Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Παιδες καλησπέρα επειδη εχω παρατησει λιγο το pc μου λογω υποχρεωσεων ηθελα να σας ρωτησω ποσο μπορει να πουληθει και θα σας αναλυσω τι εχει

Κουτι cm stacker 820

Mobo asus z97a

Cpu i5 4690k

Gpu asus r270x

Μνημες 2x4gb g skill 1866 mhz

Σκληροι kingston ssd 128 gb,wd 750gb black,wd 500 gb black

Monitor benq rl 2455

Mouse razer abussys

Τροφοδοτικό corsair 550watt

Αξιζει να ψαχτω να το δωσω πακετο η ενα ενα τα κομματια ειναι καλυτερα;

Ολο μαζι γυρω στα 650 ευρω ειναι μια λογικη τιμη. Το ξεκινας ετσι και βλεπεις τι ανταποκριση υπαρχει.Το κουτι παντως ειναι πολυ παλιας αρχιτεκτονικης ,ξεπερασμενο πλεον και μαλλον δεν θα αρεσει,οποτε αν καποιος θελει να τα αγορασει ολα εκτος του κουτιου ,δεξου το και μετα πουλησε το κανενα 40αρι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πόσο να πουλήσω το Xbox one βρε παιδια; τα 200€ είναι πολλά; Έχω γράψει και στην προηγούμενη σελίδα. Έχω και 27 παιχνίδια. Πακέτο να το βάλω; Πες τε μου τιμές για να το βάλω να φεύγει. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πόσο να πουλήσω το Xbox one βρε παιδια; τα 200€ είναι πολλά; Έχω γράψει και στην προηγούμενη σελίδα. Έχω και 27 παιχνίδια. Πακέτο να το βάλω; Πες τε μου τιμές για να το βάλω να φεύγει. Ευχαριστώ.

Για τα παιχνίδια δεν έχω ιδέα.Θα έλεγα βάλε τα και σε ξεχωριστή αγγελία και πούλα τα μεμονομένα καθώς δύσκολο να βρεθεί άτομο που να θέλει και τα 20+ παιχνίδια.Τώρα το τι τιμές να βάλεις δεν μπορώ καν να προτείνω.

Για την κονσόλα τα 200 αν έχει και εγγύηση μου φαίνονται καλά.280 βλέπω σκρουτζ έχει.Τώρα ανάλογα την ζήτηση βλέπεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα. έχω το mac mini late 2012 i7 2.3ghz, 16gb ddr3, 1tb hdd και θέλω να το πουλήσω μαζί με το magic mouse και το αφθεντικό ασήρματο πληκτρολόγιο σε άριστη κατάσταση όλα, για να φτιάξω ενα gaming pc μιάς και τα intel hd graphics στο μινι δεν παίζουν και πολά παιχνίδια. Πόσα λέτε να μπορέσω να πιάσω για όλα μαζί?

Κάποιος να ξέρει κάτι? 

Δημοσ.

Με μια γρηγορη αναζητηση θα το διαπιστωσεις και μονος σου (τις τιμες για αυτο το μοντελο)...  δεν θα αγοραζα ποτε mac αλλα παρα πολλοι το πρατουν και πληρωνουν την εκαστοτε street price

• Like 1
Δημοσ.

70 cpu + 30 mobo ας πούμε;

60-40 έλεγα. Θα δεις αν υπάρχει ενδιαφέρον αλλιώς θα πρέπει να ρίξεις μητρική στα 50.

Δημοσ.

Καλημερα αλανια.

Φιλος σκεφτεται να δωσει το πισι του. ποσο λετε να πιασει?

P5Q Deluxe  35

Q6600 G0  30

4GB ram (2gb OCZ, 2gb Kingstone)  25

εβαλα τις τιμες που υπολογιζω εγω. εσεις τι λετε?

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα αλανια.

Φιλος σκεφτεται να δωσει το πισι του. ποσο λετε να πιασει?

P5Q Deluxe  35

Q6600 G0  30

4GB ram (2gb OCZ, 2gb Kingstone)  25

εβαλα τις τιμες που υπολογιζω εγω. εσεις τι λετε?

Συνολικά τα 90 ευρώ είναι μια χαρά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...