Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο παιζουν οι 280χ αυτη τη στιγμη στις αγγελιες? Βλεπω η 970 παιζει στα 200κατι. Οποτε η 280χ πρεπει να κανει πλεον 100-110 ευρω? Πεσαν πολυ οι τιμες..  Λεω να παρω μια 280χ τωρα..

Πόσο παίζουν.? 150-200 για 280Χ και 250-300 για 970...

Πόσο αξίζουν.? όπως το λές 100-110 για τη μέν και κάνα 200ρι βαρυά βαρυά για τη δέ με εγγύηση προφανός.

Δημοσ.

Παιδες μπορει λογω εξελιξεων οι τιμες να εχουν πεσει και λογικο ειναι,αλλα μην περιμενουμε καποιος να τις κανει δωρο για αυτο τον λογο και τους καταλαβαινω απολυτα. Ναι,πρεπει να πεσουν οι τιμες και να τις πουλησει καποιος τις μεταχειρισμενες φτηνα αλλα απο ενα σημειο και κατω δεν αξιζει. Μπορει μερικοι ασχετοι η που θελουν να βρουν κοροιδα να τις πουλανε ακριβα,αλλα μην παμε στο αλλο ακρο,της νοοτροπιας να την παρω απο καποιον τζαμπα,γιατι και αυτο το σκεπτικο ειναι το ιδιο ηλιθιο.

Να ξεκαθαρισουμε κατι. Μερικες παλιες καρτουλες για 1080p που παιζει ακομη το 99% του κοσμου ειναι και θα ειναι μια χαρα στην καταλληλη φτηνη τιμη.Αλλα δεν νομιζω και ουτε πρεπει,κανεις να τις σκοτωσει ,αυτοι που θα το κανουν θα ειναι ελαχιστοι,σιγουρα δεν θα ειναι ατομα με πολλες θετικες αξιολογησεις,οποτε δεν ξερεις τι παιρνεις στα χερια σου και θα ειναι αριθμητικα ελαχιστοι. Προτιμοτερο να τις κρατησουν οι ιδιοκτητες τους παρα να τις χαρισουν σε απατεωνες-καρακια. Ειπαμε οχι στα ακρα ,στη μεση οδο και με την λογικη.

• Like 2
Δημοσ.

Σίγουρα αλλά όταν σε 10 μέρες περιμένεις κάρτα στα 250-300 ευρώ(RX 480) με επιδόσεις κοντά σε 980...Τότε δεν νομίζω πως είπε κανείς για χάρισμα.Απόλυτα αντικειμενικές ήταν οι τιμές.

Οι κάρτες γραφικών χάνουν την αξία τους πάρα πολύ γρήγορα.Κατανοητό πως όποιος την πήρε Χ ποσό λυπάται αν την δώσει στα μισά αλλά έτσι πάει.Και γω την 970 stirx μου την πήρα 300+ αλλά με πολύ δυσκολία έφυγε 260 όταν ανακοινώθηκε η 1070,προσοχή όταν ανακοινώθηκε έχει σημασία....Τότε ακόμα δεν ξέραμε benchmarks για την 1070.

Τώρα που η 480 αναμένεται να έχει δύναμη πάνω απο 970 και τιμή μικρότερη της προφανός και η 970 χάνει ακόμα περισσότερο στην τιμή της.

Γιατί με ποια λογική να δώσεις πχ 220-240 ευρώ ενώ θα υπάρχει νέα καρτούλα ελάχιστα ακριβότερη και δυνατότερη.

Σκότωμα θα ήταν αν λέγαμε 970 150 ευρώ(που Σεπτέμβρη να θυμάστε πως εκεί θα είναι η τιμή της).200 έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι πολύ καλά αυτή τη στιγμή.

Προσωπικά αυτή τη στιγμή θα την έδινα 200 αν δεν είχε φύγει, με το σκεπτικό πως θα βάλω αλλα 50 ευρώ να πάρω νέα δυνατότερη καρτούλα και με φούλ εγγύηση.Μην πω πως θα έπεφτα και κάτω απο 200.

• Like 2
Δημοσ.

Σίγουρα αλλά όταν σε 10 μέρες περιμένεις κάρτα στα 250-300 ευρώ(RX 480) με επιδόσεις κοντά σε 980...Τότε δεν νομίζω πως είπε κανείς για χάρισμα.Απόλυτα αντικειμενικές ήταν οι τιμές.

Οι κάρτες γραφικών χάνουν την αξία τους πάρα πολύ γρήγορα.Κατανοητό πως όποιος την πήρε Χ ποσό λυπάται αν την δώσει στα μισά αλλά έτσι πάει.Και γω την 970 stirx μου την πήρα 300+ αλλά με πολύ δυσκολία έφυγε 260 όταν ανακοινώθηκε η 1070,προσοχή όταν ανακοινώθηκε έχει σημασία....Τότε ακόμα δεν ξέραμε benchmarks για την 1070.

Τώρα που η 480 αναμένεται να έχει δύναμη πάνω απο 970 και τιμή μικρότερη της προφανός και η 970 χάνει ακόμα περισσότερο στην τιμή της.

Γιατί με ποια λογική να δώσεις πχ 220-240 ευρώ ενώ θα υπάρχει νέα καρτούλα ελάχιστα ακριβότερη και δυνατότερη.

Σκότωμα θα ήταν αν λέγαμε 970 150 ευρώ(που Σεπτέμβρη να θυμάστε πως εκεί θα είναι η τιμή της).200 έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι πολύ καλά αυτή τη στιγμή.

Προσωπικά αυτή τη στιγμή θα την έδινα 200 αν δεν είχε φύγει, με το σκεπτικό πως θα βάλω αλλα 50 ευρώ να πάρω νέα δυνατότερη καρτούλα και με φούλ εγγύηση.Μην πω πως θα έπεφτα και κάτω απο 200.

Οσο υπαρχει κοσμος που δεν μπορει να διαθεσει οχι 250 αλλα ουτε 150 για καρτα γραφικων λογω κρισης και υπαρχει πολυς τετοιος κοσμος, τοσο θα μπορει καποιος να πουλησει μια παλιοτερη αλλα ακομη δυνατη καρτα σε ναι μεν φτηνοτερη τιμη αλλα οχι σκοτωμα.

Αλλιως δεν θα ενδιαφερονταν καν οι αγοραστες για φτηνες και θα πηγαιναν ολοι μονομιας στις καινουργιες RX480 και δεν θα εκαναν bitching για ακριβες τιμες.Επομενως,περα απο τις εξελιξεις,ο καθε αγοραστης εχει την δυναμη του,το προιον του ειναι αξιολογο και εχει ζητηση και αρα δεν υπαρχει λογος να το σκοτωσει.Αν ολοι οι αγοραστες εχουν αυτη την νοοτροπια τα κορακια δεν θα κανουν παρτυ.αυτο λεω.

Δημοσ.

benign ποσο πιστευεις οτι μπορει πχ μια 970 να πουληθει σε αγγελια? ειχα παρει την 970 στα 405 περσι τον Μαρτιο. Νομιζεις οτι αν την βαλω 300 θα πουληθει? οχι φυσικα! ολα εχουν την τιμη τους. αν θελω να δωθει θα την δωσω 200 αλλιως θα την αφησω στην ακρη μηπως χρειαστει σε κανενα αλλο Pc.

Δημοσ.

Οσο υπαρχει κοσμος που δεν μπορει να διαθεσει οχι 250 αλλα ουτε 150 για καρτα γραφικων λογω κρισης και υπαρχει πολυς τετοιος κοσμος, τοσο θα μπορει καποιος να πουλησει μια παλιοτερη αλλα ακομη δυνατη καρτα σε ναι μεν φτηνοτερη τιμη αλλα οχι σκοτωμα.

Αλλιως δεν θα ενδιαφερονταν καν οι αγοραστες για φτηνες και θα πηγαιναν ολοι μονομιας στις καινουργιες RX480 και δεν θα εκαναν bitching για ακριβες τιμες.Επομενως,περα απο τις εξελιξεις,ο καθε αγοραστης εχει την δυναμη του,το προιον του ειναι αξιολογο και εχει ζητηση και αρα δεν υπαρχει λογος να το σκοτωσει.Αν ολοι οι αγοραστες εχουν αυτη την νοοτροπια τα κορακια δεν θα κανουν παρτυ.αυτο λεω.

Ακόμα και αν υπάρχει άτομο που μπορεί να δώσει 200+ ευρώ για μεταχειρησμένη 970 αλλά όχι 250-260 για νέα 480 τότε καλά θα κάνει να περιμένει και άλλες κάρτες π.χ rx 470 που θα είναι κοντά σε 970 παράδειγμα.

Και πάλι θα προτιμούσα μια λίγο πιο αδύναμη κάρτα απο 970 αλλά νέα στο κουτί με εγγύηση παρά να δώσω 200+ ευρώ για μεταχειρησμένη.

Η ζήτηση υπάρχει ακόμα γιατί προφανός δεν ξέρουμε με ακρίβεια τα benchs τον νέων καρτών.Σε 2 βδομάδες όμως θα δείς την ζήτηση στις υπάρχον τιμές να έχει μειωθεί στο 0 αν οι νέες κάρτες είναι όπως όλα δείχνουν.

• Like 3
Δημοσ.

benign ποσο πιστευεις οτι μπορει πχ μια 970 να πουληθει σε αγγελια? ειχα παρει την 970 στα 405 περσι τον Μαρτιο. Νομιζεις οτι αν την βαλω 300 θα πουληθει? οχι φυσικα! ολα εχουν την τιμη τους. αν θελω να δωθει θα την δωσω 200 αλλιως θα την αφησω στην ακρη μηπως χρειαστει σε κανενα αλλο Pc.

Κατ' αρχην εγω δεν θα αγοραζα ποτε τοσο ακριβη καρτα γιατι παιζω σε 1080p και γενικα σαν φιλοσοφια δεν αγοραζω ακριβο υλικο ποτε,γιατι θεωρω οτι δεν αξιζει.Προσωπικα ψωνιζω μονο vfm και παντα ετσι θα κανω. Εννοειται οτι οσο πιο ακριβο υλικο αγοραζεις τοσο πιο πολλα χρηματα χανεις μεταπωλητικα. :)

Οποτε εσυ που εχεις να διαθεσεις 400 ευρω για καρτα γραφικων και καποιος με την δικη σου αγοραστικη νοοτροπια προφανως θα πρεπει σαν πωλητης να ριξει αρκετα την τιμη γιατι ενας αλλος που θα ενδιαφερθει σαν και εσενα,θα σκεφτει οτι αν δεν πεσει η τιμη πολυ,θα παει να αγορασει την καινουργια και καλυτερη γιατι δεν εχει οικονομικο προβλημα.

Για αυτο αν προσεξες,αναφερθηκα ξεκαθαρα σε μια κατηγορια ανθρωπων που δεν εχουν να διαθεσουν πολλα χρηματα και που θα ηθελαν να παρουν μια καρτα καλη σε πολυ φτηνοτερη τιμη μεσα σε λογικα πλαισια. Αυτοι ενδιαφερονται και θα συνεχισουν να ενδιαφερονται γιατι για να το πω λαικα,δεν τους παιρνει να αγορασουν τις ακριβες καινουργιες και εκει θα παιξει μεσα σε λογικα πλαισια ο καθε αγοραστης,κοιτωντας απο την  μια να κανει δελεαστικο το προιον του σε φτηνη τιμη,αλλα απο την αλλη να μη το δωσει και τζαμπα στα κορακια.

Κατι τελευταιο,ως προς την Nvidia μου βαζεις δυσκολα σχετικα με την τιμη μεταπωλησης γιατι θεωρω οτι δεν υπαρχει εταιρια που να υπερτιμα περισσοτερο τα προιοντα της απο αυτη και σαν καταναλωτης μπορω να πω οτι την απεχθανομαι οποτε τι να σου πω.Ξερεις τι θα εκανα? Θα περιμενα πρωτα να βγουν τα πραγματικα benchmarks με την RX480 να δω αντικειμενικα τι ψαρια πιανει και μετα αναλογως θα την πουλουσα, την GTX 970 αλλα σιγουρα αν την ειχα παρει στην τιμη που ειπες,κατω απο 250 ευρω δεν θα την εδινα προσωπικα και ας μην εφευγε ποτε,στα παπακια μου. Θα την κρατουσα για δευτερη.

Δημοσ.

+1 στο τελευταιο. απο το να την βαλω 250-280 (που ειναι λογικη τιμη με βαση αυτα που χανω απο την αγορα) να μην την παρει κανενας και να μου στελνουν 500μνμ για τιμη των μεταχειρισμενων και οτι ειναι πολυ πανω καλυτερα να κανω αυτο που ειπες. την κραταω για 2η.

Ισχυει αυτο που λες. για εμενα πηρα 290χ μεταχ στα 250 τον Σεπτεμβρη. για να μην χασω τοσα πολλα. αλλα ο μικρος ακουει στο σχολειο και μετα με ζαλιζει.

Στο χερι μας ειναι οι τιμες των μεταχειρισμενων παντως. πχ. θελω να παρω εναν 2600κ ή 2500κ για να παίξω λίγο με το Oc εκεί. βλεπω κατι χαζες τιμες που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. δεν τα παιρνω. αν κανουν ολοι αυτο το πραγμα τοτε οσοι εχουν αγγελιες θα ριξουν τις τιμες ωστε να φυγουν. εχω δει αγγελια πριν 3 μηνες στα 220 για set am2 που δεν εφυγε και σημερα το ξαναειδα στα 150. και θα παει ακομη πιο κατω αν δεν βρεθει καποιος που να δωσει τοσα.

και κατι τελευταιο. ειναι ασχημο να κραζουμε για τιμες και να λεμε οτι δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα και μετα να βαζουμε αγγελια ενα προιον λιγο κατω απο την σημερινη τιμη του. 

• Like 1
Δημοσ.

+1 στο τελευταιο. απο το να την βαλω 250-280 (που ειναι λογικη τιμη με βαση αυτα που χανω απο την αγορα) να μην την παρει κανενας και να μου στελνουν 500μνμ για τιμη των μεταχειρισμενων και οτι ειναι πολυ πανω καλυτερα να κανω αυτο που ειπες. την κραταω για 2η.

Ισχυει αυτο που λες. για εμενα πηρα 290χ μεταχ στα 250 τον Σεπτεμβρη. για να μην χασω τοσα πολλα. αλλα ο μικρος ακουει στο σχολειο και μετα με ζαλιζει.

Στο χερι μας ειναι οι τιμες των μεταχειρισμενων παντως. πχ. θελω να παρω εναν 2600κ ή 2500κ για να παίξω λίγο με το Oc εκεί. βλεπω κατι χαζες τιμες που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. δεν τα παιρνω. αν κανουν ολοι αυτο το πραγμα τοτε οσοι εχουν αγγελιες θα ριξουν τις τιμες ωστε να φυγουν. εχω δει αγγελια πριν 3 μηνες στα 220 για set am2 που δεν εφυγε και σημερα το ξαναειδα στα 150. και θα παει ακομη πιο κατω αν δεν βρεθει καποιος που να δωσει τοσα.

και κατι τελευταιο. ειναι ασχημο να κραζουμε για τιμες και να λεμε οτι δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα και μετα να βαζουμε αγγελια ενα προιον λιγο κατω απο την σημερινη τιμη του. 

Πολυ σωστος ,συμφωνω με ολα οσα εγραψες.Απο εμας την κοινοτητα εξαρτωνται οι τιμες και σαν πωλητες και σαν αγοραστες. :)

• Like 1
Δημοσ.

ASUS ROG G551J

Άριστο ,σηκώνει τα πάντα.

Πόσο λέτε να φεύγει;

• Processor: Intel Core i7 4720HQ Processor (Turbos to 3.6GHz)
  • Operating System: Windows 10 Pro
  • Chipset: Intel HM86 Express Chipset
  • Memory: 12GB DDR3L 1600MHz SDRAM, 2 x DIMM socket for expansion up to 16 GB SDRAM
  • Display: 15.6″ IPS FHD (1920×1080)
  • Asus Splendid Video Intelligent Technology, Zero Bright Dot, anti-glare
  • Graphics: Integrated Intel HD Graphics 4600
  • NVIDIA GeForce GTX 960M 2GB DDR5
  • Storage: 128GB SSD with 1TB HGTS TravelStar HDD
  • Optical Drive: Blu-ray DVD Combo
  • Card Reader: 3 -in-1 card reader (SD/ SDXC/ MS/ MS Pro/MS Pro Duo/ MMC)
  • Camera: HD Web Camera
  • Networking: BT 4.0 support (on WLAN+ BT 4.0 combo card)
  • 1 x Microphone-in jack
  • 1 x Headphone-out jack (Audio-in Combo)
  • 3 x USB 3.0 ports
Δημοσ.

Πλέον όπως έχουν τα πράματα δεν συμφέρει κανείς να πουλήσει την 970 στα 200 ευρώ ή και λιγότερα, εφόσον παίζει σε 1080p. Χασούρα 200+ ευρώ μετά από κάτι παραπάνω από ένα χρόνο για μια κάρτα που ακόμα παίζει τέλεια όλα σχεδόν τα games σε 1080p δεν λέει με τίποτα. Με αυτό το σκεπτικό αποφάσισα εγώ να κρατήσω την 970 μου 1 χρόνο ακόμα και μετά βλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

lel και ειδα μονο την πρωτη σελιδα

1

2

ο αλλος δινει 2πυρινο σετ με 170ευρω, ενω εμεις δεν μπορουμε να δωσουμε στα 30

O δευτερος εχει μηδενικες αξιολογησεις,ειναι ασχετος με το θεμα ο ανθρωπος.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα και εγω ειμαι ασχετος με τα αμαξια αλλα αν βαλω να πουλησω το αμαξι μου θα κανω μια ερευνα αγορας η θα ρωτησω 2-3 που εχουν ιδεα.

Ειναι ασχετος η ψαχνει για ασχετο;

Η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα; Δεν ξερω δεν ημουν εκει. :lol: :P

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...