Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πόσο να δώσω το Xbox one 500gb που έχω χωρίς τα παιχνίδια; 200€ που το ζητάω δεν είναι καλά;

κονσόλα Xbox one 500gb + 1 χειριστήριο + την γνήσια συσκευασία του και ότι είχε μέσα: headset το οποίο είναι σφραγισμένο, τροφοδοτικό, hdmi, χαρτιά και ότι άλλο είχε μέσα.

Xbox one μαζί με 27 παιχνίδια;

Παιχνίδια σε δισκάκι:

1) Lego Star Wars the complete saga

2) Angry Birds Star Wars

3) Lego movie

4) Forza 5 motorsport GOTY

Παιχνίδια στον σκληρό:

5) Goat simulator

6) Disney infinity 3.0 Edition

7) State of decay: Year one + Breakdown + Lifeline

8) Battlefield 4 + Dragons teeth + Final stand + Legacy operations + Community operations + Night operations

9) D4: Dark dreams don't die

10) Battlefield hardline + Robbery + Getaway + 3x Gold battlepacks

11) Tomb raider definitive edition

12) The walking dead season one

13) Assassin creed unity

14) Assassin creed black flag

15) Costume quest 2

16) DC universe online

17) Fallout 3

18) Killer instinct

19) Killer instinct classic

20) Lords of the fallen

21) Pneuma: Breath of life

22) Sherlock Holmes: Crimes and punishments

23) Styx: Master of shadows

24) Sunset Overdrive

25) The Incredible adventures of Van Helsing

26) Thief

27) Valiant hearts: The Great war

27 παιχνίδια + κονσόλα Xbox one 500gb + 1 χειριστήριο + την γνήσια συσκευασία του και ότι είχε μέσα: headset το οποίο είναι σφραγισμένο, τροφοδοτικό, hdmi, χαρτιά και ότι άλλο είχε μέσα.

Δημοσ.

Καλησπέρα. έχω το mac mini late 2012 i7 2.3ghz, 16gb ddr3, 1tb hdd και θέλω να το πουλήσω μαζί με το magic mouse και το αφθεντικό ασήρματο πληκτρολόγιο σε άριστη κατάσταση όλα, για να φτιάξω ενα gaming pc μιάς και τα intel hd graphics στο μινι δεν παίζουν και πολά παιχνίδια. Πόσα λέτε να μπορέσω να πιάσω για όλα μαζί?

Δημοσ.

Έχω σε σύστημα socket 775 , δύο ram ddr2 , 2GB η καθεμία , στα 1066.

Είναι χαλασμένες και μου είπαν ότι η εταιρεία μπορεί να μου τις αντικαταστήσει !!!!

Αν μου έρθουν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ, πιάνουν κανά 30ρι λέτε σβέλτα ;

Δημοσ.

Παιδες καλησπέρα επειδη εχω παρατησει λιγο το pc μου λογω υποχρεωσεων ηθελα να σας ρωτησω ποσο μπορει να πουληθει και θα σας αναλυσω τι εχει

Κουτι cm stacker 820

Mobo asus z97a

Cpu i5 4690k

Gpu asus r270x

Μνημες 2x4gb g skill 1866 mhz

Σκληροι kingston ssd 128 gb,wd 750gb black,wd 500 gb black

Monitor benq rl 2455

Mouse razer abussys

Τροφοδοτικό corsair 550watt

Αξιζει να ψαχτω να το δωσω πακετο η ενα ενα τα κομματια ειναι καλυτερα;

Ολο μαζι γυρω στα 650 ευρω ειναι μια λογικη τιμη. Το ξεκινας ετσι και βλεπεις τι ανταποκριση υπαρχει.Το κουτι παντως ειναι πολυ παλιας αρχιτεκτονικης ,ξεπερασμενο πλεον και μαλλον δεν θα αρεσει,οποτε αν καποιος θελει να τα αγορασει ολα εκτος του κουτιου ,δεξου το και μετα πουλησε το κανενα 40αρι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πόσο να πουλήσω το Xbox one βρε παιδια; τα 200€ είναι πολλά; Έχω γράψει και στην προηγούμενη σελίδα. Έχω και 27 παιχνίδια. Πακέτο να το βάλω; Πες τε μου τιμές για να το βάλω να φεύγει. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πόσο να πουλήσω το Xbox one βρε παιδια; τα 200€ είναι πολλά; Έχω γράψει και στην προηγούμενη σελίδα. Έχω και 27 παιχνίδια. Πακέτο να το βάλω; Πες τε μου τιμές για να το βάλω να φεύγει. Ευχαριστώ.

Για τα παιχνίδια δεν έχω ιδέα.Θα έλεγα βάλε τα και σε ξεχωριστή αγγελία και πούλα τα μεμονομένα καθώς δύσκολο να βρεθεί άτομο που να θέλει και τα 20+ παιχνίδια.Τώρα το τι τιμές να βάλεις δεν μπορώ καν να προτείνω.

Για την κονσόλα τα 200 αν έχει και εγγύηση μου φαίνονται καλά.280 βλέπω σκρουτζ έχει.Τώρα ανάλογα την ζήτηση βλέπεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα. έχω το mac mini late 2012 i7 2.3ghz, 16gb ddr3, 1tb hdd και θέλω να το πουλήσω μαζί με το magic mouse και το αφθεντικό ασήρματο πληκτρολόγιο σε άριστη κατάσταση όλα, για να φτιάξω ενα gaming pc μιάς και τα intel hd graphics στο μινι δεν παίζουν και πολά παιχνίδια. Πόσα λέτε να μπορέσω να πιάσω για όλα μαζί?

Κάποιος να ξέρει κάτι? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...