Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως τον βρίσκω.? Η αναζήτηση δεν δουλεέυει και ούτε google βρίσκω κάτι.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/688249-gigabyte-ga-p55-ud3-1156-i5-750-a%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1/

Σε κάλυψα mate B)  ;) ???

Αυτή εδώ η κάρτα πόσο πιάνει? Είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένη (6 μήνες μόνο) αλλά είναι εκτός εγγύησης :

http://www.e-shop.gr/vga-asus-radeon-r7-260x-r7260x-oc-2gd5-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513680?gclid=COG26sbDmM0CFWoz0wodIKkGew

Πόσο την είχες αγοράσει???

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά δεν είχα πληρώσει τίποτα γιατί αυτήν και τον 850 EVO 250 GB τα αντάλλαξα τον Δεκέμβρη, με κάτι άλλα πράγματα που τα είχα βάλει σε αγγελία (κόστος δικιάς μου αγγελίας 200 €)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μ δώσανε ενα παλιό pc και θέλω να ρωτησω ποσο περιπου κοστίζουν ο intel pedium d 2.8ghz και ati radeon x1600series και μια οθονη flatron l1718s ??Ευχαριστώ

Επεξεργαστής 6-10 ευρώ

Κάρτα γραφικών κανα 12άρι

Οθόνη κανα 30άρι?

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

έχω ενα samsung note 8.0 3G tablet  πολύ φοβερό τάμπλετ όσοι το ξέρουν...ξέρουν.

είναι και η έκδοση 3G που είναι και για κλήσεις κτλπ

είμαι λάτρης του μοντέλου αυτού και ξέρω πόσο πάνε τα μεταχειρισμένα, πχ έκδοση wi-fi τα δινουν 140-150

με 3G παραπανω και ας ειναι μοντελο 2013

το εβαλα λογω αναγκης αγγελια  μονο 130 !!!!!!  αλλα ακομα τιποτα   !!!!!!...γιατι????????????

και ομως φευγουν με πιο πολλα χρηματα,.

εξαλλου ειναι κριμα να φυγει κατω απο 150 τετοιο ταμπλετ

απλα ξερεις τι γινετε? αν το εχεις φτηνα ο καθενας μπορει να νομιζει οτι θα ..εχει προβλημα..!

αυτο ειναι το προβλημα μου .αν το εχω πιο πολλα παλι θα αναμενω,.,,,

δυστυχως βιαζομαι αυριο πρεπει να εχει φυγει. τα θελω τα χρηματα του .αλλιως το λυπαμαι να το δωσω.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

έχω ενα samsung note 8.0 3G tablet  πολύ φοβερό τάμπλετ όσοι το ξέρουν...ξέρουν.

είναι και η έκδοση 3G που είναι και για κλήσεις κτλπ

είμαι λάτρης του μοντέλου αυτού και ξέρω πόσο πάνε τα μεταχειρισμένα, πχ έκδοση wi-fi τα δινουν 140-150

με 3G παραπανω και ας ειναι μοντελο 2013/

το εβαλα λογω αναγκης αγγελια  μονο 130 !!!!!!  αλλα ακομα τιποτα   !!!!!!...γιατι????????????????

To ότι τα έχουν τόσο δεν σημαίνει πως τα πουλάνε και τόσο.

Δεν μπορώ να σου πω κάτι για την τιμή αλλά ανάλογα με την ζήτηση βλέπεις και κάνεις.Αν βλέπεις πως δεν φεύγει σε αυτήν την τιμή θα πρέπει να πέσεις.

Απο την άλλη αν είναι να το σκοτώσεις δεν αξίζει.

Κάνε υπομονή λίγες μέρες και βλέπεις πως θα πάει.

Ελπίζω απλά να μην έχεις σημαντικό πρόβλημα και να βιάζεσαι να πάρεις τα χρήματα.

Επί της ευκαιρίας παιδιά λίγο off topic αλλά δεν βρίσκω το Fractal Design Node 202 Ελλάδα,έχεις κανείς κάνα μαγαζί υπόψην που να το έχει.?

• Like 1
Δημοσ.

το εβαλα λογω αναγκης αγγελια  μονο 130 !!!!!!  αλλα ακομα τιποτα   !!!!!!...γιατι????????????

Γιατι υπαρχει κριση και ο κοσμος δυσκολευεται.

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να βρεις και τον καταλληλο που να το θελει και να δωσει τα χρηματα...Αλλιως το σκοτωνεις για να ενδιαφερθουν και ατομα που δεν θα ενδιαφερονταν κανονικα...

• Like 5
Δημοσ.

Βασικά δεν είχα πληρώσει τίποτα γιατί αυτήν και τον 850 EVO 250 GB τα αντάλλαξα τον Δεκέμβρη, με κάτι άλλα πράγματα που τα είχα βάλει σε αγγελία (κόστος δικιάς μου αγγελίας 200 €)

Περίπου 100 ευρώ :unsure:  :ph34r:

Corsair H60 καινουργια κλειστη συσκευασια ποσο παει?

Αν έχει και εγγύηση τότε στα 60 ευρώ

Άμα σου πω πως έψαχνα για μέλος με όνομα p55ud3 θα με πείς μ*****α  έ :P

damn thanks

Όχι ρε συ. Ντροπής πράγματα . Την αναφορά την έκανες????

Δημοσ.

Τι παίζει με αυτή την αγγελία...;

Είναι ένας reballer που τα δίνει για καινούρια, τροφοδοτικά με coil whine σαν CLK Kompressor, καμένες κάρτες κτλ. Έχει κάνει 46 λογαριασμούς απο τα Χριστούγεννα. Έχει ακόμα 3 ενεργούς. Σε π.μ θα σου πω αν θες τηλέφωνα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...