Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tο λοιπών, πρώτα απ'ολα,pinαρετε το θέμα, γιατί είναι πολύ χρήσιμο και να μη το ψάχνουμε!

Και δεύτερο, επειδή σκέφτομαι να πουλήσω τη gpu του desktop,για να πάω σε μια πιο δυνατή dx11, θέλω να δω πόσο μπορώ να την δώσω? :-D

Η κάρτα έχει ακόμη 1,5 χρόνο εγγύηση!

Gigabyte GTX260 896MB OverClock Edition

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία κάρτα είναι :)

70 πλήρωνα χαμογελώντας

80 αν την έψαχνα για κανένα SLI μανιωδώς

εκεί παίζουν, απ' ότι βλέπω.

Κάπου εκεί σκεφτόμουν κι εγώ, γιατί 50ευρο και με 1,5χρονο εγγύηση, είναι κρίμα να τη δώσω! Από την άλλη,100 ευρό για μια κάρτα dx10 και όχι από τις τοπ, είναι μάλλον πολλά! :unsure:

100 δεν νομίζω να παίρνεις με την καμία... εδώ οι GTX280 δεν παίρνουν πλέον 100... :/

Εγγύηση από ελληνικό κατάστημα έχεις; Παρελκόμενα και κουτιά;

100 δεν νομίζω να παίρνεις με την καμία... εδώ οι GTX280 δεν παίρνουν πλέον 100... :/

Εγγύηση από ελληνικό κατάστημα έχεις; Παρελκόμενα και κουτιά;

Τα άπαντα!

Το πρόβλημα με την εγγύηση, είναι ότι είμαι στη Κύπρο και η εγγύηση είναι από το πλαίσιο στη Θεσσαλονίκη! Αλλά και πάλι η εγγύηση,δε καλύπτεται και από την ίδια τη gigabyte?

Σίγουρα καλύπτεται από όλα τα Πλαίσιο.

Και ναι, στην έσχατη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται και με την Gigabyte δουλειά - απλά είναι πιο τράβηγμα.

1 χρόνο και κάτι λειτουργεί μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα και με αρκετές ώρες παιχνιδιού(WOW) απ'το αδελφι! Είμαι πολύ ευχαριστημένος,σε όλα τα επίπεδα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

1. Coolermaster Hyper 212 plus(Αριστη 2 χρονων) + Xigmatek XLF-F1256 Blueline LED - 120mm ; 25;

2. Ideos X5 3 μηνων+θηκη , λιγο ακυρο :P 150;

25 η ψύκτρα λίγο δύσκολο . Ειδικά αν σκεφτείς ότι καινούργια κάνει 29 και 31 κάνει η corsair a70

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...