Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου σε ευχαριστω για αυτο ηταν πιο καλο και απο να μου το εβρισκες σε καλη τιμη γιατι στις μερες μας δεν ειναι καλο να πεταμε ασκοπα λεφτα 

ένας από τους δύο μας είναι σε λάθος topic πάντως... ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχουμε μια τιμή για αυτά;

1. Source.png Πηγή: 3770K   210-230E
  2. Source.png Πηγή: ASUS    120-140E
  3. Source.png Πηγή: Corsair        50-70e

Μητρική και επεξεργαστής πακετάκι οι μνήμες και ξεχωριστά.

Ίσως κάπως έτσι...αν και δεν θα το άλλαζα το set σου διότι μια χαρά πυροβολάει σε ότι υπάρχει (από game μέχρι εφαρμογή) μέχρι σήμερα καθώς και έχει ελάχιστες έως μηδαμινές διαφορές ακόμα και με τους τελευταίους i7 (4core/8threads) τουλάχιστον στα games!

Δημοσ.

Οι Sony δικαίως φεύγουν πιο δύσκολα από τις Nikon.

Αδίκως από τις ... Cannon.

Μεγαλύτερη αδικία είναι οι Pentax ... που ενώ είναι κορυφαίες , φεύγουν δύσκολα.

Αν πουλάει κανείς καμία ... K1S ,φθηνότερα κατά 70€ από τη σκρουτζοτιμή ... την αγοράζω αμέσως

(αρκεί να μην έχει πάνω από 25.000 κλίκ).

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα την βοήθεια σας!! Θέλω να πουλήσω τα ακόλουθα: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+, 2x 1GB DDR2 Ram, M2N-MX SE Plus, Asus 6770HD. Το συγκεκριμένο σύστημα τρέχει ubuntu επειδή το χρησιμοποιώ για browsing και γενικά έχει  θέμα με υπερθέρμανση το cpu(γι'αυτό έχω linux). Δεν έχω σκοπό να δίνω λεφτά για ψύκτρες και θα μετακομίσω σε κάποιο power efficient σετ. Η κάρτα γραφικών χρησιμοποιούνταν για παιχνίδια όπως FIFA, CS 1.6 για περίπου 1-2 χρόνια. Πόσο είναι λογικό να ζητήσω?

Δημοσ.

Καλημέρα θέλω κάποιος να με βοηθήσει τι.μιτρικη μπορώ να πάρω μέχρι 80-85 γ να βάλω επάνω έναν g3258 Pentium και από αγγελίες παίζει να βρω καμοια στο 50ρικο LLLEFTERIS

Δημοσ.

εχεις κανει θεμα για αυτο και σου απαντησαν.δεν καταλαβαίνω γιατι πρεπει να δημιουργείς πανικο καθε φορα που θελεις να μαθεις κατι.

το ιδιο εκανες και την αλλη φορα που ηθελες πισι για φιλο.

• Like 1
Δημοσ.

ποσο να δωσω μια Gigabyte GA - 880GM - D2H και εναν phenom  ii x6 1055t σαν σετ ;

και ποσο χωριστα;

ΥΣ ο επεξεργαστης δεν εχει ψυχτρα....

ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Μητρικη FOXCONN H61MX V2.0

Επεξεργαστης i7-2600 απλος οχι k

Μνημη 4GB 2Χ2GB 1333Mhz Transcend

καρτα γραφικων sparkle GTS450 2GB με εναν ανεμιστηρα

Ποσο να τα δωσω;

Δημοσ.

Μητρικη FOXCONN H61MX V2.0

Επεξεργαστης i7-2600 απλος οχι k

Μνημη 4GB 2Χ2GB 1333Mhz Transcend

καρτα γραφικων sparkle GTS450 2GB με εναν ανεμιστηρα

Ποσο να τα δωσω;

250 περίπου.

• Like 1
Δημοσ.

Ο προϊστάμενός μου στη δουλειά (60 χρονών) αγόρασε τον Ιανουάριο του 2016 ένα iphone 6s 16άρι.

Επειδή είμαι σε φάση να αγοράσω (προσανατολίζομαι στο 6s plus, αλλά εκεί πάμε στα 660) θέλει να μου το πουλήσει, γιατί η αλήθεια είναι ότι μόνο τηλέφωνα κάνει και δεν το αξιοποιεί. Μου το δίνει 450€. Αξίζει σε αυτά τα λεφτά? (τιμή καινούργιου 570€) ή να πάω για τον έρωτα το 6s plus στα 660?

(μην αρχίσουμε τι άλλο καλύτερο παίρνω με αυτά τα λεφτά, είμαι κολλημένος με iOS)

Δημοσ.

Ο προϊστάμενός μου στη δουλειά (60 χρονών) αγόρασε τον Ιανουάριο του 2016 ένα iphone 6s 16άρι.

Επειδή είμαι σε φάση να αγοράσω (προσανατολίζομαι στο 6s plus, αλλά εκεί πάμε στα 660) θέλει να μου το πουλήσει, γιατί η αλήθεια είναι ότι μόνο τηλέφωνα κάνει και δεν το αξιοποιεί. Μου το δίνει 450€. Αξίζει σε αυτά τα λεφτά? (τιμή καινούργιου 570€) ή να πάω για τον έρωτα το 6s plus στα 660?

(μην αρχίσουμε τι άλλο καλύτερο παίρνω με αυτά τα λεφτά, είμαι κολλημένος με iOS

καλησπέρα τα τελευταία 5 χρόνια που αγοράζω αλλά και πουλάω μεταχειρισμένα hardware πράγματα για τον υπολογιστή έχω δημιουργήσει μία προσωπική φόρμα που λέει οτι:   έως 6 μηνών πράγματα χάνουν το 25% της αξίας τους από την 1η μέρα(όχι την αξία που αγοράστηκε ,αλλά την αξία καινουργιου την περίοδο της συναλλαγης) . 

από τους 6 μήνες και μετά παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο π.χ. εγγύηση , κατάσταση , κυκλοφορία νέων μοντέλων, απόδοση παραπλήσιων μοντέλων. πάντα μιλάμε για άψογη κατάσταση.

με βάση το παραπάνω  τα 450 είναι ακριβώς στο 25% που είμαστε οριακά στους 6 μήνες. προσωπικά αν ενδιαφερόμουν μόνο για αυτό το τηλέφωνο θα το αγόραζα.

να βοηθήσω ήθελα οχι να σε μπερδέψω , μπορεί για κάποιον άλλο να είμαι λάθος.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...