Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Asus rog g74 jw

17.3 full hd screen
i5 4200h
gtx 860m 4gb gddr5
1tb hdd
12gb ram

4 ωρες μπαταρια αξιζει τλχιστο κανα 650αρι πλεον ή να το σκοτωσει το πηρε 1300 πριν 2 ετη ο αδερφος μου

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Ποσο θα μπορουσε να πιασει το pc χωρις τροφοδοτικο.

phanteks mini itx ελαχριστες γρατζουνιες(9/10) με επιπλεον καινουριο σφραγισμενο παραθυρο, εγγυηση,κουτι

i3 6100 κουτι εγγυηση

asus b150i pro κουτι εγγυηση

ram 2*4 gskill 2400 κουτι εγγυηση

ssd ultra ii 240 εγγυηση κουτι

gtx 960 msi gaming 2gb εγγυηση κουτι

+Μια οθονη lg 23ea63v αψογη μονο λιγες γρατζουνιες στη βαση

Παιδια καμια γνωμη για το δικο μου συστημα;

Επιπλεον g430 με επιπλεον 1-1,5 χρονο εγγυησης(εχουν αντικατασταθει μια φορα.

Δημοσ.

Παιδια καμια γνωμη για το δικο μου συστημα;

Επιπλεον g430 με επιπλεον 1-1,5 χρονο εγγυησης(εχουν αντικατασταθει μια φορα.

Επεξεργαστης 80-90

Μητρικη 80-90

Ραμ 30-35

SSD 50-60

GTX 960 160-170

Περιμενε να σου πουν και αλλοι αλλα πανω κατω τα ιδια θα πουν.

Για το κουτι και την οθονη δεν γνωριζω.

Δημοσ.

εγω ειμαι της λογικης: γιατι να παρει καποιος ενα μεταχειρισμενο αν δεν ειναι 30, 40% φθηνοτερο απο το καινουργιο. και μιλαω με ποσοστα και οχι με ποσα γιατι ειναι αλλο τα 20€ κατω στα 100€ αγια και αλλο στα 500€.

οταν λοιπον αυτη τη στιγμη πουλιουνται οι r9 380oc απο  140 μεχρι 170-180 ποσο λογικο ειναι να εχουν την ιδια τιμη με αυτες που εχουν παλαιοτερα τσιπακια? Οπως καποιες που βλεπω κι εδω με 200€. μεταχειρισμενες. Μαλλον ψαχνουν θύμα πριν κυκλοφορήσουν για τα καλα οι νεες καρτες

Μερικοί ναι ψάχνουν θύμα.Άλλοι τις πήραν κάποτε πανάκριβα και τώρα δεν έχουν ιδέα  τις τιμές κλπ.

Πάντος το 30-40% φτηνότερα δεν είναι ούτε αυτό κριτήριο.

Δεν μπορείς να ζητάς 40% αν η κάρτα είναι 2 μηνών με εγγύηση παρελκόμενα κλπ.

Η τιμή μεταχειρησμένου διαμορφόνεται απο διάφορα.

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας. Πόσο μπορώ να δώσω μια Sapphire r9 280x vapor x tri-x?? Κανονικα κουτί συσκευασία και όλα τα παρελκόμενα αλλά χωρίς εγγύηση.

Δημοσ.

Γεια σας. Πόσο μπορώ να δώσω μια Sapphire r9 280x vapor x tri-x?? Κανονικα κουτί συσκευασία και όλα τα παρελκόμενα αλλά χωρίς εγγύηση.

160-180 καπου εκει μεσα θα κανεις παιχνιδι

Δημοσ.

Κανα 150 θα ελεγα εγω και οσο προλαβαινεις. Σε λιγοτερο απο μηνα θα ερθουν οι νεες και μετα πανω απο 120 δυσκολα.

Αποψη μου παντα.

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπερα!!Ποσο να αγορασω μια μεταχειρισμενη-εντος εγγυησης 380  4GB η μια 960 4 GB??
Στην ουσια δυο ερωτησεις σε μια!
Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Sheo.150 την έδωσα τη δική μου με 6 μήνες εγγύηση πρίν καιρό.Να τονίσω πως 150 την πήρα και ο ίδιος.Μια vapor X ήταν,ωραίο κομμάτι.

Καλησπερα!!Ποσο να αγορασω μια μεταχειρισμενη-εντος εγγυησης 380  4GB η μια 960 4 GB??
Στην ουσια δυο ερωτησεις σε μια!
Ευχαριστω εκ των προτερων!

Παίζει σημασία και το μοντέλο αλλά γενικά για 380 4gb κάπου 160.Είναι δύσκολη εποχή αν υπολογίσεις πως σε λίγο στα χρήματα της νέας 380 θα έχεις 480...Οπότε και τα 160 για μεταχειρησμένη τώρα θέλουν σκέψη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε δυο μηνες δεν εχει χασει πολλα μια καρτα. Αυτο ειναι σιγουρο. Αλλα δεν νομιζω και καποιος να πουλήσει καρτα μετα απο δυο μηνες. Φανταζομαι μονο αν εχει κανει λαθος αγορα ή κερδισε το λαχειο.

Η τιμη στα μεταχειρισμενα εξαρτάτε πρώτα απο ολα απο την τιμη πωλησης σε καινουργια, εκεινη την εποχη και βεβαια από την αγορα (εννοω ζητηση δημοτικοτητα κλπ.).

Μια καρτα ομως εχει χασει απο μονη της καποια χρηματα μετα απο την παροδο μηνων. ΠΧ Sapphire R9380 4G πριν 6 μηνες ειχε 260€ σημερα εχει 212 η ιδια, ριξε μια ματια στο skroutz στη διακύμανση τιμων. Αν θελει καποιος να τη πουλησει ποσο θα επρεπε? Συμφωνα με αυτα που λες στα 220 με 230. Θα μπορουσε? Ισως αν εβρισκε καποιον που δεν εψαξε καθολου να δει τι γινεται. Υπαρχουν τετοια και εδω μεσα αρκετα ή κανω λαθος; Μεχρι και ποιο ακριβα απο την τιμη πωλησης απο καταστημα!

Αυτα βεβαια ισως θα επρεπε να τα πεταει το ιδιο το forum οταν γινονται αντιληπτά, για να προστατευσει το μελη του.

Οποτε πιστευεις οτι ειναι αδικο απο 260 που την πηρε καποιος πριν 6 μηνες, να τη δωσει 150-170?

Δεν ξερω γιατι μου το λες εμενα ουτε πως εφτασες στο συμπερασμα πως θα ελεγα για 380 220-230 ευρώ...Βάση ποιο σκεπτικό μου.? Εσύ λές 40 % κάτω της τιμής του πρωτοκυκλοφόρησε.? Το ποσοστό το μετράμε πάντα προφανός βάση της τψρινής τιμής του προιόντος.

Ουτε πως δεν ψαχνω τιμες σκρουτζ  δεν καταλαβαίνω και το λες σαν να ειναι καποιο hint που μονο οι expert γνωριζουν.

Προφανος οταν λεω μια τιμη εχω δει σκρουτζ εχω δει ebay , amazon.Εχω εξετασει την ζητηση , εχω δει ποσο εγγυηση εχει ,παρελκομενα , εχω δει την κινηση ης αγορας , τα νεα για επερχομενες gpu και ολα οσα χρειαζονται γενικα.

Πραγματικά νομίζεις πως υπάρχει άτομοα να πετάει τιμές χωρίς έρευνα.?

Eίπα εγώ πως είναι αδικο.? Φίλε μου μάθε να διαβάζεις καλύτερα για να μην βγένουμε off topic με άσχετα σε παρακαλώ.

Επεξ/σία από Albilosha
Δημοσ.

Καλησπερα,εχω στη κατοχη μου i7 4770k ο οποιος δεν εχει εγγυηση ουτε ψυκτρα αλλα δεν εχει μπει ποτε σε πσ,ειναι ακομα στο κουτι του...ουσιαστικα καινουργιος... https://www.skroutz.gr/s/3405133/Intel-Core-i7-4770K-Box.html?keyphrase=i7+4770k

μια mobo h97 https://www.skroutz....D3-rev-1-1.html και αυτη καινουργια δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε, με εγγυηση απο το serial number της

και 8 gb ram 4x2 https://www.skroutz....CL9D-8GBXL.html

που εχουν εγγυηση απο eshop εφορου ζωης!

Θα ηθελα απλα να ξερω αν τα κανω σετακι ποσο θα μπορουσα να τα πουλησω;

Ευχαριστω εκ τον προτερων για τις απαντησεις σας

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω στη κατοχη μου i7 4770k ο οποιος δεν εχει εγγυηση ουτε ψυκτρα αλλα δεν εχει μπει ποτε σε πσ,ειναι ακομα στο κουτι του...ουσιαστικα καινουργιος... https://www.skroutz.gr/s/3405133/Intel-Core-i7-4770K-Box.html?keyphrase=i7+4770k

μια mobo h97 https://www.skroutz....D3-rev-1-1.html και αυτη καινουργια δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε, με εγγυηση απο το serial number της

και 8 gb ram 4x2 https://www.skroutz....CL9D-8GBXL.html

που εχουν εγγυηση απο eshop εφορου ζωης!

Θα ηθελα απλα να ξερω αν τα κανω σετακι ποσο θα μπορουσα να τα πουλησω;

Ευχαριστω εκ τον προτερων για τις απαντησεις σας

Πως γινεται ο επεξεργαστης και η μητρικη να ειναι αχρησιμοποιητα τοσο καιρο και να μην εχουν εγγυση?  Σας ρωταω γιατι ειναι πολυ περιεργο και μπορει απο την στιγμη που ειναι εκτος εγγυησης να βαλει σε υποψιες καποιον αγοραστη. Θα μπορει ο αγοραστης να κανει ενα ελεγχο με ενα διαγνωστικο προγραμμα πριν αγορασει τα προιοντα? Αν ναι,θα ελεγα 350 ευρω ολα μαζι.

• Like 2
Δημοσ.

Ψάχνω για καρτα γραφικων για την τοστιερα που εχω.. Ηθελα λιγο τη γνώμη σας.. 6670HD απο γνωστο, αξιζει στα 40€? Επισης, θα κάνει bottleneck με τον pentium D που εχω?

Δημοσ.

Ψάχνω για καρτα γραφικων για την τοστιερα που εχω.. Ηθελα λιγο τη γνώμη σας.. 6670HD απο γνωστο, αξιζει στα 40€? Επισης, θα κάνει bottleneck με τον pentium D που εχω?

Καλύτερα να πάρεις μια 6850 στα 50 ευρώ που κυκλοφορούν αρκετές φορές στις αγγελίες στον insomnia.

Πόσο να δώσω έναν Phenom ii x4 810, χωρίς ψύκτρα; 35 ευρώ θα φύγει άμεσα;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...