Chocobo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εγώ με 550ti-560ti 1gb παίζω μια χαρά πάντος.Στο δικό μου σύστημα τα περισσότερα παιχνίδια θέλουν ακόμα λιγότερο απο 1gb vram. Αυτό φυσικά ανάλογα με settings.Αλλά αν θές να πάρεις κάρτα με 1gb θα είναι και ανάλογης ιπποδύναμης και δεν θα μπορεί ούτος ή άλλως να μαξάρεις ρυθμήσεις.Οπότε για 1080 low το 1 gb στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μια χαρά. Για μένα φυσικά ε... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 δηλαδη θελεις να μου πεις οτι σημερα θα εδινες 80 ευρω να παρεις 1GB καρτα? ρε φιλε καλυτερα να χρησιμοποιουσες την καρτα της μητρικης και μονο που σκεφτομαι οτι θα πηγαινα σε ενα ταμειο αυριο να δωσω 80 ευρω για 1GB καρτα με πιανει ναυτια και εμετος Υπερβαλεις φιλε μου. Εχω γνωστο που ειναι με ATI 4850 512 mb και παιζει σε αναλυση 1680Χ1050 mid/high σχεδον τα παντα. Το Skyrim το τρεχει χωρις προβλημα, world of tanks, διαφορα shooters, μερικες φορες ριχνει το πολυ,πολυ σε mid τις ρυθμισεις και παιζει. Αν δεν με πιστευεις σε προσκαλω να τον τσεκαρεις και να ανεβασεις και video εδω στις αναβαθμισεις. Πες μου να κανονισουμε ποτε θελεις να συναντηθουμε. Εννοειται οτι καμμια intel onboard δεν την πιανει σε αποδοση ουτε για αστειο. Λεω τι εχω δει με τα ματια μου,fps δεν μετραω ,ουτε ο φιλος μου αλλα εχω κατσει προσεκτικα και τον εχω δει για πολυ ωρα.Μου εχει δειξει τις ρυθμισεις γιατι ουτε εγω δεν τον πιστευα. Παιζει με καλα γραφικα και χωρις υποψια κολληματος. Και ο επεξεργαστης του ? Κρατησου γερα....ετσι? Amd dual core 7750 στα 2,8 ακλοκαριστος! χαχαχαχα! Το ατομο παιζει με υλικο 7ετιας και ολα αντεχουν ακομη. Το παραδειγμα στο εδωσα γιατι ενω οντως το 1 gb για απαιτητικο gaming ειναι αστειο, υπαρχουν καρτες με 1gb που προς το παρον τρεχουν πολλους τιτλους ασυγκριτα καλυτερα απο τις on board. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Σκέφτομαι να τσιμπησω μια 6950/6970 να τις κάνω crossfire! Λέει? Ή τσάμπα τα 70/80€? Νομίζω πως το 600ρι τροφοδοτικό(αν είναι το σύστημα της υπογραφής στο οποίο σκοπεύεις να το κάνεις) για crossfire 6950/70 θα ζορίζετε και παίζει σε full load να μην τις σηκώνει κάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Κι εμένα ο αδερφός μου παίζει άνετα bf4, rage, fallout 4 σε 1280*1024 με 4850 512Mb. Υποθέτω όμως ότι σαν ανάλυση αναφοράς έχουμε τα 1080p. Σίγουρα για κάτω από 1080p, 1gb είναι ακόμα αρκετό. Ακόμα όμως κι αν κάποιος θέλει να αγοράσει κάρτα για χαμηλότερη ανάλυση δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα οι κάρτες με 1gb. Δεν τσουβαλιάζω όλο το hardware με 1gb, ούτε λέω ότι αν κάποιος ήδη το έχει και του αποδίδει να πάει να το πετάξει αλλά θεωρώ καλύτερη εναλλακτική τα 2gb σε οποιαδήποτε κατηγορία τιμής ακόμα κι αν σημαίνει χειρότερο πυρήνα (προφανώς). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Κι εμένα ο αδερφός μου παίζει άνετα bf4, rage, fallout 4 σε 1280*1024 με 4850 512Mb. Υποθέτω όμως ότι σαν ανάλυση αναφοράς έχουμε τα 1080p. Σίγουρα για κάτω από 1080p, 1gb είναι ακόμα αρκετό. Ακόμα όμως κι αν κάποιος θέλει να αγοράσει κάρτα για χαμηλότερη ανάλυση δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα οι κάρτες με 1gb. Δεν τσουβαλιάζω όλο το hardware με 1gb, ούτε λέω ότι αν κάποιος ήδη το έχει και του αποδίδει να πάει να το πετάξει αλλά θεωρώ καλύτερη εναλλακτική τα 2gb σε οποιαδήποτε κατηγορία τιμής ακόμα κι αν σημαίνει χειρότερο πυρήνα (προφανώς). Εννοειται οτι για κανενα λογο αναβαθμισης οπω ειπε και ο φιλος Lanakos δεν αξιζει να αγορασουμε καρτα με 1gb αλλα αν καποιος εχει πολυ ασχημα οικονομικα,δεν εχει φραγκο,οπως ο φιλος μου που ανεφερα, η αν καποιος θελει ενα δευτερο pc και να μπορει να παιζει καποια πιο ελαφρα αλλα με ευχαριστα γραφικα games καποιες παλιες καρτες με 1gb ειναι μια χαρα,υπο την προυποθεση οτι θα δινονται πολυ φτηνα. Εν τω μεταξυ μερικοι αγοραζουν πανακριβα κινητα και παιζουν games σε αναλυση της πλακας,αυτο για να γελασουμε με την καταναλωτικη τρελλα το λεω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ένα xbox 360 controller for windows (ενσύρματο,εκτός εγγύησης,άριστη κατάσταση) πόσο να το δώσω ρε παιδιά.? Το έχω στα 18 με δικά μου μεταφορικα(μένω Κρήτη) και μου έχουν στείλει πολλά άτομα αλλά τίποτα με κανένα και κουράστηκα. Να το βάλω κάνα 15ρι.? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Πόσο να τα δώσω αυτά λέτε ; Xeon Ε5440 (παίζει μπάλα με στοκ τάση 1.15V 3.7GHz) EP45-DS3R (φουλ παρελκόμενα / δεν δουλεύει το ένα LAN) 6GB DDR2 (2GB x 2 Kingston DDR2-800 C5 Valueram + Cellshock D9 1GB x2) Passive XFX 8500GT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Επειδή εδώ πέρα έχει αρχίσει και χάνεται η μπάλα ... ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ... 2GB ΚΑΡΤΕΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ; Γιατί υπάρχει ... Geforce GT610 2Gb με 47€ και GTX 960 2gb ... και GTX 680 2gb ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Επειδή εδώ πέρα έχει αρχίσει και χάνεται η μπάλα ... ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ... 2GB ΚΑΡΤΕΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ; Γιατί υπάρχει ... Geforce GT610 2Gb με 47€ και GTX 960 2gb ... και GTX 680 2gb ... Α) Μαζέψου λιγάκι. Δε τσακώνεται κανένας με κανέναν. Β) Καλά κάνεις και ''ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ'' γιατί ούτε το υποστήριξε κανείς, ούτε εννοήθηκε ή έστω υποννοήθηκε πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Β) Καλά κάνεις και ''ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ'' γιατί ούτε το υποστήριξε κανείς, ούτε εννοήθηκε ή έστω υποννοήθηκε πουθενά. Υποστηρίχθηκε ξεκάθαρα ωστόσο , ότι όλες οι 1gb , είναι ίδιες. Μία προσεκτική ανάγνωση των προγενέστερων posts .. θα σε πείσει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanakos Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 παρεπιπτοντως ενα παλικαρακι πουλαει στης αγγελιες 4gb καρτα με 40 ευρω αν ηταν απο θεσσαλονικη θα την επαιρνα εγω γιατι αγοραζω μονο χερι με χερι απο κατω ενας τρελος πουλαει 1gb me 130 ευρω(μαλλον θα ειναι ασχετος παλιατζης) ο ιδιωτης παντα πουλαει κανονικα γνωριζοντας οτι αυτο που πουλαει ειναι μεταχειρισμενο χωρις εγγυηση οι αλλοι ειναι μαγαζακια και ανεργοι που τα παιρνουν απο τους παλίατζιδες για κανενα μεροκαματο και δεν γνωριζουν τις τιμες βλεπουν και τους αλλους να πουλανε ακριβα και γραφουν και αυτοι αυτο που τους κατεβει... αυτος που πουλαει κανονικα πουλαει αμεσως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Α) Μαζέψου λιγάκι. Δε τσακώνεται κανένας με κανέναν. Β) Καλά κάνεις και ''ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ'' γιατί ούτε το υποστήριξε κανείς, ούτε εννοήθηκε ή έστω υποννοήθηκε πουθενά. Υποστηρίχθηκε ξεκάθαρα ωστόσο , ότι όλες οι 1gb , είναι ίδιες. Μία προσεκτική ανάγνωση των προγενέστερων posts .. θα σε πείσει ... Έλα αράχτε...και πείτε πόσο να δώσω το controller τoυ xbox Ή μήπως να το κρατήσω για κάνα mario kart 64 όταν έρχεται κάνας φίλος...hmmm :S 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 παρεπιπτοντως ενα παλικαρακι πουλαει στης αγγελιες 4gb καρτα με 40 ευρω Ευκαιρία. Αν σκεφθείς ότι καινούργια μία GT730 4Gb κάνει 85€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Υποστηρίχθηκε ξεκάθαρα ωστόσο , ότι όλες οι 1gb , είναι ίδιες. Μία προσεκτική ανάγνωση των προγενέστερων posts .. θα σε πείσει ... Ούτε κατάλαβα κάτι τέτοιο, ούτε το είδα πουθενά γραμμένο. Αν θέλεις κάνε μια παράθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ούτε κατάλαβα κάτι τέτοιο, ούτε το είδα πουθενά γραμμένο. Αν θέλεις κάνε μια παράθεση. Βοηθά αυτό ; μια καρτα 1GB ειτε κανει 30 ειτε 80 ευρω σημερα κανει το ιδιο πραγμα και οι δυνατοτητες της ειναι ιδιες παλια ξεχωριζαν αλλα σημερα ΟΧΙ Φαντάσου τι κορόιδα πιάνονται όσοι σκάνε 200€+ για μια GTX 960 2Gb όταν υπάρχει η βόμβα GT730 με 4gb στα 85€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις