Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν τα στειλεις εξαλλου δεν θα βαλεις το ονομα σου στον αποστολεα?

Εδω ρε παιδια βγαζουμε την φατσα μας 20 φορες την μερα στο φβ, ενα ονομα στην αποδειξη μας πειραξε?

Εμένα όταν κάποιος μου λέει δεν μπορεί να μου δώσει απόδειξη για το παραπάνω λόγο με βάζει σε πολύ σκέψη...

Δεν μπορεί να σου δίνει τραπαιζικό λογ. τηλ. ονοματεπώνυμο μέχρι και διεύθυνση και να τον πειράζει αν στο χαρτάκι γράφει και εκεί τα στοιχεία του..

Γεια σας παιδια, θελω να βαλω αγγελια πωλησης το κινητο μου και δεν ξερω σε τι χρηματα. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε;

Αυτο ειναι:

http://www.skroutz.gr/s/3329912/Alcatel-OneTouch-Idol-Ultra-16GB.html

Κάνα 80ρι και δεν ξέρω και αν φύγει.2πύρηνο τη σήμερων ημέρα με 1gb ram....

Tώρα που το σκέφτομαι στα 80 βρίσκει κανείς moto g 2nd gen και ένα κάρο καλά κινέζικα οπότε...60

Επεξ/σία από Albilosha
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Εμμ γιατι αν θες να τα παιξεις σε ενα νορμαλ πισι δεν μπορεις? Υπαρχει και το compatibility mode. Δεν ρωταω ειρωνικα, απο περιεργια ομως.

Δεν μπορείς. Και ας μη μιλήσουμε για παιχνίδι εποχής windows 95-98 για api glide ....

Οι voodoo 2 λοιπόν (με 12mb μνήμη) του 1999 πωλούνται 60€ στο ebay ... χωρίς τα ταχυδρομικά.

Δεν μπορείς. Και ας μη μιλήσουμε για παιχνίδι εποχής windows 95-98 για api glide ....

Οι voodoo 2 λοιπόν (με 12mb μνήμη) του 1999 πωλούνται 60€ στο ebay ... χωρίς τα ταχυδρομικά.

Οι Voodoo και γενικα οι 3DFX εχουν συλλεκτικη αξια,αυτο παιζει ρολο.

Οι Voodoo και γενικα οι 3DFX εχουν συλλεκτικη αξια,αυτο παιζει ρολο.

Οπότε δεν μπορεί να τις χαρακτηρίζει κανείς "σκουπίδια" .

Οπότε δεν μπορεί να τις χαρακτηρίζει κανείς "σκουπίδια" .

Εγω δεν εδωσα αυτον τον χαρακτηρισμο. Αλλα απο καθαρα τεχνολογικη αποψη για σημερα ,δεν εχουν χρησιμοτητα.Ομως για μερακληδες,ανθωπους που τους αρεσει να φτιαχνουν ρετρο μηχανηματα,που δεν θελουν software emulation για να παιζουν πολυ παλιους τιτλους,προφανως δεν ειναι σκουπιδια. Ολα ειναι σχετικα και καθε ειδος hardware εχει το συγκεκριμενο του κοινο.

Εδω στο ινσομνια παντως δεν υπαρχει τετοιο κοινο,αλλα στο ebay η γενικα στο εξωτερικο,ειναι πιο ευκολο.

τι φραγκοφονιαδες ειναι εδω μερικοι στις αγγελιες ελεος ρε

βαζω ενα μειζου μ2 νοτε στα 130 το βλεπει ενας μου λεει θα το σκεφτω μετα μου λεει κανε κατι καλυτερο μπαρμπα του λεω 120 και δεν απαντησε δηλαδη τι ηθελε να το σκοτωσω για 50 ευρω

• Like 5

τι φραγκοφονιαδες ειναι εδω μερικοι στις αγγελιες ελεος ρε

βαζω ενα μειζου μ2 νοτε στα 130 το βλεπει ενας μου λεει θα το σκεφτω μετα μου λεει κανε κατι καλυτερο μπαρμπα του λεω 120 και δεν απαντησε δηλαδη τι ηθελε να το σκοτωσω για 50 ευρω

Άστα να πάνε, άλλος ψάχνει να βρει GTX680 με 60€ και άλλος να πουλήσει την HD6970 του 120€. Τι γίνετε με αυτές τις κάρτες HD6950/6970 τις έχει υπογράψει ο τσακ νόρις ; Μιλάμε για VLIW4 (pre GCD) 2010 κάρτες που τρώνε σκόνη απο HD7850 με 1/2 ρεύμα.

• Like 4

Τρελή ευκαιρία.

10 € φθηνότερα από τούτη:

http://www.terrashop.gr/giga-vga-nv-pcie-4gb-gtx970-windforce-3-dp-h-2-dvi.html

Παίρνεις με τη διαφορά ένα σοκολατένιο αυγό kinder .

120 ευρω εννοεις. οχι 10.... μια χαρα τιμη ειναι τα 240-260

:fear:​ Καλησπέρα και από μενα...... Εγω εχω εδώ και αρκετα χρονια τον ιδιο υπολογιστη με μονη αλλαγη το κουτι και την καρτα γραφικων ( καηκε η προηγουμενη) και θα ηθελα ένα ~ ποσο που θα μπορουσα να τον πουλησω...

Mobo : ASUS P6T Deluxe V2   cpu : I7-920 @ 2.67Ghz    gpu : GTX 650 2GB    HDD/SSD: 2x barracuda 1tb , Corsair 120GB Force Ls   PSU : CM 700W Silent Pro    Case : Corsair Obsidian 750D

ευχαριστω...!

Fun Tip : O i7 ΜΟΛΙΣ ειχε βγει στην αγορα.... 5 + χρονια πριν........

120 ευρω εννοεις. οχι 10.... μια χαρα τιμη ειναι τα 240-260

Αυτό το ρημάδι μαγαζί , όταν έβαλα το λινκ , έγραφε 270€ μαζί με μεταφορικά.

ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ 370€.

Γι'αυτό σε μεγάλο ποσοστό θεωρώ γελοία τα σκρουτζομάγαζα.

Με αυτή την αηδία που έγραφε τότε, θα μπορούσαν διάφοροι έξυπνοι να λένε ότι αφού έχει 270€ καινούργια

οι μτχ πρέπει να πάνε 200€.

Σήμερα η φθηνότερη 970 , στο σκρουτζ πάντα, έχει 320€.

Οπότε πάλι δεν έδινα 260€ για μτχ

(μία που έχω εγώ την είχα πληρώσει 440€ αν θυμάμαι καλά ... στο Πλαίσιο).

:fear:​ Καλησπέρα και από μενα...... Εγω εχω εδώ και αρκετα χρονια τον ιδιο υπολογιστη με μονη αλλαγη το κουτι και την καρτα γραφικων ( καηκε η προηγουμενη) και θα ηθελα ένα ~ ποσο που θα μπορουσα να τον πουλησω...

Mobo : ASUS P6T Deluxe V2   cpu : I7-920 @ 2.67Ghz    gpu : GTX 650 2GB    HDD/SSD: 2x barracuda 1tb , Corsair 120GB Force Ls   PSU : CM 700W Silent Pro    Case : Corsair Obsidian 750D

ευχαριστω...!

Fun Tip : O i7 ΜΟΛΙΣ ειχε βγει στην αγορα.... 5 + χρονια πριν........

Εγώ θα έλεγα πάρε μία καλή vga και είσαι κομπλέ.Δες και από ραμ τι παίζει.

Κρίμα είναι να το πουλήσεις.

• Like 2

Σχετικά με την συγκεκριμένη προσφορά του συγκεκριμένου καταστήματος υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες -και απογοήτευση- στο παρακάτω thread.

Your friendly neighborhood link.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...