Whitefanged Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 μακαρι να καναται το ιδιο πραγμα και στα μαγαζακια που κλεβουν τον κοσμακι.τοσο σθενος δεν εχει διξει κανεις απο εσας που βγαζεται τιμες για τα μτχ σε ενα απο τα μαγαζια που ειναι οπως οι πωλητές που κραζεται. Ότι να 'ναι? Με ξέρεις ή τελοσπάντων μας ξέρεις όλους εδώ και αν έχουμε δείξει το ίδιο ή και περισσότερο σθένος εναντίον των 'επαγγελματιών' αετονύχιδων? Μπας και σου χαλάσαμε καμιά πώληση core 2 duo EFKEREIA ΕΦΚΕΡΙΑ με ΨΥΧΤΡΑ 399 ΕΒΡΟ!!!!!!!!! υγ. Από την έλευση του skroutz και μετά, η αισχροκέρδια στις τιμές έχει περιοριστεί πάρα πολύ. Ή αγοράζεις φτηνά και το περιμένεις να ΄ρθει ή αγοράζεις ακριβότερα από μαγαζιά που έχουν στοκ. Όλο το κλάμα με τους επαγγελματίες πέφτει για το aftersales παρά για τις τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 αποψεις και σκεψεις ειναι αυτο που ειπα οπως και εσείς κανεται.γιατι το πειρες τοσο προσωπικα δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanakos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 καρτουλες 256MB που ειναι για ανακυκλωση 25 και 30 ευρω? http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/136246-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-pci-agp8x-pci-e/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 καρτουλες 256MB που ειναι για ανακυκλωση 25 και 30 ευρω? http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/136246-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-pci-agp8x-pci-e/ Αμα μερικοι θελουν και την παθαινουν τι να κανουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Τέτοιες παλιές κάρτες είναι χρήσιμες αν θέλει κάποιος να στήσει ένα ρετρό pc για να παίζει παιχνίδια windows 98. Και οι voodoo2 πιάνουν καλές τιμές , παρόλο που είναι 17 ετών. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Τέτοιες παλιές κάρτες είναι χρήσιμες αν θέλει κάποιος να στήσει ένα ρετρό pc για να παίζει παιχνίδια windows 98. Και οι voodoo2 πιάνουν καλές τιμές , παρόλο που είναι 17 ετών. Εμμ γιατι αν θες να τα παιξεις σε ενα νορμαλ πισι δεν μπορεις? Υπαρχει και το compatibility mode. Δεν ρωταω ειρωνικα, απο περιεργια ομως. Αυτες οι αρχαιολογιες δε θα επρεπε να υπαρχουν καν στις αγγελιες. Εγω εχω μια 17αρα crt και την εβαλα σε αγγελια να τη δωσω τσαμπα αλλα κανεις δεν ενδιαφερθηκε. Οποτε αυτα τα παρταλια 15 ετιας ποιος θα τα παρει? Εχω δει πολλες αγγελιες με agp και pci παλιες καρτες τυπου gt 5200 / 6600 απο εποχες vice city , αναρωτιεμαι αν αυτοι οι ανθρωποι νομιζουν οτι αυτα τα σκουπιδια εχουν αξια στο 2016... Ελεος.. Με 80 ευρω παιρνεις σελερον και μητρικη σετακι με ενσωματωμενα γραφικα καλυτερα απο αυτα.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Εμμ γιατι αν θες να τα παιξεις σε ενα νορμαλ πισι δεν μπορεις? Υπαρχει και το compatibility mode. Δεν ρωταω ειρωνικα, απο περιεργια ομως. Αυτες οι αρχαιολογιες δε θα επρεπε να υπαρχουν καν στις αγγελιες. Εγω εχω μια 17αρα crt και την εβαλα σε αγγελια να τη δωσω τσαμπα αλλα κανεις δεν ενδιαφερθηκε. Οποτε αυτα τα παρταλια 15 ετιας ποιος θα τα παρει? Εχω δει πολλες αγγελιες με agp και pci παλιες καρτες τυπου gt 5200 / 6600 απο εποχες vice city , αναρωτιεμαι αν αυτοι οι ανθρωποι νομιζουν οτι αυτα τα σκουπιδια εχουν αξια στο 2016... Ελεος.. Με 80 ευρω παιρνεις σελερον και μητρικη σετακι με ενσωματωμενα γραφικα καλυτερα απο αυτα.. Στο μονο κομματι που πληρωνεις τρελα λεφτα για παλια ειναι στο Enterprise. Πελατης μας εχει ενα ρομποτικο που συνδεεται με ISA καρτα και μετραει PH. Δουλευει σε win 98 η custom εφαρμογη για αυτο. Οταν εσκασε το pc που την ετρεχε παιζει και να πληρωσε τιμες i5 για ενα ιδιο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stridergr Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ανοίγοντας το κουτί και με τη βοήθεια του Speccy, από ό,τι φαίνεται ο υπολογιστής μου αποτελείται από τα κάτωθι: CPU: Intel Core i5 2500K Motherboard: Asus P8P67-M Pro RAM: Kingston HyperX 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600MHz Graphics: Asus AMD Radeon HD7770 2GB Storage: Hitachi GST Deskstar 320GB Optical Drive: Samsung CD/DVD Burner PSU: Thermaltake Litepower 700W Case: Thermaltake V6 BlacX Edition Θα μπορούσα να έχω μια εκτίμηση σε τιμή καθώς μάλλον μέσα στο επόμενο δίμηνο πρόκειται να τον βάλω σε αγγελία/αγγελίες εδώ στο site; Αν και ιδανικά θα προτιμούσα να τον πουλήσω όπως είναι (καθαρά για να γλιτώσω το μπελά της πλήρους αποσυναρμολόγησης ), δεν έχω καμία αντίρρηση να φύγει κομμάτι κομμάτι (αν και φαντάζομαι ότι μητρική-επεξεργαστής-μνήμες θα μπορούσαν να πουληθούν σετάκι ίσως), οπότε μια εκτίμηση για το σύνολο και εκτιμήσεις για κάθε component θα ήταν ευπρόσδεκτες. Δεν έχει υποστεί ποτέ overclocking (και ας είναι Κ, ναι) και η ψύκτρα από ό,τι είδα είναι Intel. Εγγυήσεις λογικά δεν υπάρχουν και από κουτιά έχω της μητρικής (και ίσως της κάρτας γραφικών), αλλά μάλλον όχι κάτι άλλο. Drivers και τα λοιπά μπορώ φαντάζομαι να τους βρω και να τους παρέχω σε δισκάκι αν χρειαστεί (εκτός και αν έχω τα αυθεντικά μέσα στα εναπομείναντα κουτιά...). Έχοντας τρέξει Intel Burn Test, Cinebench R15 και HDD Sentinel, φαίνεται πως όλα είναι καλά (όταν φυσικά βάλω την αγγελία σκοπεύω να συμπεριλάβω screenshots των αποτελεσμάτων). Εκτός από τα ανωτέρω, έχω και τα MemTest86+, Prime95, 3DMark06 και Unigine Valley 1.0 για περαιτέρω έλεγχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Λοιπον παιδια μπορειτε να βοηθησετε ποσο μπορουν να πουληθουν καποια κομματια; g3258 asrock b85 killer 1*8gb geil 1600mhz r9 270 xfx dual Ολα με κουτια αποδειξεις. Θα παρακαλουσα οχι ολα μαζι αλλα τιμες για το καθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Λοιπον παιδια μπορειτε να βοηθησετε ποσο μπορουν να πουληθουν καποια κομματια; g3258 asrock b85 killer 1*8gb geil 1600mhz r9 270 xfx dual Ολα με κουτια αποδειξεις. Θα παρακαλουσα οχι ολα μαζι αλλα τιμες για το καθενα Χονδρικά 50 50 25-30 120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Λοιπον παιδια μπορειτε να βοηθησετε ποσο μπορουν να πουληθουν καποια κομματια; g3258 asrock b85 killer 1*8gb geil 1600mhz r9 270 xfx dual Ολα με κουτια αποδειξεις. Θα παρακαλουσα οχι ολα μαζι αλλα τιμες για το καθενα Ο g3258 κάνει oc με αυτό το m/b ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanakos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 g3258 50ευρω? γιατι να μην δωσει καποιος 20 ευρω επιπλεον και να παρει καινουργιο απο το eshop? http://www.e-shop.gr/cpu-intel-pentium-dual-core-g3258-320ghz-lga1150-box-p-PER.558479?gclid=Cj0KEQjwmKG5BRDv4YaE5t6oqf0BEiQAwqDNfMauIXX1KobfZswM0FEZGYzgoMN9-gywviq5_lph1GAaAgxi8P8HAQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 g3258 50ευρω? γιατι να μην δωσει καποιος 20 ευρω επιπλεον και να παρει καινουργιο απο το eshop? http://www.e-shop.gr/cpu-intel-pentium-dual-core-g3258-320ghz-lga1150-box-p-PER.558479?gclid=Cj0KEQjwmKG5BRDv4YaE5t6oqf0BEiQAwqDNfMauIXX1KobfZswM0FEZGYzgoMN9-gywviq5_lph1GAaAgxi8P8HAQ Γιατί οι επεξεργαστές δεν χαλάνε, και έχει και εγγύηση. Αυτά τα 20 ευρώ είναι το 40%. Πόσο να το δώσει 30? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Άμα έχει εγγύηση καλά είναι. Οι cpu δεν παθαίνουν τίποτα. Ξέρεις κανείς αν κάνει Oc με το b85 killer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Άμα έχει εγγύηση καλά είναι. Οι cpu δεν παθαίνουν τίποτα. Ξέρεις κανείς αν κάνει Oc με το b85 killer? Απο όσο ξέρω ναι. Όπως κάνουν με τα Η81 δηλαδή! Τσίμπα το πριν το πάρω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις