bisbaa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 καλησπερα παιδες.... ριξτε μια ματια πιστευω ειναι πολυ καλη η τιμη..... οι μνημες ειναι CL8 ! http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/694526-set-1366-zeon-6cores-asus-sata3-12gb-ram-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7/
degrelle Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ο πιο φτηνος στην αγορα βλεπω εχει 85 ευρω,λαθος εψαξα? καλα ειδες
benign Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 καλα ειδες Εγω θα το εβαζα το δικο σου 40 ευρω εφοσον καινουργιο κανει 63 το φτηνοτερο. Το γεγονος οτι ενας ανθρωπος πουλησε προιον σφραγισμενο και αρα με φουλ εγγυηση απο 85 φτηνοτερη τιμη,στα 40 ευρω δεν μπορει να αποτελεσει κριτηριο για τις αγγελιες γενικα. Μπορει να ηταν ασχετος η να μην ειχε να φαει,δεν λεει τιποτε αυτο. 2
BestPrice200111 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) [quote name="Sheogorath" post="54 Καταρχας και εγω νομιζα οτι ηταν ενα ζευγαρι και μην νομιζεις οτι ειχα βαλει μεσα και τον επεξεργαστη που ηταν ανωνυμος σχεδον δεν ειπε καξ σε τι κατασταση ειναι μνημες εαν το ενα ζευγαρι πχ θελει να δωσει το ενα ζευγαρι πχ εαν ει αι οκ καξ δεν την εχει πειραξει με oc τοτε οκ 30 αλλα απο εκει και περα εαν ειναι ταλειπωρημενες γιατι οχι και 20 οπως και να εχει ειναι γνωμη μου εαν θελει το παιδι την ακουει εξαλου οσο καλες και να ηταν τοτε τωρα ειναι καπως παλιες και για τον επεξεργαστη εγω θα πω τιμη και μπορει να μην σου αρεσει εσενα εγω θα οω την γνωμη και ελπζω ξα την σεβαστιτε 8ευρω και μην ακουσο κανενα 20-30 γιατι ετσι το πατε ναι με της μνημες το καταλαβεινω οταν βγενει καινουργιο ddr η παλιες παλιονουν και ακριβαινουν αλλα ελεος τεσπα Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2016 από BestPrice200111
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 [quote name="Sheogorath" post="54 Καταρχας και εγω νομιζα οτι ηταν ενα ζευγαρι και μην νομιζεις οτι ειχα βαλει μεσα και τον επεξεργαστη που ηταν ανωνυμος σχεδον δεν ειπε καξ σε τι κατασταση ειναι μνημες εαν το ενα ζευγαρι πχ θελει να δωσει το ενα ζευγαρι πχ εαν ει αι οκ καξ δεν την εχει πειραξει με oc τοτε οκ 30 αλλα απο εκει και περα εαν ειναι ταλειπωρημενες γιατι οχι και 20 οπως και να εχει ειναι γνωμη μου εαν θελει το παιδι την ακουει εξαλου οσο καλες και να ηταν τοτε τωρα ειναι καπως παλιες και για τον επεξεργαστη εγω θα πω τιμη και μπορει να μην σου αρεσει εσενα εγω θα οω την γνωμη και ελπζω ξα την σεβαστιτε 8ευρω και μην ακουσο κανενα 20-30 γιατι ετσι το πατε ναι με της μνημες το καταλαβεινω οταν βγενει καινουργιο ddr η παλιες παλιονουν και ακριβαινουν αλλα ελεος τεσπα Ξαναγράψε το γιατί με το ορθογραφία σου δεν βγαίνει νόημα. Να έβαζες και καμια τελεία και κανα κεφαλαίο που και που θα βοηθούσε. Είναι πάγια τακτική να λένε εδώ μέσα κάποιοι "αυτό είναι παλιό δεν αξίζει ούτε 10 ευρώ" αλλά όταν βάζουν εκείνοι αγγελία να το βάζουν όσο θέλουν. Είπες δημόσια την γνώμη σου, συνεπώς έχω κάθε δικαίωμα να την αντικρούσω. Ειδικά όταν είναι "επικίνδυνη" για τον ενδιαφερόμενο. Τότε είμαι υποχρεωμένος να το κάνω. 6
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ο πιο φτηνος στην αγορα βλεπω εχει 85 ευρω,λαθος εψαξα? Οχι τοσο εχει αλλα εγω 40 τον πηρα και τον εβαλα στην μοναδα με τον i5-2400s που εδωσα.
BestPrice200111 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ξαναγράψε το γιατί με το ορθογραφία σου δεν βγαίνει νόημα. Να έβαζες και καμια τελεία και κανα κεφαλαίο που και που θα βοηθούσε. Είναι πάγια τακτική να λένε εδώ μέσα κάποιοι "αυτό είναι παλιό δεν αξίζει ούτε 10 ευρώ" αλλά όταν βάζουν εκείνοι αγγελία να το βάζουν όσο θέλουν. Είπες δημόσια την γνώμη σου, συνεπώς έχω κάθε δικαίωμα να την αντικρούσω. Ειδικά όταν είναι "επικίνδυνη" για τον ενδιαφερόμενο. Τότε είμαι υποχρεωμένος να το κάνω. Οκ ας πούμε ότι έκανα λάθος κοσμολογία το λάθος το δικό μου το λάθος το δικό σου είναι αυτό που ανεφερες (αν θυμαμαι καλά ήταν το ότι εάν τα είχα εγώ θα τα εβαζα παραπάνω κατι τέτοιο) θα ήθελα παρακαλώ να δεις το προφίλ μου και με το χέρι στην καρδιά να μου απάντησης είναι παράλογες νομιζω είναι προς το χαμηλο βλέπει ότι έχω μάθει να κοστολογω διαφορετικα από ότι κοστολόγης εσύ ή οποίοςδηποτε ΥΓ παντός σε ένα πράγμα είχες δίκιο και ήταν για τα ορθογραφικά που έκανα παραπάνω τα βλέπω και ανατριχιαζω (t9 ενεργοποιημένο από το αρχαίο κινητο μου) ενώ τώρα με το ταμολετακι όλα μία χαρά
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Όπως τόνισα και παραπάνω, το δεύτερο σκέλος δεν πήγαινε για σένα, αλλά γενικά μιλώντας. Εξάλλου είσαι νέο μέλος και δεν έχεις δώσει αφορμές. Προφανώς και δεν έχω την απαίτηση να συμφωνούνε με το πόσο κοστολογώ το κάθε τι, και λάθη κάνω, αν όμως κάτι είναι way off, καλύτερα να το πούμε άμεσα και έντονα, για να μην πάθει ζημιά ο πωλητής ή αγοραστής. Καλά θα μου πεις τι 20, τι 30, αλλά για κάποιους είναι μισό μεροκάματο. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Σε ενα δισκο που εβγαλα απο laptop οταν εβαλα το serial number στην Seagate μου εγραψε οτι ειναι part απο laptop και δεν εχει ξεχωριστα εγγυηση αλλα μονο με τον φορητο. Δεν ξερω αν ισχυει αυτο και με τον δισκο του ανθρωπου ποιο πανω αλλα αλλο να αγορασεις δισκο απο καταστημα και να εχεις την αποδειξη αρα κανενα προβλημα με την εγγυηση και αλλο να το βγαλεις απο ενα φορητο. Θυμαμαι που ειχα παρει εναν caviar black 2TB χωρις αποδειξη και στο τελος τα λεφτα που γλυτωσα απο την αγορα τα εδωσα δυο φορες που τον εστειλα Γερμανια.
benign Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Σε ενα δισκο που εβγαλα απο laptop οταν εβαλα το serial number στην Seagate μου εγραψε οτι ειναι part απο laptop και δεν εχει ξεχωριστα εγγυηση αλλα μονο με τον φορητο. Δεν ξερω αν ισχυει αυτο και με τον δισκο του ανθρωπου ποιο πανω αλλα αλλο να αγορασεις δισκο απο καταστημα και να εχεις την αποδειξη αρα κανενα προβλημα με την εγγυηση και αλλο να το βγαλεις απο ενα φορητο. Θυμαμαι που ειχα παρει εναν caviar black 2TB χωρις αποδειξη και στο τελος τα λεφτα που γλυτωσα απο την αγορα τα εδωσα δυο φορες που τον εστειλα Γερμανια. Εγω μιλαω παντα για προιον με εγγυηση,και ειδικα σφραγισμενο οπως ανεφερες εσυ. Τις ειδικες καταστασεις που ισχυουν για τα λαπτοπ δεν τις γνωριζω γιατι τα θεωρω πεταμενα λεφτα. (Και οταν παω διακοπες η μονη επαφη μου με γνωστους και Αθηνα ,ειναι το κινητο.Δεν χρειαζομαι φορητοτητα,προτιμω την μορφωση και διαβαζω βιβλια. ) Οποτε ας μας ξεκαθαρισει ο κυριος που ρωτησε τι ακριβως ισχυει γατι αυτες οι παρατηρησεις που εκανες και η εμπειρια που ειχες ειναι πολυ σημαντικες παραμετροι και καλα εκανες και το διευκρινησες.
KaRouLi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Σετάκι Asus Rampage II GENE + intel core i7 920 στα 2,66 GHz πόσο λέτε να πιάνει? Κάποιος εδώ? Πόσο περίπου πιάνει?
degrelle Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Θα βάλω αγγελία τον μεγάλο τελικά ένα 55ευρω.... Seagate SSHD 8GB Nand flash 1T Storage.Νομίζω καλή τιμή είναι....
p_under Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Πόσο να δώσω ένα lg g pad 8.0 v490? Δεν έχει εγγύηση αλλά υπάρχει κουτί και φορτιστής.
bisbaa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 καλησπερα παιδες.... ριξτε μια ματια πιστευω ειναι πολυ καλη η τιμη..... οι μνημες ειναι CL8 ! http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/694526-set-1366-zeon-6cores-asus-sata3-12gb-ram-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7/ παιδια μια γνωμη για την τιμη?
Chocobo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 παιδια μια γνωμη για την τιμη? Aν πάρουμε βάση τιμών ebay βγένει κάπου 200-220 και αυτό λόγω της μητρικής καθώς cpu βλέπω με 40 ευρώ έχει. Απο την άλλη ανάλογα την ζήτηση βλέπεις και κάνεις.Προφανός αν το έχεις καιρό και δεν φεύγει σε αυτήν την τιμή τότε πέφτεις λίγο. Ίσως να τα έβαζες και κομμάτι κομμάτι.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις