TRILOBYTER Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ο 3258 φευγει και 70-75 οσο κανει στο μαγαζι ΑΝ κανει καλο oc. Αν ειναι καλο κομματι μη το δωσεις κατω απο 70 (αν εχει αρκετη εγγυηση ακομα / αν και δεν χαλαει). Εγω ειχα προσφορα για το δικο μου 80 ευρω εδω στο φορουμ, και ας μη το ειχα βαλει ποτε αγγελια, καποιος ειδε κατι εικονες που ποσταρα και ενδιαφερθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanakos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 αμαν μωρε και ειπα μπας και βοηθησω καποιον να τον παρει λιγακι πιο φτηνα....πεσατε να με φατε ενταξει ουτε κρυο ουτε ζεστη 55 δεν τον πουλαει ουτε με τουφεκια και 40 θα τον εδινε στα γρηγορα η τιμη καλη αλλα και αυριο και μεθαυριο και αντιμεθαυριο παλι τετοια θα βρεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Απο όσο ξέρω ναι. Όπως κάνουν με τα Η81 δηλαδή! Τσίμπα το πριν το πάρω εγώ Ευχαριστώ! Στο τσακ είμαι, αν και έχω παραγγείλει μια Asus H110 Trooper (είμαι φανμπόης τα 'παμε αυτά) με ένα g4400. Αλήθεια ο g4400 με το H110 κάνει oc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ! Στο τσακ είμαι, αν και έχω παραγγείλει μια Asus H110 Trooper (είμαι φανμπόης τα 'παμε αυτά) με ένα g4400. Αλήθεια ο g4400 με το H110 κάνει oc? Θεωρητικά ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanakos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 πριν λιγο εβαλε αγγελια ενας μια ASUS GT610 2GB στα 40 ευρω λετε να τον στεναχωρεσα που του εστειλα μηνυμα οτι στο eshop την εχουν 45? http://www.e-shop.gr/vga-asus-gt610-sl-2gd3-l-2gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER.513634?gclid=Cj0KEQjwmKG5BRDv4YaE5t6oqf0BEiQAwqDNfGLt3gB6REpsPL8gzzm0HSB8t2Nbg1LJm4R6NT1t6QwaAse_8P8HAQ αμα την παρω απο το eshop καινουργια δεν θα μπορεσω να αγορασω γαρυδακια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 ^Lanakos στα πόσα την αγοράζεις,γιατί έχω μια και κάθεται στο συρτάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Κανα 20αρι θα εδινα εγω. Βαρια 25. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 ^Σ'ευχαριστώ φίλε Sheogorath αλλά προηγείτε ο Lanakos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanakos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 τοσα δινω και εγω και μονο επειδη ειναι 2GB καπου στα 20 και μονο απο θεσσαλονικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cosmonaut21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μία ακόμη ερώτηση παιδιά αν και δεν έχει να κάνει με το πόσο να πουλήσω κάτι αλλά νομίζω μόνο εδώ ταιριάζει να ρωτήσω. Θέλω να πουλήσω και μερικά πράγματα που έχουν ακόμη εγγύηση και θα δώσω μαζί τις αποδείξεις τους. Αυτές επειδή είναι διάφορα που είχα κάνει παραγγελία,έχουν πάνω το ονομ/νο,το τηλέφωνό μου κτλ. Τα στοιχεία λοιπόν αυτά τα αφήνουμε έτσι? Μιλάω για όταν δώσουμε κάτι,όχι στις αγγελίες όπου εννοείτε πως τα κρύβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Αν τα στειλεις εξαλλου δεν θα βαλεις το ονομα σου στον αποστολεα? Εδω ρε παιδια βγαζουμε την φατσα μας 20 φορες την μερα στο φβ, ενα ονομα στην αποδειξη μας πειραξε? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stridergr Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Είχα κάνει post και κάποια άλλη στιγμή αλλά είχε κάποιες ανακρίβειες (σχετικά με τη RAM και την κάρτα γραφικών) και ελλείψεις (θήκη και PSU). Οπότε είπα να επανέλθω με κάτι πιο λεπτομερές και πλήρες. Ανοίγοντας λοιπόν το κουτί και με τη βοήθεια του Speccy, από ό,τι φαίνεται ο υπολογιστής μου αποτελείται από τα κάτωθι: CPU: Intel Core i5 2500K Motherboard: Asus P8P67-M Pro RAM: Kingston HyperX 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600MHz Graphics: Asus AMD Radeon HD7770 2GB Storage: Hitachi GST Deskstar 320GB Optical Drive: Samsung CD/DVD Burner PSU: Thermaltake Litepower 700W Case: Thermaltake V6 BlacX Edition Θα μπορούσα να έχω μια εκτίμηση σε τιμή καθώς μάλλον μέσα στο επόμενο δίμηνο πρόκειται να τον βάλω σε αγγελία/αγγελίες εδώ στο site; Αν και ιδανικά θα προτιμούσα να τον πουλήσω όπως είναι (καθαρά για να γλιτώσω το μπελά της πλήρους αποσυναρμολόγησης ), δεν έχω καμία αντίρρηση να φύγει κομμάτι κομμάτι (αν και φαντάζομαι ότι μητρική-επεξεργαστής-μνήμες θα μπορούσαν να πουληθούν σετάκι ίσως), οπότε μια εκτίμηση για το σύνολο και εκτιμήσεις για κάθε component θα ήταν ευπρόσδεκτες. Δεν έχει υποστεί ποτέ overclocking (και ας είναι Κ, ναι) και η ψύκτρα από ό,τι είδα είναι Intel. Εγγυήσεις λογικά δεν υπάρχουν και από κουτιά έχω της μητρικής (και ίσως της κάρτας γραφικών), αλλά μάλλον όχι κάτι άλλο. Drivers και τα λοιπά μπορώ φαντάζομαι να τα βρω και να τα παρέχω σε δισκάκι αν χρειαστεί (εκτός και αν έχω τα αυθεντικά μέσα στα εναπομείναντα κουτιά...). Έχοντας τρέξει Intel Burn Test, Cinebench R15 και HDD Sentinel, φαίνεται πως όλα είναι καλά (όταν φυσικά βάλω την αγγελία σκοπεύω να συμπεριλάβω screenshots των αποτελεσμάτων). Εκτός από τα ανωτέρω, έχω και τα MemTest86+, Prime95, 3DMark06 και Unigine Valley 1.0 για περαιτέρω έλεγχο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις και βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Είχα κάνει post και κάποια άλλη στιγμή αλλά είχε κάποιες ανακρίβειες (σχετικά με τη RAM και την κάρτα γραφικών) και ελλείψεις (θήκη και PSU). Οπότε είπα να επανέλθω με κάτι πιο λεπτομερές και πλήρες. Ανοίγοντας λοιπόν το κουτί και με τη βοήθεια του Speccy, από ό,τι φαίνεται ο υπολογιστής μου αποτελείται από τα κάτωθι: CPU: Intel Core i5 2500K 130 euro Motherboard: Asus P8P67-M Pro 50 euro RAM: Kingston HyperX 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600MHz 25 euro Graphics: Asus AMD Radeon HD7770 2GB 60 euro Storage: Hitachi GST Deskstar 320GB 15 euro Optical Drive: Samsung CD/DVD Burner 5 euro PSU: Thermaltake Litepower 700W 30 euro Case: Thermaltake V6 BlacX Edition 40 euro Αυτες τις τιμες βλεπω προσωπικα. Νομιζω οτι κατα προσεγγιση καπου εκει ειστε. Ο επεξεργαστης και η μητρικη ειναι καλα κομματια, το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ειναι μετριας αξιας και αρκετα παλιο,ενω για το κουτι σας επειδη ειναι επισης παλιο,δεν μπορεσα να βρω λεπτομερειες,αλλα φαινεται ενα μετριο αξιοπρεπες κουτακι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stridergr Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ πολύ. Και πραγματικά, ο πληθυντικός είναι τουλάχιστον αχρείαστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Γεια σας παιδια, θελω να βαλω αγγελια πωλησης το κινητο μου και δεν ξερω σε τι χρηματα. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε; Αυτο ειναι: http://www.skroutz.gr/s/3329912/Alcatel-OneTouch-Idol-Ultra-16GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις