετραετια περιπου (2001-2005) ασχολιομουν μονο με AMD γιατι τοτε πολυ απλα βαραγαν στ'αυτια τους intel σε επιδοσεις. Ηταν και η εποχη που ειχα αρχισει να ασχολουμαι με μεταχειρισμενα και αγοραζα πολλα κομματια AMD.

Ειχα φτιαξει ενα σωρο συστηματα για μενα και γνωστους. Τα προβληματα που λες δεν τα συναντησα. Ηταν οντως ζεστοι καποιοι και αμα εκανα βλακειες (πχ να βαλω στοκ ψυκτρα απο αλλο μοντελο, χειροτερη) κολλουσαν με υψηλο φορτο. Αλλα με σωστο στησιμο τετοια προβληματα λυνονταν.

Μπορει να επεσες σε κακο κομματι τι να πω. Ετσι και αλλιως απο τα μοντελα της τελευταιας δεκαετιας δεν χανεις και τιποτα ιδιαιτερο αλλα κρατα ανοιχτο μυαλο για την επομενη γενια. Ολοι ελπιζουμε οτι κατι καλο θα παρουσιασει επιτελους.

Επεξ/σία από Bspus
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν θυμαμαι ποσο εκαναν οι Athlon XP αλλα εγω ειχα τον 3200+ σταθερο στους 35 βαθμους idle και με overclock.H ψυκτρα που ειχα,μια Arctic Freezer 64 Alpine ηταν καπου στα 35-40 ευρω(δεν υπαρχει τωρα πια σαν μοντελο) και ειχα ενα Asus motherboard. Αυτες οι θερμοκρασιες που αναφερεις δεν υπαρχουν ουτε στα παραμυθια της Χαλιμας,και αν δεν πιστευεις εμενα,ενα απλο google search θα σε πεισει.

Τωρα το πηρες 400,το πουλησες 50 πολυ ενδιαφερον,αν σε ξαναπιασει τετοια ταση ενημερωσε με σε παρακαλω, χαχαχα! :-D

Η ελλατωματικο κομματι σου ετυχε η επεσες σε ασχετους που εκαναν και ελεγαν μακακιες. Αλλα τοσο ασχετοι ανθρωποι δεν ξερω αν υπαρχουν στην ζωη, ακομη και στα Πλαισιο η Cosmodata εκεινης της εποχης γιατι θελω να πιστευω οτι απο τοτε εχουν βελτιωθει οι τεχνικοι τους.

Εγω εχω φτιαξει για μενα και για φιλους και intel και amd χωρις θεματα, εκτος απο τους γελοιους preschot οπως τους ειχαν βγαλει παρατσουκλι στο internet που ηταν πληρης αποτυχια.

Επισης ειχα στησει πανω απο 10 τετοια συστηματα τοτε σε φιλους και ποτε δεν ειχαμε το παραμικρο προβλημα. Και ηταν ανωτεροι απο τους τοτε intel pentium σε επιδοσεις επισης αν ψαξεις στο internet. Ευτυχως που υπαρχουν αρχειοθετημενα review απο α καλυτερα sites για να θυμομαστε την πραγματικοτητα.

Καλο θα ηταν να μhν βγαινουμε off topic.

Ούτε παραμύθια της χαλιμάς, ούτε του Αλλαντίν, ούτε ελαττωματικά κομμάτια, ούτε τίποτα.

Όπως τα λέει είναι. Κάποιοι Athlon XP είχαν θέμα με την υπερθέρμανση με τις stock ψύκτρες.

Αν η ενασχόλησή σου με την AMD ξεκίνησε με τους Athlon 64, δε μπορείς να γνωρίζεις από πρώτο χέρι τι γινόταν πριν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...