Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οριστε φωτο εγω για 20 ευρω λεω να το δωσω.

DSC00598.jpg

DSC00599.jpg

Πλεον του εβαλα μητρικη ASUS P5KPL-AM EPU Q8400 4GB 800Mhz μνημη και εναν μικρουλη 80αρη sata δισκο με 100% υγεια και Windows 10 Pro Ελληνικα

Ποσο να το στειλω;

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Πολύ λίγο λες

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Για τον υπολογιστή? 

Αν δεις είχαμε πει κουτί τροφοδοτικό 25, μετά ο επεξεργαστής 35, μνήμες 25, δίσκος 10. Πόσο να πούμε?

Δημοσ.

Για τον υπολογιστή? 

Αν δεις είχαμε πει κουτί τροφοδοτικό 25, μετά ο επεξεργαστής 35, μνήμες 25, δίσκος 10. Πόσο να πούμε?

κανα 120αρι ελεγα, ξεχασες την μητρικη στην τιμη.

Τα 120 τα λεω για καποιον που θελει εναν υπολογιστη να τον βαλει στην μπριζα και να δουλεψει δηλαδη για αυτους που δεν ξερουν να στηνουν hardware και να κανουν format

Δημοσ.

Ναι λάθος μου, δεν υπολόγιζα μητρική. Βάλε το 125 για να έχεις ανοχή στα παζάρια.

Οποτε τα 120 ειναι λογικη τιμη;

Δημοσ.

πριν ποσο καιρο το πηρες?

Bαλτο σε μια τιμη που νομιζεις οπως ειπες στα 900 και αν δεν πουλιεται απλα την χαμηλωνεις..απλα πραγματα

Δεν ειναι δα και επιστημη...βεβαια ειναι καλο που υπαρχει αυτο το νημα γιατι γινεται ωραια κουβεντουλα και δινονται ενδεικτικες τιμες  :-D

Δεν θα ελεγα οτι ειναι καλη τακτικη. Ιδιος για καποιον που ψαχνει και δε βιαζεται. Αν δω κατι που εμενα μου φαίνεται καλη τιμη και μετα το δω να πεφτει, γιατι να μην περιμενω κι αλλο για να πεσει ακομα ποιο πολυ?

Γενικα αυτη η τακτικη δε μου αρεσει. Δεν θα την εκανα και δεν τη κανω ποτε. Για εναν απλο λογο. Θεωρω οτι τους κοροιδευω και παω να τους πιασω κοτσους να μου δωσουν περισσοτερα απο οτι εγω το κοστολογω. Αυτο που λεμε οποιος τσιμπησει.....

Ειναι διαφορετικο το οτι πυστευα οτι θα φυγει και το εβαλα μια τιμη. Απο το να βαλω μια τιμη και οποιος τσιμπησει... αν δε τσιμπησει την αλλαζω δε βαριεσε....

Για μενα ειναι λαθος τροπος για αλλους ειναι παγια τακτικη  :-D  οπως το παρει κανεις.....

Συμφωνω σε οσα γραφεις αλλα αυτο που εγραψα αφορουσε το συγκεκριμενο ατομο επειδη του κακοφαινοντουσαν οι τιμες που του δοθηκαν

Και εγω συνηθως αν δεν συντρεχει λογος πουλαω στις street τιμες και φυσικα οχι msrp :mrgreen:  που ειναι ευκολο να διαπιστωθουν ποιες ειναι ...πχ την καμερα μου την την εδωσα 200ευρω σωμα γιατι ηξερα ποιες ειναι οι τρεχουσες τιμες και ηθελα να εχω μια γρηγορη συναλλαγη...επισης πρεπει να ξερεις και τις συγκυριες της εκαστοτε αγορας..οι sony πχ καμερες (οπως η δικια μου) φευγουν πιο δυσκολα επειδη κακως για μενα οι nikon και η canon ειναι πιο δημοφιλεις...οποτε πρεπει αν θες να εισαι διατεθιμενος και να πεσεις χαμηλα.

Μα φυσικά για να μην το χάσεις! Αν πράγματι ήταν καλή η αρχική τιμή και ο πωλητής τη ρίξει, δύσκολα να προλάβει να τη ρίξει κι΄άλλο, θα πουληθεί. 

900€ έφυγε τελικά παιδιά.

Ευχαριστώ πολύ :) 

• Like 1
Δημοσ.

250 min και 300 max...

Ευχαριστω ξεχασα να πω οτι εχω κουτι και δινω και μια φτηνιαρικη βαση με δυο ανεμιστηρακια των 20 ευρο ειναι και touchscreen με 10 σημεια επαφης,για καποιο λογο η hp δεν το αναφερει...

Δημοσ.

Sorry για το OT

Μου κάνει εντύπωσει στις αγγελίες με τις gpu  να βλέπω gtx 1070 /1080 custom που ακόμα δεν έχουν περπατηθεί καλά-καλά να βάζουν πωλητήριο.Πότε τις δοκιμάσανε-πότε τις πουλάνε...Ώρα να δούμε και

καμιά RX 480....Anyway....Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

• Like 2
Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια ψαχνω μια ελαφρια κεντρικη μοναδα για ταινιες την λετε ζηταει πολα για αυτην εδω? http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/699251-πωλειται-pc-komple-me-windows-7-kai-15-gb-ram-ddr2/

Καλο ειναι να μην αναφερεις απευθειας αγγελιες οταν δεν ειναι δικιες σου,ειδηκα για μελη απο εδω μεσα καθως μπορει να προκληθουν παρεξηγησεις...Τι ποιοτητας ταινιες ζητας ,ειναι το θεμα, σε τι μονιτορ (η τηλεοραση)?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...