stefant24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 280-300€ max, αν φύγουν κομμάτια. Υποθέτω ότι έχουν εγγυήσεις cpu+mobo+ram και δεν έχουν psu+gpu. Πάντα είναι θέμα να το δώσεις ως πακέτο, γιατί μπορεί ο άλλος να καλύπτεται από μητρική και επεξεργαστή, αλλά να θέλει π.χ. εντελώς άλλο τροφοδοτικό και κουτί, οπότε αν βιάζεσαι να φύγουν μαζί, κατεβάζεις την τιμή για να βάλεις κάποιον σε πειρασμό. Για κάτσε ρε φίλε, τί, ίσα κι όμοια γίναμε όλοι; Πραγματικά, κάποιες τιμές που διαβάζω εδώ, ε, μόνο εδώ τις διαβάζω, στις αγγελίες δεν υπάρχουν! Τί διάολο, μάγια τους κάνετε; Μου θύμισες για κάποιο λόγο έναν Μαθηματικό με την φράση σου 《Τι διάολο》 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εαν θελεις να πεις κατι κοιτας πρωτα απο ολα να εχεις καθαρη την φωλια σου. Δεν διαφωνω μαζι σου αλλωστε ο καθενας εχει τα δικα του μετρα και σταθμα απλα εσυ εχεις δυο. Αλλα στην αγορα και αλλα στην πωληση!!! Βλεπεις μερικοι δεν ξεχναμε τοσο ευκολα, πριν ενα χρονο παρα κατι ειχες σετ 1366 με 920 μηπως θυμασε ποσο τα ζητουσες ή πρεπει να στο θυμισω? Δεν με ενδιαφερει ποσο πουλαει ή ποσο αγοραζει ο καθενας αλλα οταν το παιζουν και υπερανω μερικοι εκει ειναι καπως..... PS Εαν εχεις μια Hero στο 80αρι την αγοραζω χτες και αν σου εχει μεινει καμια Rampage II-III μιας και ειναι αρχαια κομματια δινω και 60€ γιατι με επιασαν οι απλες σημερα Φυσικα και θυμαμαι, δεν ειμαι και τοσο γερος πια Εδινα τη rampage 2 extreme με τη καρτα ηχου της και ολα τα παρελκωμενα στα 140 ευρω. Εδινα τις μνημες corsair vengeance 3x4 ddr3 kit (που στο σκρουτζ κανανε 110 ευρω τοτε) στα 70 ευρω. Και εδινα τον ι7 920 στο 50ρικο (παρα μα παρα πολυ καλο κομματι που το ειχα φτασει στα 4.4 τα 50 δεν ηταν πολλα πριν 1 χρονο, εδω πουλανε μεχρι και σημερα κατι c0 κομματια στα 40). Συνολο 260 ευρω. Δεν θυμαμαι αν ειχαμε μιλησει μαζι, αλλα τελικα βρεθηκε ανθρωπος και τα πηρε γιατι ηθελε μαλλον να βαλει και ξενον αργοτερα. Πριν 1 χρονο για αυτο το σετ, αυτα τα λεφτα ηταν λογικα, μιας και η μητρικη ακομα τοσο κανει, ο 920 ακομα τοσο κανει ειδικα οταν μιλαμε για τετοιο κομματι, και οι μνημες που πουλαγα ηταν καταρχας ολοκαινουριες, και τις εδινα 40 ευρω κατω απο τη τιμη του μαγαζιου με εγγυηση εφ ορου ζωης. Και σημερα να την ειχα την rampage 2 παλι κατω απο 120 δε θα την εβαζα, υπαρχουν πολλοι που ασχολουνται με xeon. Οποιος δε βαριεται ας δει τις τιμες για σετ 1366 πριν 1 χρονο αλλα και στο ebay οχι μονο εδω. Τοτε που εγω εδωσα τα δικα μου 200 και κατι ψιλα, οι αλλοι δινανε χειροτερες μητρικες με χειροτερους επεξεργαστες και με παλιες 6γιγα μνημες στα 220-250. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Και εγώ θυμάμαι όταν έβαλες την αγγελία ήταν 330€ αλλά πραγματικά δεν είναι εκεί το θέμα και 500 να ζητούσες. Το θέμα είναι αυτό που λες στο τέλος, δεν μπορεί από την μια να λες είναι παλιά (για κάποιους εδώ μέσα για πέταμα) και μετά να λες κάτω από 120€ δεν θα την έβαζα γιατί έχει αγοραστές. Εκεί είναι ή ένσταση μου και πουθενά αλλού. Ελπίζω να καταλαβαίνεις και να μην το πάρεις προσωπικά μιας και δεν έχω τέτοια πρόθεση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Και εγώ θυμάμαι όταν έβαλες την αγγελία ήταν 330€ αλλά πραγματικά δεν είναι εκεί το θέμα και 500 να ζητούσες. Το θέμα είναι αυτό που λες στο τέλος, δεν μπορεί από την μια να λες είναι παλιά (για κάποιους εδώ μέσα για πέταμα) και μετά να λες κάτω από 120€ δεν θα την έβαζα γιατί έχει αγοραστές. Εκεί είναι ή ένσταση μου και πουθενά αλλού. Ελπίζω να καταλαβαίνεις και να μην το πάρεις προσωπικά μιας και δεν έχω τέτοια πρόθεση Δεν τα ειχα βαλει 330, ελεος. Ειπα ειναι παλια και αχρηστα τα 775, οχι το 1366. Αφου ολοι ξερουμε οτι οι τιμες στις 1366 μητρικες κρατανε καλα γιατι οι xeon ειναι ακομα δυνατοι και σε μεγαλη ζητηση.. Δεν το παιρνω προσωπικα, αλλα εγω δεν ειπα ποτε οτι το 1366 ειναι για πεταμα παντως. Το οτι ειναι παλια ολοι το ξερουμε, οπως και ξερουμε οτι λογω xeon καποιοι (οπως και εγω στο παρελθον) τα χρησιμοποιουν ακομα και σημερα. Αλλο οταν ο αλλος πουλαει 775 σε τιμη καινουριου pentium και αλλο οταν πουλαει μητρικη 1366 σε τιμη καινουριας Ζ170, γιατι ενας xeon 1366 κανει 60$ και ενας ι7 Ζ170 κανει 400$. Εκεί είναι ή ένσταση μου και πουθενά αλλού. Ελπίζω να καταλαβαίνεις και να μην το πάρεις προσωπικά μιας και δεν έχω τέτοια πρόθεση - Δεν θα την εβαζα 120 γιατι πουλαει ακομα, θα την εβαζα 120 γιατι ενα συστημα με xeon ειναι πολυ δυνατο ακομα και σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Το ειχα γραψει και πιο πριν παιδια. Αν δεν ξερεις απο γενιες cpu, mb, κλπ θελει ΠΟΛΥ ψαξιμο για να δεις ποιος το δινει κανονικα (φθηνα) και ποιος σφαζει. Ειμαι παλαιο μελος με αρκετη εμπειρια στις αγγελιες αλλα στο κομματι του PC δεν ασχολουμαι παρολο που θελω να παρω εναν. Ειναι απο τις κατηγοριες που οι αξιολογησεις δεν λενε και πολλα. Και αμα ειναι να φας μια ωρα για να ψαχνεις τιμη για καθε κομματι αστο καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης πως αν είναι παλιό ακόμα και προιγούμενης γενιάς χάνει λίγο απο την αξία του. Να φέρω ένα παράδειγμα , έχω έναν 4690Κ με εγγύηση και τον δίνω 220.Απο την ώρα που βγένει ο 6600Κ δεν θα πρέπει να πέσω και γω σε αυτά που ζητάω λίγο.? Δεν εννοώ να πέσω επειδή θα πέσει η τιμή του 4690Κ πλέον. Αυτό απο την πλευρά του πωλητή. Απο την πλευρά του αγοραστή θα το σκεφτόμουν πάααρα πολύ καθώς μπορεί τώρα να είναι απλός μιας γενιάς πίσω το ποριόν,αλλά σε ένα χρόνο που ίσως μου κατέβει να τον δώσω θα είναι 2 γενιές πίσω και η αξία του θα έχει πέσει πάρα πολύ. Διαβάζω πολλούς απο σας και λέτε πως είναι ακόμα δυνατό , τρέχει καλά τα παιχνίδια κλπ κλπ.Αυτό δεν είναι κάτι που το ξέρει ο οποιοσδήποτε στο ινσόμνια όμως.Οι 5/10 και λίγο λέω θα σου πουν είναι παλιό δεν το αγοράζω τόσο και λέγε τους δέκα ώρες πως έχει μόλις 5% διαφορά απο το νέο και ας τους δείχνεις benchmarks όλη μέρα.Απλά δεν θα το καταλάβουν. Ακόμα και αυτοί που το καταλαβαίνουν όμως και πάλι παίζει να διαλέξουν νέα πλατφόρμα αν η χρηματική διαφορά δεν είναι μεγάλη. Το να περιμένεις κάθε φορά τον κατάλληλο που ξέρει τι θέλει και σε κατάλληλη τιμή για μένα δεν είναι επιλογή πάντα.Αν είναι για 10-20 ευρώ να κάτσω να έχω μια αγγελία 2-3 μήνες και να μιλάω με 10 άτομα για παζάρια,συνάντηση να το δούν και δοκιμές εγώ δεν μπαίνω στον κόπο. Τέλος το να πουλάς παλιό και χωρίς εγγύηση πόσο μάλλον unlocked cpu και αντίστοιχες mobo που έχουν κυριολεκτικά λιώσει , σε τιμή στο θεό επειδή ακόμα ''τραβάνε'' είναι κλέψιμο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Τέλος το να πουλάς παλιό και χωρίς εγγύηση πόσο μάλλον unlocked cpu και αντίστοιχες mobo που έχουν κυριολεκτικά λιώσει , σε τιμή στο θεό επειδή ακόμα ''τραβάνε'' είναι κλέψιμο. Σωστο, αλλα οταν ο αλλος θελει να βαλει xeon δεν εχει αλλη επιλογη απο το να αγορασει μεταχειρισμενο. Και αυτος που θα πουλησει μεταχειρισμενο 1366 θα ειναι της λογικης οτι ειναι ακομα τουμπανο οποτε αν δεν παρει ενα ικανοποιητικο ποσο θα το κρατησει για τον ευατο του. Με την ιδια λογικη πουλανε και νεοτερα πραγματα στις αγγελιες. Οταν πουλησα τα δικα μου σκεφτομουν ακριβως αυτο. Θα τα βαλω σε μια τιμη που εγω θεωρω λογικη (250 ολο το σετ μαζι με τις μνημες 12gb που τοτε καναν 110 ευρω). Εαν βρω θα τα δωσω και θα παω σε G3258 γιατι ηθελα το IPC, εαν ειναι να το δωσω 150-200 ευρω τοτε θα το κρατησω. Δεν ειναι μονο το τι ειναι σωστο απο μερους του πωλητη, αλλα και το τι βολευει αυτον που τα πουλαει και αυτον που τα αγοραζει. Εαν καποιος ηθελε εναν υπολογιστη για δουλεια, και δεν ειχε 1 χιλιαρικο να σκασει για 5820κ με μητρικη και μνημες, τοτε τα 250 για ενα 1366 ηταν τρελη ευκαιρια μιας και οι επιδοσεις ενος xeon δεν ειναι και τοσο πισω απο εναν 5820κ σε καποια πραγματα (δεν μιλαω για Ιpc). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Aν και περιμένω να μου πείτε να τον χαρίσω, Πύργος με Ε8400 με εγγύηση (απο μένα) 4GB ram με εγγύηση MSI p965 Seasonic 450w 80+ silver με εγγύηση 250gb hdd μια Quadro ή μια 9800GTX Aerocool Advance GT με 14άρι και κοκκινα λεντ. με εγγύηση Kαι μια ψύκτρα Xigmatech Πόσα πιάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 το pc της υπογραφης μου ποσο ποιανει απλος ετσι ρωταω TRILOBYTER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εγώ πεδία σήμερα πούλησα ένα xeon x5650, asus p6t, 12GB, 230 εύρο(εντάξει στην αρχή υπολόγιζα να τα πουλήσω 240-250), οπότε για να πουληθεί σημαίνει ότι δεν είναι καθόλου παραλογή η τιμή, και μάλιστα το άτομο που τα πήρε ήξερε τι έπαιρνε, από ότι μου είπε ήταν τεχνικός υπολογιστών και το ήθελε για τον εαυτό του, σίγουρα άσχετο δεν τον έλεγες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Σαφώς και δεν ήταν άσχετος για αυτό που είναι ο xeon και τις επιδόσεις που προσφέρει είναι όπλο, και η τιμή αυτή χώμα, αυτή είναι η αλήθεια τί να κάνουμε ΑΝ δεν το ξέρει ο κάθε ενας, ας μάθει ή ας αγοράσει κάτι άλλο, δεν είναι δουλειά του πωλητή να ανοίξει τα μάτια στον οποιοδήποτε, σκοπός του είναι να αποκομίσει την υψηλότερη τιμή που μπορεί, όπως και του αγοραστή να μάθει δεί συγκρίνει και να βρεί αυτό που τον εξυπηρετεί στην χαμηλότερη τιμή που μπορεί, έτσι δουλεύει, και πάντα υπήρχαν θα υπάρχουν λαμόγια, απατεώνες, και σωστοί και έντιμοι είτε πωλητές είτε αγοραστές, και έννοιες όπως ηθική σε αγοραπωλησίες σε καπιταλιστικό σύστημα μου ακούγονται σαν τις εκθέσεις που γράφαμε στο δημοτικό, γνώμη μου φυσικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εγώ πεδία σήμερα πούλησα ένα xeon x5650, asus p6t, 12GB, 230 εύρο(εντάξει στην αρχή υπολόγιζα να τα πουλήσω 240-250), οπότε για να πουληθεί σημαίνει ότι δεν είναι καθόλου παραλογή η τιμή, και μάλιστα το άτομο που τα πήρε ήξερε τι έπαιρνε, από ότι μου είπε ήταν τεχνικός υπολογιστών και το ήθελε για τον εαυτό του, σίγουρα άσχετο δεν τον έλεγες. Ε καλά ο 5650 είναι δυνατό κομμάτι και σίγουρα σε αυτά τα χρήματα δύσκολα βρίσκεις combo που να είναι καλύτερο του.Προσωπικά όσο καλός και να είναι θα προτιμουσα κάτι χειρότερο αλλά με εγγύηση. Παρόλα αυτά η κατανάλωση του ειδικά με ένα oc 4ghz ας πούμε(αν θέλει να παίζει και κάνα game καλύτερα) είναι κυριολεκτικά στο θεό.Σίγουρα όποιος το πήρε θα έχει συγκεκριμένο πλάνο χρήσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Aν και περιμένω να μου πείτε να τον χαρίσω, Πύργος με Ε8400 με εγγύηση (απο μένα) 4GB ram με εγγύηση MSI p965 Seasonic 450w 80+ silver με εγγύηση 250gb hdd μια Quadro ή μια 9800GTX Aerocool Advance GT με 14άρι και κοκκινα λεντ. με εγγύηση Kαι μια ψύκτρα Xigmatech Πόσα πιάνει? νταξ δεν ειναι και για να τα χαρισεις...κανα 150αρι ισως πανω κατω...... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 νταξ δεν ειναι και για να τα χαρισεις...κανα 150αρι ισως πανω κατω...... Ευχαριστώ, 130 τα έβαλα, θα δείξει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ε καλά ο 5650 είναι δυνατό κομμάτι και σίγουρα σε αυτά τα χρήματα δύσκολα βρίσκεις combo που να είναι καλύτερο του.Προσωπικά όσο καλός και να είναι θα προτιμουσα κάτι χειρότερο αλλά με εγγύηση. Παρόλα αυτά η κατανάλωση του ειδικά με ένα oc 4ghz ας πούμε(αν θέλει να παίζει και κάνα game καλύτερα) είναι κυριολεκτικά στο θεό.Σίγουρα όποιος το πήρε θα έχει συγκεκριμένο πλάνο χρήσης. αυτό που είπες ισχύ μονό για idle, σε load ένας i7 920@4GHz(που είναι πολύ πιο ενεργοβορις από τον x5650, TDP 130w vs 95w) ξοδεύει 417w(όλο το σύστημα με prime 95) ενώ ένας i7 [email protected] 415w(όλο το σύστημα με prime 95) http://www.eteknix.com/intel-core-i7-6700k-i5-6600k-skylake-processors-review/8/ http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-core-i7,2268-10.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις