Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ώρες-ώρες νομίζω πως τρολλάρεις.

Δεν εξηγείται διαφορετικά..

Ή έχεις θέμα με τον τρόπο που εκφράζεσαι και σου βγαίνει μια υπερβολή, κάτι που νομίζω χρήζει διόρθωσης.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά στις αγγελίες υπάρχει 970 στα 220 ευρώ και ζητάει κατάθεση μέσω PayPal.

Είναι ο ίδιος με την 390 στα 230 που μου ζηταγε κατάθεση μέσω PayPal και αρνουνταν την συναλλαγή χέρι με χέρι ενώ υπήρχε η δυνατότητα.

Κάποιος έχει βαλθεί να φάει χρήματα εδώ στο φόρουμ και είναι κρίμα γιατί όλο και κάποιος θα την πατήσει.

Ίσως οι mods να μπορούσαν να κάνουν κάτι να αποφύγουμε τα δυσάρεστα.

• Like 5
Δημοσ.

Τα κρατησες πολυ καιρο και εκτος απο το κουτι,δεν ξερω κατα ποσο καποιος θα ενδιαφερθει για υλικο 5 και 6 ετων,οταν μπορει να παρει πολυ καλυτερο,ολοκαινουργιο και σε προσιτες τιμες. Δηλαδη ειναι τοσο παλιο που δεν ξερω καν αν οι αξιολογησεις μου ειναι σωστες η εχουν νοημα. Σαν χρησιμοτητα για μεσαιες προς καλουτσικες επιδοσεις ειναι επαρκες,μηπως ειναι καλυτερα να το κρατησεις μεχρι να τα παιξει τελειως και να πας απο την αρχη σε εντελως καινουργια πλατφορμα ειτε amd ειτε intel στο μελλον?

Μαλιστα...Δεν θεωρω οτι ειναι και τοσο τραγικο το συστημα μου..ευχαριστω για την αποψη σου αλλα σε καποια εχω αντιρηση...οπως η οθονη ας πουμε...δεν θυμαμαι ποτε εχω αγορασει το καθενα αλλα δεν ειναι ολα μαζι αγορασμενα..

Δημοσ.

Μαλιστα...Δεν θεωρω οτι ειναι και τοσο τραγικο το συστημα μου..ευχαριστω για την αποψη σου αλλα σε καποια εχω αντιρηση...οπως η οθονη ας πουμε...δεν θυμαμαι ποτε εχω αγορασει το καθενα αλλα δεν ειναι ολα μαζι αγορασμενα..

Δεν θυμαμαι να χρησιμοποιησα την λεξη τραγικο.Αντιθετα στο quote που και εσυ εκανες γραφω '' Σαν χρησιμοτητα για μεσαιες προς καλουτσικες επιδοσεις ειναι επαρκες'', ετσι δεν ειναι?  :)

Αλλα πες μου,αντικειμενικα,θα αγοραζες εσυ συστημα με cpu 6ετιας ,του 2010 δηλαδη, και για ποιο ακριβως λογο?

Παιδιά στις αγγελίες υπάρχει 970 στα 220 ευρώ και ζητάει κατάθεση μέσω PayPal.

Είναι ο ίδιος με την 390 στα 230 που μου ζηταγε κατάθεση μέσω PayPal και αρνουνταν την συναλλαγή χέρι με χέρι ενώ υπήρχε η δυνατότητα.

Κάποιος έχει βαλθεί να φάει χρήματα εδώ στο φόρουμ και είναι κρίμα γιατί όλο και κάποιος θα την πατήσει.

Ίσως οι mods να μπορούσαν να κάνουν κάτι να αποφύγουμε τα δυσάρεστα.

Το θεμα ειναι οι mods δεν ειναι εισαγγελεις ,ουτε αστυνομια. Γα αυτο λενε και οι κανονισμοι του site να προσεχουμε. Ο καθε αγοραστης θα χρησιμοποιησει την κοινη λογικη,οπως εσυ,και θα καταλαβει οτι κατι τρεχει και δεν θα ρισκαρει. Δεν νομιζω να γινεται να μαθουμε σε καποιον να σκεφτεται, τι αλλο μπορει να γινει?

Εγω π.χ. καταθεση η paypal σε ατομο που δεν εχει πουλησει ποτε πριν εδω, δεν εχει ουτε μια αξιολογηση κ.τ.λ. ουτε μεθυσμενος δεν θα εκανα.Φανταζομαι ουτε εσυ,ετσι δεν ειναι?

• Like 4
Δημοσ.

Σε ευχαριστω που μου εδωσες απαντηση...παρ'ολα αυτα εγω ζητησα απλα τιμες και οχι να κρινουν τα πραγματα μου..δεν ειπα οτι θελω να βγαλω ενα καρο λεφτα απο τον υπολογιστη απλα θελω να τον πουλησω..οπως και να εχει σε ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω που μου εδωσες απαντηση...παρ'ολα αυτα εγω ζητησα απλα τιμες και οχι να κρινουν τα πραγματα μου..δεν ειπα οτι θελω να βγαλω ενα καρο λεφτα απο τον υπολογιστη απλα θελω να τον πουλησω..οπως και να εχει σε ευχαριστω.

Απλα απο φιλικο ενδιαφερον σου εγραψα ωστε στο μελλον να πουλας πιο νωρις για να μην χανεις λεφτα,δεν ηθελα με κανενα τροπο να σε θιξω. :) Να εισαι καλα και ευχαριστω για την ευγενικη σου απαντηση.

Δημοσ.

sir platiknight ανετα παντως θα αγοραζα στις τιμες που σου δωθηκαν.

ΑΝΕΤΑ....

να λαμβανουμε υποψην μας και ποτε αγοραστηκε το hardware οχι μονο ποτε κυκλοφορησε.

• Like 1
Δημοσ.

Στην πρωτη αρνητικη που θα εβλεπα θα σταματουσα να ασχολουμαι,αλλα ουτως η αλλως εγω δεν εχω στειλει ποτε λεφτα. Χερι χερι η μου εχουν καταθεσει αν θελουν καποια παιδια απο επαρχια.Δεν το εχω ρισκαρει ποτε.

Αλλα καταλαβαινω τι λες. Ατομο με πολλες θετικες ξεφνικα αποφασισε να γινει απατεωνας,τι να πω.Παντως σπανιο φαινομενο να εχεις ενα καρο θετικες και μετα να γινεις ρομπα,ετσι δεν ειναι? Το μεταχειρισμενο ειναι παντα ρισκο και για αυτο προσωπικα σε ολες μου τις αγγελιες λεω καθε ελεγχος δεκτος και ζητω ελεγχο και εγω. Χωρις ελεγχο δεν ψωνιζω ποτε, εκτος και αν ειναι ατομο απο την ιδια πολη που ειναι πολυ παλιος και γνωστος στο ινσομνια μεσα απο posts.

Στον Sheo,η στο παιδι που ξεκινησε το νημα, για παραδειγμα στελνω και χιλιαρικο. :)

• Like 5
Δημοσ.

Εντελώς φιλικά για δες εδώ http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/222729-spiroscd/

Το συγκεκριμένο αποτελεί εξαίρεση.Σχεδον όλα τα άτομα που έχουν ένα ικανοποιητικο αριθμό αξιολογησεων εδώ μέσα είναι εντάξει παιδιά.Δυστυχως εσείς πεσατε στην περίπτωση και σας καταλαβαίνω απόλυτα πόσο εκνευριστικό είναι να σου τρώει κάποιος λεφτά διότι είμαι και εγώ παθών στο παρελθόν.
  • Like 2
Δημοσ.

εγω ενα θα πω.το φορουμ απο μερικα ατομα τον τελευταιο καιρο εχει γινει χαλι μαυρο.ολα τα θεματα γινονται μπαχαλο και οτι να'νε..περαστικα μας λοιπον.

• Like 6
Δημοσ.

Στην πρωτη αρνητικη που θα εβλεπα θα σταματουσα να ασχολουμαι,αλλα ουτως η αλλως εγω δεν εχω στειλει ποτε λεφτα. Χερι χερι η μου εχουν καταθεσει αν θελουν καποια παιδια απο επαρχια.Δεν το εχω ρισκαρει ποτε.

Αλλα καταλαβαινω τι λες. Ατομο με πολλες θετικες ξεφνικα αποφασισε να γινει απατεωνας,τι να πω.Παντως σπανιο φαινομενο να εχεις ενα καρο θετικες και μετα να γινεις ρομπα,ετσι δεν ειναι? Το μεταχειρισμενο ειναι παντα ρισκο και για αυτο προσωπικα σε ολες μου τις αγγελιες λεω καθε ελεγχος δεκτος και ζητω ελεγχο και εγω. Χωρις ελεγχο δεν ψωνιζω ποτε, εκτος και αν ειναι ατομο απο την ιδια πολη που ειναι πολυ παλιος και γνωστος στο ινσομνια μεσα απο posts.

Στον Sheo,η στο παιδι που ξεκινησε το νημα, για παραδειγμα στελνω και χιλιαρικο. :)

ναι μονο που τους εκλεψε συγχρονος... οι 4 αρνητικες  ειναι 15/9 και η τελευταια  17/9

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα , να πουλήσεις μητρική+επεξεργαστή+μνήμη+vga.

Με 250€ αν το ψάξεις παίρνεις έναν i3-6100 με μητρική και μία 8ρα ddr4.

Διαλέγεις μία νέα vga και είσαι μια χαρά.

Πουλώντας κουτιά, οθόνες , τροφοδοτικά χάνεις πολλά.

Για τις κρίσεις των πραγμάτων σου, αν κάνεις μερικά posts εδώ ... θα το συνηθίσεις.

Λίγες σελίδες πριν , ένα λεβεντόπαιδο μου είπε ότι η GTX 295 δεν πιάνει τίποτε ...

(οπότε εννοούσε θα έπρεπε να τη χαρίσω ή να δώσω κανά 20ρικο σε κάποιον να την πάρει).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...