Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως γινεται ο επεξεργαστης και η μητρικη να ειναι αχρησιμοποιητα τοσο καιρο και να μην εχουν εγγυση?  Σας ρωταω γιατι ειναι πολυ περιεργο και μπορει απο την στιγμη που ειναι εκτος εγγυησης να βαλει σε υποψιες καποιον αγοραστη. Θα μπορει ο αγοραστης να κανει ενα ελεγχο με ενα διαγνωστικο προγραμμα πριν αγορασει τα προιοντα? Αν ναι,θα ελεγα 350 ευρω ολα μαζι.

ειναι λιγο περιεργη φαση(εργοστασιακα προιοντα) οποτε ο επεξεργαστης δεν εχει εγγυηση η μοβο εχει :) Αλλα οκ για 350 ελεγα και εγω απλα ρωτησα για σιγουρια

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Θελω μια γνωμη για το παρακατω συστημα:

CPU: 8350 FX μαζί με Noctua U12s

MOBO: Gigabyte 970A-DS3P

GPU: Radeon R9 290x

PSU: Thermaltake Samrt SE 730W

1 Western Digital Blue 1TB

12 GB Ram

CASE : Aerocool Strixe-X One

ένα 500αράκι το πιάνει; 

Δημοσ.

Θελω μια γνωμη για το παρακατω συστημα:

CPU: 8350 FX μαζί με Noctua U12s

MOBO: Gigabyte 970A-DS3P

GPU: Radeon R9 290x

PSU: Thermaltake Samrt SE 730W

1 Western Digital Blue 1TB

12 GB Ram

CASE : Aerocool Strixe-X One

ένα 500αράκι το πιάνει; 

Το πιάνει και ίσως και λίγο πάνω  ανάλογα αν και που υπάρχει εγγύηση.

Δημοσ.

Μια γρηγορη απαντηση παιδια για εναν φιλο μου, μια asus 280x μεταχειρισμενη (σε φιλικη τιμη, του την δινει συγγενης του) χωρις εγγυηση ποσο πιανει;

Δημοσ.

Μια γρηγορη απαντηση παιδια για εναν φιλο μου, μια asus 280x μεταχειρισμενη (σε φιλικη τιμη, του την δινει συγγενης του) χωρις εγγυηση ποσο πιανει;

Ε άμα είναι πολύ φιλική κάνα 100ρι :) αν όχι πολύ τότε 120.

• Like 3
Δημοσ.

Ε άμα είναι πολύ φιλική κάνα 100ρι :) αν όχι πολύ τότε 120.

140 (130 φιλική) και πέφτε.

Ευχαριστω πολυ για την αμεση βοηθεια παιδια

• Like 1
Δημοσ.

Με artifact's ή χωρίς; Ρωτάω γιατί ειδικά εάν είναι ή Top δεν έχω δει ούτε μία χωρίς και έχω δει αρκετές :)
  • Like 1
Δημοσ.

Με artifact's ή χωρίς; Ρωτάω γιατί ειδικά εάν είναι ή Top δεν έχω δει ούτε μία χωρίς και έχω δει αρκετές :)

δεν γνωριζω συγγνωμη, θα επιστρεψω αυριο που θα μαθω και τι τροφοδοτικο εχει το παιδι. Ειδα την καταναλωση της 280x και επαθα πλακα, η amd οσο και αν την αγαπω πιστευω πως ειναι για φαπες στο θεμα καταναλωση (καπως εχει βελτιωθει τωρα). Εχει και εναν fx 6350 με stock cooler και φθηνιαρικο κουτι με 0 airflow, σκετος φουρνος θα ειναι.

*Μου ειπε παντως οτι την εχει δουλεψει ελαχιστα, δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αυτο

Δημοσ.

Κοίτα σε αυτά τα λεφτά μία χαρά είναι.

Τα artifact's εάν τα έχει τα έχει από την πρώτη μέρα δεν είναι από την χρήση.

Κάνε μία έρευνα στο Google asus 280x artifact's και οι πρώτες σελίδες αποτελεσμάτων είναι για το ίδιο θέμα.

Πάντως μην φανταστεις κάτι τρομερό, απλά μπορεί μία φορά την μέρα να χρειάζεται ένα restart για να στρώσει, σε μερικά παιχνίδια πχ δεν το κάνει ποτέ.

Συμπέρασμα... στα 120-130€ βαριά βαριά είναι VFM ακόμη και έτσι :)

• Like 1
Δημοσ.

ποσα χρηματα(το μεγιστο) να δωσω για αυτο το μεταχειρισμενο HTPC? 

kouti http://www.skroutz.g...-LC-1410mi.html

cpu g2020

4gb ram ddr3

1155 socket motherboard

GPU gt730

dvd rw

500gb hdd(σκεφτομαι να τον αλλαξω μελλοντικα με ssd 128gb)

θα ηθελα να το βαλω στη ηλεοραση να παιζω κανενα PRO

Δημοσ.

Πόσο μπορω να δώσω μια Corsair H100 ( πρώτη version όχι η i ) χωρίς συσκευασία, με παρελκόμενα με ένα χρόνο ακόμα εγγύηση;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...