Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα iPhone 4s black 16gb με τα εξής προβλήματα έχει θέμα με το wifi και πρέπει να είσαι στο ίδιο χώρο με το modem για να πιάσει και έχει και θέμα με τo antenna δηλαδή όταν είμαι έξω μιλάω μια χαρά αλλά όταν είμαι σε μέρος που το 5σ πιάνει μια γραμμή το 4ς δεν πιάνει καθόλου και εξωτερικά δεν έχει τίποτα εκτός από μια έντονη γαρτζουνια στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης που έχει μήκος σαν μια μύτη μολυβιού και πάχος τρίχας το βράδυ και όταν χρησιμοποιήσεις το κινητό δεν γίνεται αντιληπτή αλλά όταν είναι κλειστή η οθόνη και είσαι κάτω από τον ήλιο φενεται μαζί με το κινητό θα δώσο κουτί και φωρτιστη σε τέλεια κατάσταση ποσό να το βάλω;

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Κανα 100άρι? Ίσως και 85-90 αν σκεφτείς ότι με 120-130 βρίσκεις άριστα.

BTW το iphone 5 με τα 130 ευρώ δεν είναι λίγο ύποπτο?

• Like 1
Δημοσ.

Κανα 100άρι? Ίσως και 85-90 αν σκεφτείς ότι με 120-130 βρίσκεις άριστα.

BTW το iphone 5 με τα 130 ευρώ δεν είναι λίγο ύποπτο?

85-90; Εγώ σκεφτόμουν να το βάλει 45 γιατί εντάξει δεν είναι και πολύ πρόσφατο μοντέλο

Σπάνια βλέπεις το 5αρι στο insomnia 130 εγώ πέτυχα 2 και όταν τους μίλησα μου είπα ότι το κινητό είναι περιμετρικά πόλη τακειπωριμενο

Δημοσ.

Δεν παύει να είναι Iphone. Πολλοί το έχουν άχτι. 45 θα φύγει πολύ γρήγορα. Ας το αρχίσει απο 70 ξέρω ’γω και αν χρειαστεί (που αμφιβάλω) κατεβαίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απάντησης σας η αληθεία είναι ότι τα iCloud lock δίνονται 50 ωραία από βδομάδα θα το ανεβάσω με αρχική τιμή 70€

Δημοσ.

Και θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση έχω μια οθόνη γνήσια 4s άσπρη την πήρα από το παλιό μου 4ς που του έβγαλε πρόβλημα η μητρική και το μόνο που κράτησα ήταν η οθόνη και το πίσω καπάκι αυτά πιάνουν τίποτα;

Δημοσ.

Και θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση έχω μια οθόνη γνήσια 4s άσπρη την πήρα από το παλιό μου 4ς που του έβγαλε πρόβλημα η μητρική και το μόνο που κράτησα ήταν η οθόνη και το πίσω καπάκι αυτά πιάνουν τίποτα;

Εγω θα ελεγα το iphone 60€ + 20€ η οθονη +5€ το καπακι. Οποτε ολα μαζι πακετακι 85-90€. Ειπαμε iphone ναι αλλα πολυ παλιο με τα ιδια χρηματα τωρα παιρνεις αξιολογο moto ή κινεζικο.
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα iPhone 4s black 16gb με τα εξής προβλήματα έχει θέμα με το wifi και πρέπει να είσαι στο ίδιο χώρο με το modem για να πιάσει και έχει και θέμα με τo antenna δηλαδή όταν είμαι έξω μιλάω μια χαρά αλλά όταν είμαι σε μέρος που το 5σ πιάνει μια γραμμή το 4ς δεν πιάνει καθόλου και εξωτερικά δεν έχει τίποτα εκτός από μια έντονη γαρτζουνια στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης που έχει μήκος σαν μια μύτη μολυβιού και πάχος τρίχας το βράδυ και όταν χρησιμοποιήσεις το κινητό δεν γίνεται αντιληπτή αλλά όταν είναι κλειστή η οθόνη και είσαι κάτω από τον ήλιο φενεται μαζί με το κινητό θα δώσο κουτί και φωρτιστη σε τέλεια κατάσταση ποσό να το βάλω;

Έχοντας πάρει άριστο 4s πρίν κάτι μήνες στα 110 τότε θα έλεγα κάνα 60ρι..Ισως χρειαστεί να πάς και πιο κάτω.

https://www.asus.com/Graphics-Cards/R9270DC2OC2GD5/

Εντός εγγύησης, μία σοβαρή τιμή! Ευχαριστώ

Ξεκίνα με 100 θα έλεγα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Kάπου στα 110 θα έλεγα εγώ.

Ευχαριστώ Sheo θα την βάλω 100 και βλέπουμε.

λογω?

http://gpuboss.com/gpus/Sapphire-Radeon-R9-380-vs-ASUS-Radeon-R9-270

φανταζομαι ξερεις οτι 

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=r9+380

οποτε βγαλε συμπερασμα για παλαιοτερο τσιπακι  

Με όλη την καλή διάθεση. Άν κάποιος θέλει να δώσει 200+ θα περιμένει τις καινούργιες. Κάποιος που θέλει να κάνει τη δουλειά του και έχει ένα κατοστάρικο θα επιλέξει την μεταχειρισμένη. End of subject.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απάντησα.

Και στην τελική μην την πάρεις ρε αδερφέ :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...