Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mόλις είδα στις αγγελίες i7 920 με 150€, αξίζει? :D

θελω να πιστευω οτι αστειευεσαι .... εκτος αν τον δινει μαζι με μητρικη ραμ κουτι σκληρο τροφοδοτικο και ενα κουτι σοκολατακια ...

α και λιγα αυγα για το πασχα...βαμμενα κατα προτιμηση...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτόν πάντος χτυπάει 700W με gtx970 παίζοντας crysis.Βέβαια δεν ξέρω τι ρεύμα έχει αλλά όπως και να έχει...

Μια απορία όσον αφορά μεταχειρησμένα.Όταν βλέπετε σε αγγελία K cpu & Z μητρική να λέει δεν έχει γίνει overclock ποτέ...κατά πόσο το πιστεύετε.?

Σε αυτόν πάντος χτυπάει 700W με gtx970 παίζοντας crysis.Βέβαια δεν ξέρω τι ρεύμα έχει αλλά όπως και να έχει...

Μια απορία όσον αφορά μεταχειρησμένα.Όταν βλέπετε σε αγγελία K cpu & Z μητρική να λέει δεν έχει γίνει overclock ποτέ...κατά πόσο το πιστεύετε.?

Mπα :P

• Like 2

θελω να πιστευω οτι αστειευεσαι .... εκτος αν τον δινει μαζι με μητρικη ραμ κουτι σκληρο τροφοδοτικο και ενα κουτι σοκολατακια ...

α και λιγα αυγα για το πασχα...βαμμενα κατα προτιμηση...

Ως προς την απορία ναι αστειεύομαι, ως προς την ύπαρξη της αγγελίας όχι δεν αστειεύομαι. Σκέτη cpu, χωρίς καν ψύκτρα.

Όσο θα πίστευα και τον τύπο που ισχυρίζεται πως δεν δοκίμασε ποτέ να κάνει drift με το s2000 που πουλάει.

• Like 3

στο prime95 ώμος άλα έδειχνε

για μένα τώρα όταν βλέπω κάποιον να λέει "overclock ποτέ" τότε σημαίνει ότι οι πιθανότητες να έχει γίνει OC είναι κατά πολύ υψηλότερες από αυτόν που δεν λέει τίποτα, γιατί πολύ άπλα αν δεν είχε ασχοληθεί με OC λογικά δεν θα ήξερε να κάνει και οπότε δεν θα το σκεφτότανε καν να γράψει "overclock ποτέ"

λογικά δεν το σκέφτομαι?

• Like 1

Εκτός και αν έχει διαβάσει το thread και μετά δεν ξέρει τι να κάνει.  ;)

Ο υπολογιστής μου π.χ. είναι i5 2500K με μητρική Asus P8P67-M Pro. Πρέπει να τον είχα πάρει πριν 4-5 χρόνια give or take. Και αν και ξέρω τι εστί overclocking λίγο πολύ, δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτό (δεν ξέρω καν αν η μητρική μου κάνει για αυτό). Και για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι γιατί πήρα K αν και υποθέτω ήταν ένας συνδυασμός του ότι ήταν άμεσα διαθέσιμος στο κατάστημα της γειτονιάς που μου είχε φτιάξει τότε τον υπολογιστή και του ότι δεν ήξερα ακριβώς τι εστί K.

Καθώς κάποια στιγμή θα βάλω αγγελία να τον πουλήσω ολόκληρο ή σε κομμάτια, δεν είχα σκοπό να αναφερθώ στο overclocking καθώς δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό. Τώρα όμως δεν είμαι σίγουρος... Να πω ότι δεν έχει γίνει ποτέ overclocking και όποιος θέλει ας το πιστέψει ή να το αφήσω ασχολίαστο εντελώς;

Κατα την γνωμη μου,ειναι ανουσιο να γραφει κανεις για τους ''Κ'' επεξεργαστες ''δεν εχουν γινει overlock ποτε'' γιατι κανεις δεν το πιστευει. Τοτε γιατι τους αγορασε? Η περιπτωση του φιλου Strider ειναι ποσοστιαια πολυ μικρη.

Ουτως η αλλως οταν καποιος θα ριξει σημαντικο ποσο για να αγορασει επεξεργαστη,θα πρεπει πρωτα να τρεξει ενα 15αλεπτο prime95 για να ελεγξει οτι δεν υπαρχει προβλημα.

Εκτός και αν έχει διαβάσει το thread και μετά δεν ξέρει τι να κάνει.  ;)

Ο υπολογιστής μου π.χ. είναι i5 2500K με μητρική Asus P8P67-M Pro. Πρέπει να τον είχα πάρει πριν 4-5 χρόνια give or take. Και αν και ξέρω τι εστί overclocking λίγο πολύ, δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτό (δεν ξέρω καν αν η μητρική μου κάνει για αυτό). Και για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι γιατί πήρα K αν και υποθέτω ήταν ένας συνδυασμός του ότι ήταν άμεσα διαθέσιμος στο κατάστημα της γειτονιάς που μου είχε φτιάξει τότε τον υπολογιστή και του ότι δεν ήξερα ακριβώς τι εστί K.

Καθώς κάποια στιγμή θα βάλω αγγελία να τον πουλήσω ολόκληρο ή σε κομμάτια, δεν είχα σκοπό να αναφερθώ στο overclocking καθώς δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό. Τώρα όμως δεν είμαι σίγουρος... Να πω ότι δεν έχει γίνει ποτέ overclocking και όποιος θέλει ας το πιστέψει ή να το αφήσω ασχολίαστο εντελώς;

Να γραψεις την αληθεια με ελικρινεια και οποιος θελει ας το πιστεψει.Αν τρεξει ενα διαγνωστικο και δεν εχει προβλημα θα τον αγορασει. :) Θα γραψεις ''καθε ελεγχος δεκτος''.

Το προβλημα ειναι καποιοι αλλοι που πουλανε ειτε ''Κ'' ειτε κλειδωμενους επεξεργαστες με μητρικη και ραμ και δεν σου επιτρεπουν να κανεις διαγνωστικο τεστ.Δηλαδη και να ριξεις απο 200αρι και επανω και να παρεις γουρουνι στο σακι χωρις εγγυηση. Εκει λεμε οχι γιατι προφανως ο τυπος αυτος κατι εχει χαλασει.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείται κάθε έλεγχος δεκτός. Για αυτό άλλωστε κοιτάω να κατεβάσω διαγνωστικά προγραμματάκια και benchmarks. Και για να το ελέγξω εγώ μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου και για να τα έχω εύκαιρα στον κάθε ενδιαφερόμενο που θα θέλει να ελέγξει το σύστημα.

Επεξ/σία από stridergr
  • Like 1

και η κωμωδια στης αγγελιες συνεχιζεται χαχαχαχαχαχχαχαχα

εβαλα και εγω μια για σκληρο

40 ευρω λεω κανει καινουργιος και με εγγυηση

εγω δινω 15 και εκτος απο δισκο να υπαρχουν και 3 κοκκινα αυγα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...