Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις προαλες μιλαγα με καποιον που έδινε ενα τροφοδοτικο στην τιμη που εχει καινουργιο. Του μίλησα γιατι εψαχνα για το συγκεκριμενο. Η απαντηση του ηταν οταν του εδειξα τις τιμες στο skroutz "ναι αλλα εγω το εχω δοκιμασει 6 μηνες και ξερεις οτι ειναι καλο"  Απο εκει και περα.... δε μπορει να πει κανενας τιποτα.

Ε αυτα τα νεα ετσι ειναι γουρουνια στο σακι περνεις,αμα ειναι μαπα δεν εχεις και εγγυηση αντε γεια

Το αλλο ειναι στρομενο εχει κανει χιλομετρα.... :P θεε μου...

Μου εχει συμβει και μενα καλο.Ηθελα να κανω μια ανταλλαγξ την 390Χ ενως φιλου με μια μικροτερη κατηγοριας 960/380 και μια διαφορα.

Βρηκα ενα ατομο με 960 το οποιο για καποιο λογο επερνε την αξια της καρτας του βαση τιμης Πλαισιου γιατι απο κει την αγορασε και εβγενε 280-290 καπου εκει ενω την δικια μας με την χαμηλοτερη τιμη σκρουτζ.....

Προφανος η ανταλλαγη δεν εγινε ετσι..

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Παιδες μπορει λογω εξελιξεων οι τιμες να εχουν πεσει και λογικο ειναι,αλλα μην περιμενουμε καποιος να τις κανει δωρο για αυτο τον λογο και τους καταλαβαινω απολυτα. Ναι,πρεπει να πεσουν οι τιμες και να τις πουλησει καποιος τις μεταχειρισμενες φτηνα αλλα απο ενα σημειο και κατω δεν αξιζει. Μπορει μερικοι ασχετοι η που θελουν να βρουν κοροιδα να τις πουλανε ακριβα,αλλα μην παμε στο αλλο ακρο,της νοοτροπιας να την παρω απο καποιον τζαμπα,γιατι και αυτο το σκεπτικο ειναι το ιδιο ηλιθιο.

Να ξεκαθαρισουμε κατι. Μερικες παλιες καρτουλες για 1080p που παιζει ακομη το 99% του κοσμου ειναι και θα ειναι μια χαρα στην καταλληλη φτηνη τιμη.Αλλα δεν νομιζω και ουτε πρεπει,κανεις να τις σκοτωσει ,αυτοι που θα το κανουν θα ειναι ελαχιστοι,σιγουρα δεν θα ειναι ατομα με πολλες θετικες αξιολογησεις,οποτε δεν ξερεις τι παιρνεις στα χερια σου και θα ειναι αριθμητικα ελαχιστοι. Προτιμοτερο να τις κρατησουν οι ιδιοκτητες τους παρα να τις χαρισουν σε απατεωνες-καρακια. Ειπαμε οχι στα ακρα ,στη μεση οδο και με την λογικη.

Ε ναι είπαμε. +10€ από την καινούργια, είναι καλή τιμή για μτχ ...

Να τις χαίρεστε όσοι πουλάτε.

Καλή τιμή λέει ο άλλος ότι είναι 280€ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ 970

όταν κάνει 300€ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.

Δημοσ.

Ε ναι είπαμε. +10€ από την καινούργια, είναι καλή τιμή για μτχ ...

Να τις χαίρεστε όσοι πουλάτε.

Καλή τιμή λέει ο άλλος ότι είναι 280€ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ 970

όταν κάνει 300€ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.

Τι σε νοιαζει εσενα? Εσυ με Atari και Amstrad εισαι ακομη. :devil:

Δημοσ.

Τι σε νοιαζει εσενα? Εσυ με Atari και Amstrad εισαι ακομη. :devil:

Βρήκα κι άλλη ευκαιρία.

R9 390 στα 300€.

Γιατί να πάρεις καινούργια με ... 310€ ;

Δημοσ.

Σαν πωλητης θεωρω λογικο να εχω αγορασει μια καρτα πριν 6 μηνες ή ενα χρονο και να περιμενω να παρω πισω τα λεφτα μου ή να χασω 10€- 20€. Σαν αγοραστης το ιδιο πραγμα το θεωρω παραλογο. Είναι σε ποια μεριά βρίσκετε ο καθένας.

Σοβαρά τώρα;

Δημοσ.

Την 970 μου την είχα πάρει , αν θυμάμαι καλά , 420€.

Με βάση τα παραπάνω , να κόψω κανένα 40ρι , πρέπει να την βάλω αγγελία ... 380€ ...

Γελάνε και τα μπετά.

Δημοσ.

lel και ειδα μονο την πρωτη σελιδα

1

2

ο αλλος δινει 2πυρινο σετ με 170ευρω, ενω εμεις δεν μπορουμε να δωσουμε στα 30

Εάν δεν κάνω λάθος απαγορεύεται ο σχολιασμός αγγελίας.

Δημοσ.

αυτο λεμε.οτι δεν αξιζει να την δωσεις. και αν την δωσεις θα χασεις ενα 200 ανετα.

Την κρατάς, αυτοί που σκοτώνουν τις κάρτες τώρα μόνο χαμένοι βγαίνουν (πολύ) αλλά είναι γνωστό τα γούστα πληρώνονται.

• Like 3
Δημοσ.

Καπου διαβαζα ενας πουλαει 970 ενος μηνα και ελπιζει οτι θα φυγει στα 250e....Την αγορασα λεει 350+ και σε ενα μηνα χανω 100e αλλα θα παω σε 1070...Το θεμα ειναι γιατι αγορασε καρτα και αυτη συγκεκριμενα οταν γνωριζαμε οτι θα βγουν οι καινουργιες; Τλς δεν βγαινει ακρη...H 970 δεν πρεπει να πωλειται τωρα πανω απο 200-210e....Οποιος την βαλει τοσο λογικα θα φυγει...Αν τωρα δεν θελει καποιος να εχει τοση χασουρα εχει 2 επιλογες ή την πουλαει σε 3 μηνες 140e ή την κραταει να παιζει Diablo

Οπως θα ξερετε ολοι στις αγγελιες υπαρχουν καμια 40αρια G1 απουλητες ακομα και με 230-240e οποτε δυσκολα να βρεις κοροιδο οπως ελπιζουν μερικοι

Οσο για τα link τιμων μου εχει τυχει και εμενα πολλες φορες...Μα εκει εχει τοσο...Αυτο το τοσο ηταν καμια 150αρια ευρω παραπανω....Απλα διαγραφη γιατι δεν υπαρχει επαφη με το αντικειμενο

• Like 4
Δημοσ.

Παντως το μονο εξαρτημα που μπορει να πουληθει στην ιδια τιμη η και παραπανω απο οσο κανει καινουριο ειναι ενας επεξεργαστης που κλοκαρεται υπερβολικα καλα και ειναι σε εγγυηση, δηλαδη σχεδον καινουριος και δοκιμασμενος. Το τροφοδοτικο το δοκιμασμενο δεν ειναι καν κατι θετικο, καλυτερα καινουριο ελεος..

PS: Καλα μια ερωτηση ειχα κανει, δεν περιμενα τοσες γνωμες :-D

Δημοσ.

Μεταχειρισμενη gtx 1070 στα 400e, στην xe...

Αφου δεν εχει βαλει την 1080Ti που δεν εχει βγει ακομα παλια καλα! :lol:

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...