Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έβαλα κάτω ποσο κάνουν καινούρια και βγαίνει στα 994 euro δηλαδή να πέσω στα μισά λεφτά ενώ όλα είναι μέσα στην εγγύηση και έχουν και αρκετή δηλαδή μου φαίνεται πως θα το κρατήσω αν δεν βρω laptop :P ευχάριστο πολύ

Με βαση τις τιμες και το ποσο κανουν καινουργια και επισης το οτι εχουν ολα εγγυηση και μαλιστα πολυ ακομη οπως λετε,κατω απο 750 σαν συνολο δεν μπορειτε να δεχτειτε.

Αλλα οι παρατηρησεις του Whitefanged ειναι πολυ σωστες,υπαρχει ανισορροπια στο συστημα σας.Εδω μονο το κουτι σας κανει αυτη την στιγμη 150 ευρω. Αλλα το θεμα ειναι,και πιστευω να το καταλαβαινετε, οτι αν και ποιοτικο,αφενος μπορει να βρει κανεις αρκετα καλο κουτι πολυ φτηνοτερα και αφετερου μπορει σε καποιον να μην αρεσει,απλα,ασχετα με το αν ειναι αντικειμενικα ενα ποιοτικο κουτι. Για αυτο οταν καποιος αγοραζει ακριβα,εχει την μεγαλυτερη χασουρα μεταπωλητικα στο μεταχειρισμενο,ειδικα σε μια χωρα με τεραστια οικονομικη κριση.

Προσωπικη συμβουλη. Δωστε το οπως σας ειπαν ξεχωριστα και αν οι προσφορες ειναι κακες δοκιμαστε να τα πουλησετε στο εξωτερικο,Ευρωπη. Αλλιως ακομη καλυτερα κρατηστε το ,πουληστε τον διπυρηνο και βαλτε εναν καλο i5 Κ και ειστε ενταξει.Ειναι κριμα να πανε τα χρηματα σας χαμενα και το laptop εκτος και αν το θελετε για σοβαρους επαγγελματικους λογους,δεν αξιζει σαν αγορα με τιποτε.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το σύστημα φτιάχτηκε έτσι ώστε να βάλω τελευταίο το cpu που θα ήτανε ο 4790k όπως είπα δεν το χρειάζομαι αυτόν το cpu ακόμα τουλάχιστον αλλα δυστυχώς πρέπει να φύγω για σεζόν σαντορίνη και μετά γερμανία οποτε έλεγα για κάποιο laptop οποτε αν δεν βρω να το δώσω θα φύγει σε κομμάτια εκεί στα 750 έλεγα και εγώ στα 500 euro καλύτερα να το κάνω κουμπαρα :) ευχάριστο πολύ μην χαλάμε και το θέμα!

το σύστημα φτιάχτηκε έτσι ώστε να βάλω τελευταίο το cpu που θα ήτανε ο 4790k όπως είπα δεν το χρειάζομαι αυτόν το cpu ακόμα τουλάχιστον αλλα δυστυχώς πρέπει να φύγω για σεζόν σαντορίνη και μετά γερμανία οποτε έλεγα για κάποιο laptop οποτε αν δεν βρω να το δώσω θα φύγει σε κομμάτια εκεί στα 750 έλεγα και εγώ στα 500 euro καλύτερα να το κάνω κουμπαρα :) ευχάριστο πολύ μην χαλάμε και το θέμα!

Ξέχασα το κουτί είναι αλήθεια, οπότε 600 σαν σύνολο. Αλλά σαν κομμάτια θα φύγει πολύ πιο εύκολα!

εχει καποιος καποια ιδεα γιατι πουλανε τους σκληρους δισκους σχεδον οσο ενας καινουργιος και μερικες φορες και ιδια τιμη με καινουργιο?

Γιατί οι τιμές των δίσκων πριν δύο-τρία χρόνια ήταν στο θεό, λόγω πλυμηρρών το 2011 και 2012

που αχρήστεψαν τα εργοστάσια στην Ταϊβάν. Όσοι αγόρασαν δίσκο μέχρι και το 14 τον πλήρωσαν χρυσό.

Απλά δεν έχουν νιώσει την σφαλιάρα που έφαγαν οι τιμές προς τα κάτω.

• Like 4

ναι αλλα ετσι δεν υπαρχει πιθανοτητα να πουλησουν...

ποιος θα αγοραζε μεταχειρισμενο σκληρο 500GB 40 ευρω οταν εχει την ιδια τιμη στο eshop?

τελος παντων δικο τους θεμα

Καλησπέρα και πάλι.

Ψάχνω να βρω μτχ σύνθεση έως 400 ευρώ από εδω. Δεν μου αρέσει να ενοχλω χωρίς να το ψάχνω πρώτα αλλά πραγματικά δεν βγάζω άκρη τι αξίζει και τι όχι. Κυρίως για gaming το θέλω χωρίς οθόνη,πληκτρολόγιο,κλπ.

Υπάρχει καμία ενεργή αγγελία που να είναι καλή σε αυτά τα λεφτά που δίνω ώστε να έχω κανένα μπουσουλα να ξεκινησω;

Ο λόγος που δεν πάω για καινούριο είναι επειδη πιστεύω ότι θα πάρω κάτι καλύτερο σε μτχ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Με κάτι παραπάνω από 400 παίρνεις Pentium G4400 με 950.

Άρα αν τα μτχ έχουν εγγύηση πρέπει να είναι λίγο καλύτερα πχ i3 ή 960

Αν δεν έχουν εγγύηση θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερα.

Πολύ χοντρικά τα παραπάνω.

Καλύτερα αν βρεις κάτι να σου γυαλίσει βάλτο εδώ και βλέπουμε αν αξίζει.

• Like 2

Με κάτι παραπάνω από 400 παίρνεις Pentium G4400 με 950.

Άρα αν τα μτχ έχουν εγγύηση πρέπει να είναι λίγο καλύτερα πχ i3 ή 960

Αν δεν έχουν εγγύηση θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερα.

Πολύ χοντρικά τα παραπάνω.

Καλύτερα αν βρεις κάτι να σου γυαλίσει βάλτο εδώ και βλέπουμε αν αξίζει.

Για παράδειγμα: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/651101-gaming-pc/

Έχω την εντύπωση ότι παίρνω κάτι καλύτερο σε καινούριο από αυτό. Για να σιγουρευτω πρέπει να κάτσω να ψαξω τιμές για ένα ένα τα πράγματα. Από την άλλη με αυτά τα λεφτά σε καινούριο πηγαίνεις σε πολύ entry level.

Δυστυχως ο όρος "gaming" φοριέται πολύ στις αγγελίες. Εδώ κάποιος δίνει quad core με ddr2 στα 580 βαφτιζωντας το gaming.

Πρέπει να έχεις τρελή γνώση της αγοράς για να ξέρεις πόσο κάνει κάθε εξάρτημα για να πάρεις κάτι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ (όχι τρέλα πράγματα) στα λεφτά που δίνεις.

Για να μην σας πρηζω (ευχαριστώ btw) θα βάλω αγγελία ζήτησης και θα ασχοληθω μόνο με άτομο που έχει ισάξιες αξιολογήσεις με εμένα τουλάχιστον.

Για παράδειγμα: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/651101-gaming-pc/

Έχω την εντύπωση ότι παίρνω κάτι καλύτερο σε καινούριο από αυτό. Για να σιγουρευτω πρέπει να κάτσω να ψαξω τιμές για ένα ένα τα πράγματα. Από την άλλη με αυτά τα λεφτά σε καινούριο πηγαίνεις σε πολύ entry level.

Δυστυχως ο όρος "gaming" φοριέται πολύ στις αγγελίες. Εδώ κάποιος δίνει quad core με ddr2 στα 580 βαφτιζωντας το gaming.

Πρέπει να έχεις τρελή γνώση της αγοράς για να ξέρεις πόσο κάνει κάθε εξάρτημα για να πάρεις κάτι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ (όχι τρέλα πράγματα) στα λεφτά που δίνεις.

Για να μην σας πρηζω (ευχαριστώ btw) θα βάλω αγγελία ζήτησης και θα ασχοληθω μόνο με άτομο που έχει ισάξιες αξιολογήσεις με εμένα τουλάχιστον.

Νομιζω δεν επιτρεπεται απο τους κανονισμους να συζηταμε συγκεκριμενες αγγελιες εδω. Αυτο παντως που βαλατε,στην τιμη που δινεται δεν αξιζει. Αν ειχε μητρικη με το X88 chipset, καποιον σχετικα αξιοπρεπη σε μεγεθος και οχι πολυ παλιο ssd και καλο τροφοδοτικο,τοτε ναι.Ετσι οπως ειναι,οχι.

• Like 3

Νομιζω δεν επιτρεπεται απο τους κανονισμους να συζηταμε συγκεκριμενες αγγελιες εδω

My bad:)

Δεν το ήξερα και του είπα να βάζει links του ανθρώπου.

Υποθέτω αν τα βάζει με λίστα χωρίς αναφορά στην αγγελία, θα επιτρέπεται?

• Like 2

Δυστυχός έχεις δίκιο.Νομίζω πως μερικοί θεωρούν gaming οποιοδήποτε σύστημα έχει gpu.

Πόσα συστήματα έχω δει με cpu 3770K - 4790K και gpu κάτι 550ti - 750ti - 6950 κλπ...Που πάς ρε δικέ μου με cpu 3-4 φορές ακριβότερο απο κάρτα γραφικών.Έχω δει φυσικά και το ανάποδο,cpu πάτος με gpu δυνατή που δεν μπορεί να αξιοποιήσει.

Ψάξε ισσοροπία.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...