Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το νετμπουκ?

Για το τροφοδοτικο, λαθος μου που δεν εβαλα παραθεση.

Υπαρχουν κατι ελαφρια επαγγελματικα με κατασκευη απο μαγνησιο, και εδω ρωτησε πριν δεκα μερες ενας ποσο να το δωσει, με καπου 100-120 ευρω. Εγω αυτα θα επαιρνα, οχι νετμπουκ. Ειναι 12αρια ή 14αρια αν θυμαμαι καλα.

Αν θυμαται καποιος μοντελο να το πει γιατι το ψαχνω και εγω.

Δημοσ.

Για το τροφοδοτικο, λαθος μου που δεν εβαλα παραθεση.

Υπαρχουν κατι ελαφρια επαγγελματικα με κατασκευη απο μαγνησιο, και εδω ρωτησε πριν δεκα μερες ενας ποσο να το δωσει, με καπου 100-120 ευρω. Εγω αυτα θα επαιρνα, οχι νετμπουκ. Ειναι 12αρια ή 14αρια αν θυμαμαι καλα.

Αν θυμαται καποιος μοντελο να το πει γιατι το ψαχνω και εγω.

Με 100-120 μπορει να βρει ενα Lenovo X200 εγω τα Netbook με τον Atom δεν τα παιρνω που να μου τα χαριζουν.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω δύο κάρτες γραφικών , την Sapphire Radeon Vapor-X HD 4890 2GB και την Sapphire Radeon 6950 2 GB κι αυτή. Πόσο πάει η κάθε μία? 

Δημοσ.

Αυτές είναι οι max τιμές για τις κάρτες? Δεν έχω θέμα αν χρειαστεί να ρίξω τιμή. Θα ήθελα να φεύγανε και λίγο πιο γρήγορα αν ήταν δυνατόν :P

Δημοσ.

Ναι, είναι σχετικά υψηλές αλλά όχι παράλογες.

Αν θες βάλε την 4890 35 ευρώ και την 6950 70 και θα φύγουν αρκετά γρήγορα.

Δημοσ.

Τέλεια. Επίσης τώρα το παρατήρησα, βέβαια δεν ξέρω πόση σημασία έχει αλλά πάνω η 4890 λέει ότι είναι battlestation edition. 

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κάνω ανταλλαγή την 390 μου με μια 290.

Αυτή συγκεκριμένα http://www.e-shop.gr/vga-vtx3d-radeon-r9-290-x-edition-v2-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510022?gclid=CjwKEAjwzN27BRDFn9aAwLmH2yISJABWuEXc1OAL6WQ1DiVTnuAdQl5Qoxgwgw8jV-80M0PU68VbBhoCZIrw_wcB

Πόσο διάφορα λέτε να ζητήσω?

Και οι δύο κάρτες έχουν αρκετό υπόλοιπο εγγύησης.

Δημοσ.

Κανένας ????

Όταν γράφεις "core 2 duo", τι απάντηση περιμένεις? Γίνε πιο συγκεκριμένος.

Οι μνήμες κανα 30άρι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...