Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παράδειγμα το παλικάρι με την Asrock κάνε τον κόπο και δες τιμές μητρικής eBay, και σου λέω δεν είναι eBay εδώ να πει τα μισά (40€) ή μνήμες και εκτός Ελλάδος έχουν τα ίδια και βάλε και πόσο 15€ το CPU;

Καταλαβες τώρα τι εννοώ;

Φίλε μου ειλικρινά δεν βγάζω κανένα νόημα.

Σοβαρά τώρα, δε στη λέω, απλά δε κατάλαβα τίποτα. :huh:

Με 80-100 ευρώ παίρνεις celeron ή pentium, φτηνό m/b και μνήμη

ολοκαίνουρια με εγγύηση.

Πόσα να δώσεις κανείς για το απαρχαιωμένο σύστημα του φίλου?

Εγώ ούτε 20 δεν θα 'δινα άσχετα που συμφώνησα με τα 40-50.

Από την αντίπερα όχθη αν δεις μερικά γατονια που γράφουν εδώ το έχουν επάγγελμα και μετά από λίγο καιρό βλέπεις στις αγγελίες πώληση με καπέλο ;) και 200+ αξιολογήσεις.

Φίλε μου όπως το θέτεις όλοι όσοι γράφουμε εδώ είμαστε εν δυνάμει 'γατόνια'.

Name and shame που λένε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δυστυχός έχεις δίκιο.Νομίζω πως μερικοί θεωρούν gaming οποιοδήποτε σύστημα έχει gpu.

Πόσα συστήματα έχω δει με cpu 3770K - 4790K και gpu κάτι 550ti - 750ti - 6950 κλπ...Που πάς ρε δικέ μου με cpu 3-4 φορές ακριβότερο απο κάρτα γραφικών.Έχω δει φυσικά και το ανάποδο,cpu πάτος με gpu δυνατή που δεν μπορεί να αξιοποιήσει.

Ψάξε ισσοροπία.

Φίλε επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου κατά το ήμισυ. Το να έχεις πιο καλή gpu απ'ότι μπορεί να σηκώσει o cpu και να στην κάνει bottleneck όντως είναι χαζό αλλά το αντίστροφο είναι απολύτως φυσιολογικό. Οι περισσότεροι (όπως και εγώ) που δεν έχουν να δώσουν ντούκου τα χρήματα για ένα καινούριο pc αγοράζουν πλέον έναν i5 skylake σκέτο και προσθέτουν γραφικά αργότερα μιας και τα ενσωματωμένα είναι ήδη αρκετά (ειδικά αν παίζεις dota, lol, csgo μπορεί να μην χρειαστούν καν). Επίσης τα πιο value for money μεταχειρισμένα pc είναι αυτά με δυνατούς επεξεργαστές και μέτριες gpu, γιατί αν έχεις μια καλή gpu θα την δώσεις πάνω από το 50% της αρχικής της αξίας - κάτι που δεν συμβαίνει απαραίτητα με τους cpu.

Καλησπερα στην παρεα. Ποσο να βαλω αγγελια το εξης συστημα;

Intel Xeon e5450@3,5ghz

6Gb ddr3 @1033mhz

640gb hdd

Asus p5q3

Coolermaster 650w

Aerocool midi case

Evga Gtx 260

Περί τα 160-180 θα πιάσει σχετικά άνετα.

• Like 3

Φίλε επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου κατά το ήμισυ. Το να έχεις πιο καλή gpu απ'ότι μπορεί να σηκώσει o cpu και να στην κάνει bottleneck όντως είναι χαζό αλλά το αντίστροφο είναι απολύτως φυσιολογικό. Οι περισσότεροι (όπως και εγώ) που δεν έχουν να δώσουν ντούκου τα χρήματα για ένα καινούριο pc αγοράζουν πλέον έναν i5 skylake σκέτο και προσθέτουν γραφικά αργότερα μιας και τα ενσωματωμένα είναι ήδη αρκετά (ειδικά αν παίζεις dota, lol, csgo μπορεί να μην χρειαστούν καν). Επίσης τα πιο value for money μεταχειρισμένα pc είναι αυτά με δυνατούς επεξεργαστές και μέτριες gpu, γιατί αν έχεις μια καλή gpu θα την δώσεις πάνω από το 50% της αρχικής της αξίας - κάτι που δεν συμβαίνει απαραίτητα με τους cpu.

Πως είναι φυσιολογικό.? Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό να έχεις πχ 4790Κ και 750ti.

Επίσης σύστημα με ενσωματομένα γραφικά δεν είναι gaming σύστημα.

Αφού λές προσθέτουν γραφικά αργότερα τότε στην ουσία λές το ίδιο με μένα.Εκτός και αν πάνε μετά και βάλουν gpu της τάξης τον 120 ευρώ.Τότε είναι ανισσόροπο.

Για οτιδήποτε άλλο μήνυμα φίλε μου.

προχθες αγορασα απο εναν φιλο εδω μεσα σκληρο δισκο SATA2 500GB σε τελεια κατασταση 15 ευρω

μιλαμε ο δισκος ειναι αψογος

αρα ενας φιλος ειχε δικιο οτι εκτος απο τους τρομπες που πουλανε μεταχειρισμενα σε τιμη των καινουργιων υπαρχουν και ατομα που καταλαβαινουν οτι αυτο που πουλανε ειναι μεταχειρισμενο ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ

ρε παιδια που παταω για να του βαλω καποια αξιολογηση?

• Like 1

προχθες αγορασα απο εναν φιλο εδω μεσα σκληρο δισκο SATA2 500GB σε τελεια κατασταση 15 ευρω

μιλαμε ο δισκος ειναι αψογος

αρα ενας φιλος ειχε δικιο οτι εκτος απο τους τρομπες που πουλανε μεταχειρισμενα σε τιμη των καινουργιων υπαρχουν και ατομα που καταλαβαινουν οτι αυτο που πουλανε ειναι μεταχειρισμενο ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ

ρε παιδια που παταω για να του βαλω καποια αξιολογηση?

Στην αγγελια του, καπου γραφει,ειχατε συμμετοχη σε αυτην την αγγελια και θελετε να κανετε αξιολογηση,τοτε πατηστε εδω. Κλικαρεις στην λεξη ''εδω''.

• Like 4

Παιδιά η παρακάτω σύνθεση στα 300 ευρώ είναι καλή;

Amd A8 6600k

Coolermaster GenimII m4

Asus A88xm-a

Kingstone 4x4 Gb 1600 mhz lifetime εγγυηση.

Coolermaster Elite 600w

Hdd 250GB

Corsair 200R

3χ ανεμιστήρες 120mm

Amd A8 6600k

Coolermaster GenimII m4

Asus A88xm-a

Coolermaster Elite 600w

Hdd 250GB

Corsair 200R

3χ ανεμιστήρες 120mm

Χωρις καρτα γραφικων? Τι games θελεις να παιζεις?

• Like 1

Χωρις καρτα γραφικων? Τι games θελεις να παιζεις?

Είναι στα 300 οπότε έχω αλλά 100 να φτάσω τα 400. Σκέφτομαι αυτά να πάνε για κάρτα.

Amd A8 6600k

Coolermaster GenimII m4

Asus A88xm-a

Coolermaster Elite 600w

Hdd 250GB

Corsair 200R

3χ ανεμιστήρες 120mm

Όχι δεν είναι καλή γενικώς:)

O σκληρός είναι αρχαίος πιο αργός κι απ την καθυστέρηση, το τροφοδοτικό είναι ίσως

το πιο μάπα κινέζικο που έχει βγάλει η coolermaster και οι μνήμες αν και 16gb είναι

αργές για αυτό το setup.

Mε κάτω απο 400 παίρνεις πολύ καλύτερο και καινούριο.

Μπορεί και με 300 αλλά δεν είμαι σίγουρος.

• Like 5

Σας ευχαριστώ όλους παρά πολύ παιδιά!

Ή βοήθεια σας είναι πολύτιμη.

Μία ερώτηση ακόμα:

Αυτό στα 250 και άλλα 150 περίπου για vga, mem κάποια στιγμή στο μέλλον πως σας φαίνεται;

x 6100 3.3 ghz ..oc μαλον 4ghz asus m5a78l le saphire ati hd 6750 1gb direct x 11 hdd seagate 1 tb 7200 rpm ram corsair 4gb ddr3 psu corsair vx 450 watt medi tower samsung dvd rw after market cooler

Σας ευχαριστώ όλους παρά πολύ παιδιά!

Ή βοήθεια σας είναι πολύτιμη.

Μία ερώτηση ακόμα:

Αυτό στα 250 και άλλα 150 περίπου για vga, mem κάποια στιγμή στο μέλλον πως σας φαίνεται;

x 6100 3.3 ghz ..oc μαλον 4ghz asus m5a78l le saphire ati hd 6750 1gb direct x 11 hdd seagate 1 tb 7200 rpm ram corsair 4gb ddr3 psu corsair vx 450 watt medi tower samsung dvd rw after market cooler

Μονο σε intel θα κοιτας στα μεταχειρισμενα απο  Sandy/Ivy Bridge και μετα, ram μνημη 8ig, τροφοδοτικο με bronze, εναν ssd ,αυτα ειναι τα βασικα που θα εχεις υποψη σου.Αν καποιο απο αυτα λειπει,δεν θα κοιτας.

Για να μην γραφεις καθε λιγο και λιγακι, σε αναλαμβανω εγω,στελνε μου pm οποτε βρισκεις να σου λεω γνωμη.Αλλα αυτα που σου ανεφερα πριν θα ειναι τα must. :) (Αν ξεχασα κατι ,συγνωμη,αλλα μολις ξυπνησα,βγηκα με φοιτητες μαθητες μου χτες και με μεθυσαν και τωρα ειμαι και χωρις καφε.Επιστρεφω σε μιση ωρα.)

• Like 3

Αυτό με τις ανταλλαγές στις αγγελίες είναι πολύ αστείο.

Ολόκληρο υπολογιστή αν ανταλλάζω με μια κάρτα των 20 ευρώ.

Ο επόμενος θα πει 2 φέτες κασέρι και μια μασημένη τσίχλα, το περιμένω...

• Like 9

Αυτό με τις ανταλλαγές στις αγγελίες είναι πολύ αστείο.

Ολόκληρο υπολογιστή αν ανταλλάζω με μια κάρτα των 20 ευρώ.

Ο επόμενος θα πει 2 φέτες κασέρι και μια μασημένη τσίχλα, το περιμένω...

Ξεχασες το ριγε βρακακι. :)

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...