Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

ASUS ROG G551J

Άριστο ,σηκώνει τα πάντα.

Πόσο λέτε να φεύγει;

Processor: Intel Core i7 4720HQ Processor (Turbos to 3.6GHz)

Operating System: Windows 10 Pro

Chipset: Intel HM86 Express Chipset

Memory: 12GB DDR3L 1600MHz SDRAM, 2 x DIMM socket for expansion up to 16 GB SDRAM

Display: 15.6″ IPS FHD (1920×1080)

Asus Splendid Video Intelligent Technology, Zero Bright Dot, anti-glare

Graphics: Integrated Intel HD Graphics 4600

NVIDIA GeForce GTX 960M 2GB DDR5

Storage: 128GB SSD with 1TB HGTS TravelStar HDD

Optical Drive: Blu-ray DVD Combo

Card Reader: 3 -in-1 card reader (SD/ SDXC/ MS/ MS Pro/MS Pro Duo/ MMC)

Camera: HD Web Camera

Networking: BT 4.0 support (on WLAN+ BT 4.0 combo card)

1 x Microphone-in jack

1 x Headphone-out jack (Audio-in Combo)

3 x USB 3.0 ports

Μία ιδέα ρε παιδιά για αυτό το "φορτωμενο" gaming laptop .

960 GTX + 128GB SSD + 1 TB + BLURAY + 12GB DDR3 + 4720HQ i7 + FULL HD

Δημοσ.

Αν θες να φυγει σίγουρα κάτω απο χιλιάρικο, ισως και 800...καινουργια παίζουν τωρα 1200-1500 με 6ης γενιά επεξεργαστη. Και μην ξεχνας είναι μεταχειρισμένο κανείς δεν ξέρει πως έχει δουλέψει...Η τιμή φαίνεται σκότωμα αλλά μάλλον εκεί θα παίξει αν θες να φύγει...

αν τα είχα θα στο παζάρευα στα 500-600...

Δημοσ.

Αν θες να φυγει σίγουρα κάτω απο χιλιάρικο, ισως και 800...καινουργια παίζουν τωρα 1200-1500 με 6ης γενιά επεξεργαστη. Και μην ξεχνας είναι μεταχειρισμένο κανείς δεν ξέρει πως έχει δουλέψει...Η τιμή φαίνεται σκότωμα αλλά μάλλον εκεί θα παίξει αν θες να φύγει...

πολυ ωραια χαρακτηριστικα για 600 ευρω. ειναι λιγα πιστευω. αν παλι ειναι ευχαριστημενος με 600 το παιρνω εγω. :-D

Δημοσ.

πολυ ωραια χαρακτηριστικα για 600 ευρω. ειναι λιγα πιστευω. αν παλι ειναι ευχαριστημενος με 600 το παιρνω εγω. :-D

600€ μου φαίνονται ξεφτύλα. Ούτε για σφαίρες δεν το δίνω τόσο.

1200€-1500€ με 800€, είναι 400 έως 700€ κάτω, Πάλι πιστεύω ότι είναι πολλά.

Εγώ θα το βάλω γύρω στα 900€ και βλέπωντας και κάνοντας. Πιο κάτω καλύτερα να το κρατήσω.

• Like 1
Δημοσ.

600€ μου φαίνονται ξεφτύλα. Ούτε για σφαίρες δεν το δίνω τόσο.

1200€-1500€ με 800€, είναι 400 έως 700€ κάτω, Πάλι πιστεύω ότι είναι πολλά.

Εγώ θα το βάλω γύρω στα 900€ και βλέπωντας και κάνοντας. Πιο κάτω καλύτερα να το κρατήσω.

Bαλτο σε μια τιμη που νομιζεις οπως ειπες στα 900 και αν δεν πουλιεται απλα την χαμηλωνεις..απλα πραγματα

Δεν ειναι δα και επιστημη...βεβαια ειναι καλο που υπαρχει αυτο το νημα γιατι γινεται ωραια κουβεντουλα και δινονται ενδεικτικες τιμες  :-D

Δημοσ.

Συμφωνω σε οσα γραφεις αλλα αυτο που εγραψα αφορουσε το συγκεκριμενο ατομο επειδη του κακοφαινοντουσαν οι τιμες που του δοθηκαν

Και εγω συνηθως αν δεν συντρεχει λογος πουλαω στις street τιμες και φυσικα οχι msrp :mrgreen:  που ειναι ευκολο να διαπιστωθουν ποιες ειναι ...πχ την καμερα μου την την εδωσα 200ευρω σωμα γιατι ηξερα ποιες ειναι οι τρεχουσες τιμες και ηθελα να εχω μια γρηγορη συναλλαγη...επισης πρεπει να ξερεις και τις συγκυριες της εκαστοτε αγορας..οι sony πχ καμερες (οπως η δικια μου) φευγουν πιο δυσκολα επειδη κακως για μενα οι nikon και η canon ειναι πιο δημοφιλεις...οποτε πρεπει αν θες να εισαι διατεθιμενος και να πεσεις χαμηλα.

Δημοσ.

Αυτο με τις καμερες...η 7d απο 1500 αν εισαι τυχερος τη δινεις 800...στην ουσια οπως το laptop του φιλου παραπανω

Δημοσ.

Δεν θα ελεγα οτι ειναι καλη τακτικη. Ιδιος για καποιον που ψαχνει και δε βιαζεται. Αν δω κατι που εμενα μου φαίνεται καλη τιμη και μετα το δω να πεφτει, γιατι να μην περιμενω κι αλλο για να πεσει ακομα ποιο πολυ?

Γενικα αυτη η τακτικη δε μου αρεσει. Δεν θα την εκανα και δεν τη κανω ποτε. Για εναν απλο λογο. Θεωρω οτι τους κοροιδευω και παω να τους πιασω κοτσους να μου δωσουν περισσοτερα απο οτι εγω το κοστολογω. Αυτο που λεμε οποιος τσιμπησει.....

Ειναι διαφορετικο το οτι πυστευα οτι θα φυγει και το εβαλα μια τιμη. Απο το να βαλω μια τιμη και οποιος τσιμπησει... αν δε τσιμπησει την αλλαζω δε βαριεσε....

Για μενα ειναι λαθος τροπος για αλλους ειναι παγια τακτικη  :-D  οπως το παρει κανεις.....

Μα φυσικά για να μην το χάσεις! Αν πράγματι ήταν καλή η αρχική τιμή και ο πωλητής τη ρίξει, δύσκολα να προλάβει να τη ρίξει κι΄άλλο, θα πουληθεί. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα θελω να αγορασω το huawei p8 lite υπαρχει κανενα κινεζικο site να το παραγκειλω κατω απο 150ευρω που εχει στο skroutz

Δημοσ.

Καλησπέρα θελω να αγορασω το huawei p8 lite υπαρχει κανενα κινεζικο site να το παραγκειλω κατω απο 150ευρω που εχει στο skroutz

Εισαι σιγουρος οτι το θες? Το εχω δουλεψει λιγο και σχεδον ολοι οι χρηστες του μου λενε κακα λογια για καμερα, κολληματα κτλ.

Οχι δεν γμωριζω σαιτ για αγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι το θες? Το εχω δουλεψει λιγο και σχεδον ολοι οι χρηστες του μου λενε κακα λογια για καμερα, κολληματα κτλ.

Οχι δεν γμωριζω σαιτ για αγορα.

Φιλε μου σε ευχαριστω για αυτο ηταν πιο καλο και απο να μου το εβρισκες σε καλη τιμη γιατι στις μερες μας δεν ειναι καλο να πεταμε ασκοπα λεφτα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...