Dr_73 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μητρική Asrock P43 Twins 1600 CPU E8400 και μία Ram DDR2 2gb 800 αν τα βάλω 75€ λογικά θα φύγουν γρήγορα. Τι λέτε ; ή και κουστούμι με μια GTX 295 στα 140€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μητρική Asrock P43 Twins 1600 CPU E8400 και μία Ram DDR2 2gb 800 αν τα βάλω 75€ λογικά θα φύγουν γρήγορα. Τι λέτε ; Πολλά τα βρίσκω, με 50€ ίσως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Περιγραφή: CPU i3 + GIGABYTE H55m USB Ram: 4GB kingston 1333dd3 MIDI CASE = Corsair 200 R ολοκαίνουργιο από πλαίσιο με αποδείξει http://www.plaisio.gr/search.aspx?qu...mode=searchlisGPU= ATI Sapphire 5750 1GB CPU cooler = http://www.plaisio.gr/anavathmisi-di...m-CPAF-012.htm SSD = OCZ 240 GB SATA 3 PSU= 500 WATT XIGMATIC GAMER EDITION 85% BRONZE PLUSOptical drive :DVD RW + - read writeδωρεάν δίνω stock cooler intel *windows 7 64 bit English Fresh installation full updates!! ακούω τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Τι προσφορες ρε συ.Αν θες να το πουλησεις το συστημα υπαρχουν οι αγγελιες.... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Περιγραφή: CPU i3 + GIGABYTE H55m USB Ram: 4GB kingston 1333dd3 MIDI CASE = Corsair 200 R ολοκαίνουργιο από πλαίσιο με αποδείξει http://www.plaisio.gr/search.aspx?qu...mode=searchlis GPU= ATI Sapphire 5750 1GB CPU cooler = http://www.plaisio.gr/anavathmisi-di...m-CPAF-012.htm SSD = OCZ 240 GB SATA 3 PSU= 500 WATT XIGMATIC GAMER EDITION 85% BRONZE PLUS Optical drive :DVD RW + - read write δωρεάν δίνω stock cooler intel *windows 7 64 bit English Fresh installation full updates!! ακούω προσφορες και τιμές 250 ευρώ βαριά. ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ αν ξαναδώ ει στο τέλος ουσιαστικού θα φάω τα πτυχία μου... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 250 ευρώ βαριά. ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ αν ξαναδώ ει στο τέλος ουσιαστικού θα φάω τα πτυχία μου... Πολύ βαριά θα έλεγα...το βλέπω να φεύγει γύρω στα 200 για μένα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 250 ευρώ βαριά. ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ αν ξαναδώ ει στο τέλος ουσιαστικού θα φάω τα πτυχία μου... OK ΤΟΣΟ μπήκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μητρική Asrock P43 Twins 1600 CPU E8400 και μία Ram DDR2 2gb 800 αν τα βάλω 75€ λογικά θα φύγουν γρήγορα. Τι λέτε ; ή και κουστούμι με μια GTX 295 στα 140€. Δηλαδη νομιζεις οτι η 295 αξιζει 65 ευρω? Εγω ουτε ενα 10ρικο δε θα εδινα για αυτο το κτηνος made in ΔΕΗ. Και το συστημα 40 ευρω. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Οταν διαβαζω κατι τιμες που προτεινουν μερικοι ετσι μου ερχεται να τους ζητησω μερικα σετ στις τιμες που οι ιδιοι ειπαν αλλα..... *Fixed για το Shero 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Οταν διαβαζω κατι τιμες που προτεινουν μερικοι ετσι μου ερχεται να τους ζητησω μερικα σετ στις τιμες που οι ιδιοι ειπαν αλλα..... Αν νομίζεις πως μερικοί κάνουν λάθος στις εκτιμήσεις τους, μπορείς να γράψεις και εσύ τις δικές σου εκτιμήσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 μπορω ν ποσταρω το λινκ της αγγελιας μου που εχω διαφορα πραγματα ν μου πειτε αν ειναι καλες οι τιμες γ διαφορα πραγματακια π εβαλα προς πωληση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Αν ειναι δικη σου και ανεχεσαι σχολιασμο, ναι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Αν νομίζεις πως μερικοί κάνουν λάθος στις εκτιμήσεις τους, μπορείς να γράψεις και εσύ τις δικές σου εκτιμήσεις. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι θέλω να πω Εκτός και πλέον η τιμή που δίνει ο καθένας αφορά την προσωπική του εκτίμηση/αξία. Πχ αν ρωτήσεις για 775 σετ και σου απαντά ο άλλος με 1000€ σετ μητρική επεξεργαστή ούτε να μου τα χάριζαν δεν τα έπαιρνα ή το πολύ πολύ 20€ ε είναι τραβηγμένο. Παράδειγμα το παλικάρι με την Asrock κάνε τον κόπο και δες τιμές μητρικής eBay, και σου λέω δεν είναι eBay εδώ να πει τα μισά (40€) ή μνήμες και εκτός Ελλάδος έχουν τα ίδια και βάλε και πόσο 15€ το CPU; Καταλαβες τώρα τι εννοώ; Μιλάμε για φυσιολογικές τιμές αγοράς και το πολύ πολύ μία συμβουλή για καλύτερη τιμή εάν βιάζεται να τα δώσει, αυτός είναι ο σωστος τρόπος. Από την αντίπερα όχθη αν δεις μερικά γατονια που γράφουν εδώ το έχουν επάγγελμα και μετά από λίγο καιρό βλέπεις στις αγγελίες πώληση με καπέλο και 200+ αξιολογήσεις. Τώρα έγινα αντιληπτός; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/variousgadgets/663841-διαφορα-ολοκαινουργια-πραγματα-μπειτε-και-αγο/πως βλέπεται τις τιμες μου? να μειωσω η να αυξησω καποια τιμη?για πειτε καμια γνωμη! εχθες την ανεβασα, να αλλαξω κατι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι θέλω να πω Εκτός και πλέον η τιμή που δίνει ο καθένας αφορά την προσωπική του εκτίμηση/αξία. Πχ αν ρωτήσεις για 775 σετ και σου απαντά ο άλλος με 1000€ σετ μητρική επεξεργαστή ούτε να μου τα χάριζαν δεν τα έπαιρνα ή το πολύ πολύ 20€ ε είναι τραβηγμένο. Παράδειγμα το παλικάρι με την Asrock κάνε τον κόπο και δες τιμές μητρικής eBay, και σου λέω δεν είναι eBay εδώ να πει τα μισά (40€) ή μνήμες και εκτός Ελλάδος έχουν τα ίδια και βάλε και πόσο 15€ το CPU; Καταλαβες τώρα τι εννοώ; Μιλάμε για φυσιολογικές τιμές αγοράς και το πολύ πολύ μία συμβουλή για καλύτερη τιμή εάν βιάζεται να τα δώσει, αυτός είναι ο σωστος τρόπος. Από την αντίπερα όχθη αν δεις μερικά γατονια που γράφουν εδώ το έχουν επάγγελμα και μετά από λίγο καιρό βλέπεις στις αγγελίες πώληση με καπέλο και 200+ αξιολογήσεις. Τώρα έγινα αντιληπτός; Μια χαρά κατάλαβα τι ήθελες να πεις, και αυτό που σου είπα ισχύει. Όσο για το πρώτο παράδειγμα σου, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να προτείνει τιμή πώλησης 20€ για υλικό αξίας 1000€. Δείξε μας αν θέλεις κάποιο post που ειπώθηκε αυτό. Όσο για το δεύτερο παράδειγμα, φαντάζομαι εννοείς το παλικάρι που ρώτησε για το σετ με την Asrock P43 Twins 1600. Ποιος ο λόγος να προτιμήσεις αυτό το σύστημα ενώ μπορείς να αγοράσεις από κατάστημα με κάτω από 100€ σετ το οποίο και αρκετά πιο γρήγορο θα είναι, και μεγαλύτερη/ταχύτερη ram θα έχει, και διάφορα χαρακτηριστικά όπως sata3/usb3, και με χαμηλότερη κατανάλωση? Γιατί να προτιμήσεις αρχαίο και ταλαιπωρημένο υλικό 8ετίας, και όχι καινούργιο με εγγύηση? 40€ είναι μια λογική τιμή σαν σετ πάντα, βαριά 50€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις