Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου στης κσρτες γραφικων παιζει ρολο το bit  :confused:  που τρεχει :confused: και :confused: ο χρονισμος που εχει :confused: ..οχι τοσο πολυ η ραμ..θα ξεχασουμε και αυτα που ΔΕΝ ξερουμε..

FIXED, για διάβασμα γρήγορα.

Δεν έχω δει κι όλες τις αγγελίες, αλλά 550ti, 6850, 5870 κλπ 1gb κάρτες που ο πυρήνας τους

δεν είναι τελείως ψόφιος σε λογικές τιμές κάτω από 40 ευρώ δεν έχω δει. Φαντάζομαι σπάνια

όλο και κάποιος λογικός πωλητής θα εμφανίζεται.

Γενικά οι 1gb κάρτες δεν είναι καλή αγορά για 1080p, άμα είναι να ψειρίζουμε την κάθε υποπερίπτωση

κι εγώ θα αγόραζα όχι 1 αλλά 12 750ti 1gb αν τις έβρισκα κάτω από 60, πείστηκαμε ότι σε κάποιους

μπορεί να είναι χρήσιμες για 1080p gaming, καλό είναι νομίζω να πάμε παρακάτω?

Δημοσ.

Καλά δύσκολα να έχει κάποιος απαιτήσεις ή και να παίζει σε 1080p τελευταία games αν ψάχνει κάρτα στα 30-50 ευρώ.

Οπότε είναι άτοπη η κουβέντα.

• Like 3
Δημοσ.

FIXED, για διάβασμα γρήγορα.

Δεν έχω δει κι όλες τις αγγελίες, αλλά 550ti, 6850, 5870 κλπ 1gb κάρτες που ο πυρήνας τους

δεν είναι τελείως ψόφιος σε λογικές τιμές κάτω από 40 ευρώ δεν έχω δει. Φαντάζομαι σπάνια

όλο και κάποιος λογικός πωλητής θα εμφανίζεται.

Γενικά οι 1gb κάρτες δεν είναι καλή αγορά για 1080p, άμα είναι να ψειρίζουμε την κάθε υποπερίπτωση

κι εγώ θα αγόραζα όχι 1 αλλά 12 750ti 1gb αν τις έβρισκα κάτω από 60, καλό είναι νομίζω να 

πάμε παρακάτω?

Δεν ειναι καλη αγορα απο εδω και στο εξης.Παιζουν ανεκτα ομως αρκετα παιχνιδια που οι καρτες που ανεφερει ο φιλος Lanakos δεν ειναι ουτε οι τριχες απο τα παπακια τους,για να το ξεκαθαριζουμε το θεμα γιατι εχει ξεφτιλιστει. :)

Δεν μιλαμε για λογικες τιμες που εκει συμφωνουμε ολοι,ουτε για καλυτερες καρτες για 1080p απο παλιες με 1gb μονο που φανταζομαι και εκει συμφωνουμε.Μιλαμε για ατοπες συγκρισεις που κανει ο συμπαθης φιλος Lanakos.

Καλά δύσκολα να έχει κάποιος απαιτήσεις ή και να παίζει σε 1080p τελευταία games αν ψάχνει κάρτα στα 30-50 ευρώ.

Οπότε είναι άτοπη η κουβέντα.

Παλι μου κλεβεις λεξεις? :P :P

• Like 3
Δημοσ.

αν δεν το εχετε καταλαβει πενταρα δεν δινω αν ειναι καλη μια καρτουλα του 1GB η των 2GB....

πηρα ομως χαμπαρι κατι

εκτος απο τους πιτσιρικαδες που πουλανε εξαρτηματα απο το πρωην μηχανακι τους υπαρχουν και επαγγελματιες

ειτε ειναι μαγαζακια που επισκευαζουν ειτε τυποι που πανε στα παλιατσιδικα και ψηριζουν

και αυτο ειναι εμποριο

και αν δεν το γνωριζεται δεν ειναι και τοσο ΝΟΜΙΜΟ

αυτα

Δημοσ.

Καλησπερα,

μου πουλαει γνωστος i7 870, asus formula iii, 16gb ram 1333mhz cl9, h100 corsair. Ποσα λεφτα αξιζει αυτο το σετ;

250-280 το κόβω. Αν είναι καλός γνωστός χαμηλότερα. ;)

• Like 2
Δημοσ.

200 ευρω μου το δινει, οποτε καλα το ζηταει τοτε. Ευχαριστω

μονο η h100 κανει καινουργια 100€, οποτε ολο το set στα 200 ειναι πολυ καλα

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν το εχετε καταλαβει πενταρα δεν δινω αν ειναι καλη μια καρτουλα του 1GB η των 2GB....

Η αλήθεια είναι ότι στα 2gb υπάρχουν αρκετές καλές κάρτες.

GTX 960 , GTX 770 , GTX 680 κτλ ...

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

έχω ένα tablet Cube iwork 10 ultimate (με windows 10 + android, 64gb εσωτερική/4gb ram) το οποίο παρέλαβα μέσα Απρίλη. Λειτουργεί άριστα ο λόγος που το δίνω είναι επειδή ήδη είχα ένα teclast x98plus που είχε ένα θεματάκι με την αφή αλλά το έφτιαξα (και προτιμώ το λόγο της οθόνης του). Το έχω χρησιμοποιήσει 4-5 φορές μόνο για browsing και hearthstone. Πόσο είναι μια ρεαλιστική τιμή λέτε;

Δημοσ.

Καλημέρα,

έχω ένα tablet Cube iwork 10 ultimate (με windows 10 + android, 64gb εσωτερική/4gb ram) το οποίο παρέλαβα μέσα Απρίλη. Λειτουργεί άριστα ο λόγος που το δίνω είναι επειδή ήδη είχα ένα teclast x98plus που είχε ένα θεματάκι με την αφή αλλά το έφτιαξα (και προτιμώ το λόγο της οθόνης του). Το έχω χρησιμοποιήσει 4-5 φορές μόνο για browsing και hearthstone. Πόσο είναι μια ρεαλιστική τιμή λέτε;

Ωραιο μηχανακι αλλα με χαλαει οτι δεν εχει gps και πως ειναι 16:10 αντι για 16:9

Δημοσ.

Καλημέρα,

150 ευρώ και θα φύγει γρήγορα από λάτρεις του είδους :-D ;-)

Δημοσ.

Φιλαράκι μου θα δώσει ένα απο τα pc του καθώς αναβαθμύζει.Περιέχει :

i5 750

GTX 550ti

Μητρική δεν ξέρω

8GB ram

HDD 1tb

PSU ένα no name 500ρι

Κουτί δεν ξέρω καν αλλά είναι ευρύχωρο

Monitor 21'' 1080p

Πληκτρολόγιο ποντίκι ενα σέτ τα παλιά της microsoft,μαύρο χρώμα.

Δεν το έχω ανοίξει γιαυτό δεν γράφω μοντέλο μητρικής κλπ,γράφω μόνο όσα ξέρει ο ίδιος πως έχει και όσα έχω τσεκάρει στο παρελθόν απο προγράμματα.Έχει κάποια έξτρα φανάκια και άλλη ψύκτρα.

Δουλεύει ρολόι μιας και παίζουμε καθημερινά σπίτι του left 4 dead.Επίσης εγγύηση πρέπει να έχει μόνο η ραμ και ο σκληρός.

Εγώ του είπα να το δώσει γύρω στα 260-270 οπότε πείτε και σεις μια γνώμη.Ο ίδιος σκέφτεται να το δώσει σε ένα πελάτη του στα 200 αλλά για μένα 200 μου φαίνονται πολύ λίγα.

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει τύπος στις αγγελίες που πουλάει την 390 στα 230 ευρώ.Λεει ότι είναι από Κάλυμνο και τυγχάνει να έχω γνωστό στο νησί και του πρότεινα να κάνουμε την συναλλαγή χέρι με χέρι.Μου είπε ότι έκλεισε με κάποιον άλλο με αντικαταβολή γιατί θέλει τα χρήματα άμεσα(είναι πιο άμεσα τα χρήματα της αντικαταβολή από το χέρι χέρι υποτίθεται)κ αν την θέλω μπορεί να μου την στείλει μέσω αντικαταβολής η PayPal....

Λίγο προσοχή στο συγκεκριμένο μην κλαίει κάνεις τα χρήματα του και μια αναφορά καλό θα έκανε.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...